1. Used Cars
  2. Toyota Approved
Izberite

Preverjena rabljena vozila Toyota

Vaša popolna Toyota je oddaljena le en klik.

Če iščete popoln avtomobil Toyota, vam program Toyota Preverjeno v vseh ozirih zagotavlja brezskrbnost. Naša preverjena rabljena vozila vključujejo garancijo in pomoč na cesti, predvsem pa so tehnično natančno pregledana. Zaradi tega se na njih lahko povsem zanesete. Poleg tega so na voljo tudi številne opcije financiranja in zavarovanja, ki vam olajšajo pot do zanesljive Toyote.

Zakaj preverjena rabljena vozila Toyota?

Najmanj 12 mesecev jamstva

Lahko ste povsem brezskrbni, saj program Toyota Preverjeno ponuja najmanj 12-mesečno garancijo. Kot vodilni proizvajalci hibridnih avtomobilov zagotavljamo, da pri vseh naših avtomobilih opravimo takoimenovani hibridni pregled, ki je osnova za podaljšano 10-letno jamstvo za hibridno baterijo.

Celovito zavarovanje

Zavarujte svoj avtomobil pri ljudeh, ki ga najbolje poznajo. Ponujamo eno najobsežnejših stopenj kritja, ki zagotavlja, da boste deležni kakovostne oskrbe in pozornosti, takrat ko jo najbolj potrebujete.

Pregled 145 kontrolnih točk

Naši usposobljeni tehniki pregledajo vsak rabljen avtomobil iz programa Toyota Preverjeno in zagotovijo, da je opravil popoln tehnični pregled v 145 točkah. Naši hibridi opravijo tudi hibridni pregled, na podlagi katerega zagotovimo, da sta hibridni sistem in baterija v najboljšem stanju.

Vključuje 12 mesečno pomoč na cesti

Vsi avtomobili iz programa Toyota Preverjeno imajo 12-mesečno polno pomoč na cesti, ki vključuje storitve okvare in popravila na vašem domu ali ob cesti. Tudi to vam zagotavlja dodatno brezskrbnost.

Pripravljeni

Ne glede na to, katero vozilo izberete, bo vsako rabljeno vozilo iz programa Toyota Preverjeno popolnoma pripravljeno, tako da se boste lahko odpeljali varno.

Rabljeno še nikoli ni bilo tako novo.

Ko najdete pravi model, je na voljo vrsta prilagodljivih možnosti financiranja, ki jih ponuja Toyota Financial Services. Pomagale vam bodo pri nakupu vašega novega rabljenega avtomobila. Nudimo tudi menjave delov za vse znamke in modele.

Menjava staro za staro

Vaš avtomobil zelo cenimo.

Toyota ponuja kakovost v celotnem življenjskem ciklu vozila, zato  vse naše avtomobile pozdravljamo z odprtimi rokami. Ko zamenjate svoje vozilo znamke Toyota pri prodajalcu rabljenih vozil, ki ga je odobrila Toyota, lahko pričakujete profesionalno in pregledno storitev, konkurenčno vrednotenje in, kar je najpomembneje, popolno brezskrbnost.

Zavarovanje Toyota Preverjeno – zavarovanje za rabljena vozila

Lastniki Toyota preverjeno rabljenih vozil lahko z zavarovanjem Toyota preverjeno pridobite  dodatni popust na premijo zavarovanje avtomobilske asistence .

Več podrobnosti preverite pri pooblaščenih parterjih Toyota.

Odkrijte pakete zavarovanj

Pogosta vprašanja

Tukaj boste našli odgovore na pogosta vprašanja o hibridih, na primer: Ali lahko zaupam hibridni tehnologiji? Je vzdrževanje hibrida drago? Kako vzdržljive so hibridne baterije?