1. New Cars
  2. Small cars

Spoznajte majhne mestne avtomobile Toyota

Če si majhen, še ne pomeni, da nisi drzen, atraktiven, zmogljiv in varen. Zato tudi majhni mestni avtomobili Toyota vedno privlačijo poglede. S svojo kombinacijo naprednih tehnologij in sodobnega izgleda so kot ustvarjeni za mestno šviganje, hkrati pa se odlično znajdejo tudi na avtocesti. Pravzaprav vas odpeljejo kamorkoli.
01

Agilni in atraktivni

Majhni mestni avtomobili Toyota so odlična izbira za vožnjo po ozkih mestnih ulicah. Navdušujejo s svojo okretnostjo, so enostavni za parkiranje, hkrati pa so izjemno energetsko učinkoviti. Poleg tega ponujajo drzen in atraktiven dizjan in soustvarjajo živahen mestni utrip. Ko se odpeljejo v daljavo, uživajo tudi na odprtih cestah.
02

Varni in stabilni

V avtomobilih znamke Toyota je varnost vedno na prvem mestu. Zato so tudi naši najmanjši modeli opremljeni z vsemi sodobnimi varnostnimi tehnologijami. Na cesti so varni in stabilni. In v vseh situacijah mislijo na vas - če morate namestiti otroški sedež s pomočjo nastavka ISOFIX, ali če slučajno nenadozrovano zapusitite svoj vozni pas. V vsakem trenutku pazijo na vas.
03

Prijazni do okolja

Toyota že vrsto let izdeluje avtomobile, ki so prijazni do okolja. V tem oziru vedno znova postavljamo nove standarde. Lahko izberete model Aygo z učinkovitim bencinskim motorjem ali pa novega hibridnega Yarisa. Oba v ozračje spustita manj kot 100 gramov emisij CO2 na kilometer. Majhni mestni avtomobili Toyota navdušujejo s svojo okoljsko osveščenostjo, nizko porabo goriva in nizkimi emisijami.

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/si/sl?carType=20b4134a-2944-4ebc-bf4e-6ae871af6bce

Read timed out

Spoznajte Aygo

DOVOLJ PROSOTRA ZA VSE POTREBŠČINE-AYGO ponuja 198 litrov prtljažnega prostora, kar je dovolj za vse nujne potrebščine.

VEDNO NA VARNEM-AYGO je opremljen s številnimi pametnimi varnostnimi sistemi, ki skrbijo za vašo varnost in vam zagotavljajo brezskrbnost. S sistemi Toyota Safety Sense boste vedno na varnem.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE-AYGO je opremljen s sodobnim multimedijskim sistemom, katerega osrčje je sistem X-Touch.

 

Spoznajte Yaris

DOVOLJ PROSOTRA ZA VSE POTREBŠČINE-Yaris ponuja 286 litrov prtljažnega prostora, kar je dovolj za vse nujne potrebščine.

VEDNO NA VARNEM-Yaris je opremljen s sistemom Toyota Safety Sense, ki vključuje številne varnostne in asistenčne sisteme.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE-Yaris je opremljen s sodobno tehnologijo - do učinkovitega hibridnega pogonskega sklopa do varnostnih sistemov do pametnih rešitev multimedijske povezljivosti.

Spoznajte Yaris Cross

Samozavestna podoba elegantnega športnega terenca v kompaktni izvedbi bo pritegnila pozornost, kamor koli greste. V novem Yarisu Cross sta udobje in nadzor vedno na dosegu roke. Novi 9-palčni visokoresolucijski zaslon, ki je občutljiv za dotik, ponuja dostop do povezane navigacije v oblaku in brezžične povezave pametnih telefonov, vključno z Apple CarPlay in Android Auto.

Yaris Cross je opremljen z najsodobnejšim hibridnim pogonskim sklopom. Poleg tega je tudi edini kompaktni hibridni SUV, ki ponuja pametni štirikolesni pogon AWD-i. Odlikujejo ga najboljša energijska učinkovitost v svojem razredu in izjemno nizke emisije CO₂, ki dokazujejo, da je Yaris Cross rojen za zabavno vožnjo in je hkrati tudi izjemno prijazen do okolja.