1. New Cars
  2. Small cars
Izberite

Majhni avtomobili

Številna mesta so vznemirljiva in privlačna za življenje. Majhni mestni avtomobili znamke Toyota se v njih odlično znajdejo. Elegantni, zabavni za vožnjo in opremljeni z inovativno tehnologijo, ki je sicer vgrajena v večje avtomobile so idealni za življenje v živahnih urbanih okoljih. So okretni in ponujajo majhen obračalni krog, ki omogoča enostavno parkiranje. Odlikuje jih tudi čista in tiha hibridna moč. S sodobnimi tehnologijami, kot so blažitev trka, samodejno parkiranje in brezhibna povezljivost, ustvarjajo lahkotno urbano mobilnost.

Raziščite našo ponudbo majhnih avtomobilov

Pogosta vprašanja

Med majhnimi avtomobili in mestnimi avtomobili ni bistvene razlike. Izraza se uporabljata izmenično in pomenita isto stvar: majhni, okretni in enostavni avtomobili, idealni za urbana okolja.

Da, nenazadnje tudi zato, ker so zaradi svoje majhnosti lahki in zelo varčni. Te prednosti še povečuje hibridna tehnologija znamke Toyota. Ti majhni, zelo varčni motorji pomenijo tudi prihranek pri zavarovanju in servisiranju ter nižjo cestnino.

Varen, ekonomičen mestni avtomobil s petimi sedeži odlično deluje kot družinski avto. Še posebej v mestu, kjer sta njegova velikost in okretnost izjemno zaželeni prednosti.

Majhni avtomobili blestijo na številnih ključnih področjih. So okretni za upravljanje, ponujajo občutek zabave, opremljeni so z visoko stopnjo varnosti, odlikujejo jih nizki obratovalni stroški. Še posebej primerni so za življenje v mestnih in primestnih območjih.

Velikost in slog vam bosta verjetno pomagala pri izbiri najboljšega majhnega avtomobila znamke Toyota za vaše potrebe. Na primer, Yaris je malo večji od Ayga, medtem ko dinamični Aygo X ponuja vrsto osupljivih paketov personalizacije, ki ustrezajo vašemu življenjskemu slogu.

TOYOTA RELAX vam prinaša brezskrbne poti:

Do 10 let brezskrbnosti

Do 200.000 km

Redni servisni pregledi

10 let jamstva pnevmatik

Toyota Eurocare - 10 let jamstva