1. New Cars
  2. Small cars
Izberite

Spoznajte majhne mestne avtomobile Toyota

Če si majhen, še ne pomeni, da nisi drzen, atraktiven, zmogljiv in varen. Zato tudi majhni mestni avtomobili Toyota vedno privlačijo poglede. S svojo kombinacijo naprednih tehnologij in sodobnega izgleda so kot ustvarjeni za mestno šviganje, hkrati pa se odlično znajdejo tudi na avtocesti. Pravzaprav vas odpeljejo kamorkoli.
01

Agilni in atraktivni

Majhni mestni avtomobili Toyota so odlična izbira za vožnjo po ozkih mestnih ulicah. Navdušujejo s svojo okretnostjo, so enostavni za parkiranje, hkrati pa so izjemno energetsko učinkoviti. Poleg tega ponujajo drzen in atraktiven dizjan in soustvarjajo živahen mestni utrip. Ko se odpeljejo v daljavo, uživajo tudi na odprtih cestah.
02

Varni in stabilni

V avtomobilih znamke Toyota je varnost vedno na prvem mestu. Zato so tudi naši najmanjši modeli opremljeni z vsemi sodobnimi varnostnimi tehnologijami. Na cesti so varni in stabilni. In v vseh situacijah mislijo na vas - če morate namestiti otroški sedež s pomočjo nastavka ISOFIX, ali če slučajno nenadozrovano zapusitite svoj vozni pas. V vsakem trenutku pazijo na vas.
03

Prijazni do okolja

Toyota že vrsto let izdeluje avtomobile, ki so prijazni do okolja. V tem oziru vedno znova postavljamo nove standarde. Lahko izberete model Aygo z učinkovitim bencinskim motorjem ali pa novega hibridnega Yarisa. Oba v ozračje spustita manj kot 100 gramov emisij CO2 na kilometer. Majhni mestni avtomobili Toyota navdušujejo s svojo okoljsko osveščenostjo, nizko porabo goriva in nizkimi emisijami.
Aygo X
Od 15.840 €
Aygo X X
Yaris
Od 16.080 €
Yaris Luna Kombilimuzina 5 vrat
Yaris Cross
Yaris Cross Luna
Corolla Cross
Od 33.900 €
Corolla Cross Luna

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/si/sl?carType=20b4134a-2944-4ebc-bf4e-6ae871af6bce

AYGO X

 Najbolj vroči karoserijski križanec v mestu

Toyota Aygo X je avtomobil, ki s svojo drzno obliko povzroča mestno vročico. Njegova prefinjeno izrazita dvobarvna zasnova izžareva izvirnost in igriv značaj. Osupljiva 45,72-centimetrska (18-palčna) lita platišča in poudarjeni kolesni loki zagotavljajo samozavestno držo in mogočnost. Sodobni žarometi LED pa vam vedno osvetlijo pot.

Sestavite AYGO X Več o AYGO X
Aygo X
Od 15.840 €
Aygo X X
Yaris
Od 16.080 €
Yaris Luna Kombilimuzina 5 vrat
Yaris Cross
Yaris Cross Luna
Corolla Cross
Od 33.900 €
Corolla Cross Luna

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/si/sl?carType=20b4134a-2944-4ebc-bf4e-6ae871af6bce

YARIS

DOVOLJ PROSOTRA ZA VSE POTREBŠČINE-Yaris ponuja 286 litrov prtljažnega prostora, kar je dovolj za vse nujne potrebščine.

VEDNO NA VARNEM-Yaris je opremljen s sistemom Toyota Safety Sense, ki vključuje številne varnostne in asistenčne sisteme.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE-Yaris je opremljen s sodobno tehnologijo - do učinkovitega hibridnega pogonskega sklopa do varnostnih sistemov do pametnih rešitev multimedijske povezljivosti.

Sestavite Yaris Več o Yaris

YARIS CROSS

Samozavestna podoba elegantnega športnega terenca v kompaktni izvedbi bo pritegnila pozornost, kamor koli greste. V novem Yarisu Cross sta udobje in nadzor vedno na dosegu roke. Novi 9-palčni visokoresolucijski zaslon, ki je občutljiv za dotik, ponuja dostop do povezane navigacije v oblaku in brezžične povezave pametnih telefonov, vključno z Apple CarPlay in Android Auto.

Yaris Cross je opremljen z najsodobnejšim hibridnim pogonskim sklopom. Poleg tega je tudi edini kompaktni hibridni SUV, ki ponuja pametni štirikolesni pogon AWD-i. Odlikujejo ga najboljša energijska učinkovitost v svojem razredu in izjemno nizke emisije CO₂, ki dokazujejo, da je Yaris Cross rojen za zabavno vožnjo in je hkrati tudi izjemno prijazen do okolja.

Sestavite Yaris Cross Več o Yaris Cross