1. Owners
  2. Connected Services
Izberite

Vedno povezani

Aplikacija MyToyota

Nova aplikacija MyToyota s svojim bogatim naborom povezanih storitev olajšuje življenje. Z aplikacijo lahko prek svojega pametnega telefona kjerkoli in kadarkoli komunicirate s svojim avtomobilom. Potovanja lahko načrtujete kar od doma, na daljavo lahko uravnavate temperaturo v potniški kabini, optimizirate vožnjo in še veliko več. Zagotovite si učinkovito polnjenje in še veliko več. Aplikacija MyToyota samozavestno gleda v prihodnost, ko bo služila kot primarna kontaktna točka med voznikom in vozilom.

 

Multimedija

Integrirani navigacijski sistem s svojim delovanjem v realnem času ponuja številne prednosti. Med drugim opozarja na hitrostne kamere, obvešča o lokacijah bencinskih postaj in zanimivih točk ob poti*. Prek povezav Apple CarPlay ali Android Auto lahko povežete tudi svoj pametni telefon in prek zaslona, ki je občutljiv za dotik, predvajate svojo najljubšo glasbo ter uporabljate svoje priljubljene aplikacije.

Uporabniški portal Moja Toyota

Naš uporabniški portal Moja Toyota združuje vse malenkosti, povezane z vašim vozilom. Vse funkcije, ki so enostavne za uporabo, so vedno na voljo na enem mestu. Prijavite se lahko kjerkoli in upravljate svoje servisne termine, preverite spletna navodila. Ne glede na to, da je, ali je vaše vozilo novo ali rabljeno, vam bomo pomagali, da boste zanj kar najbolje skrbeli in da boste izkoristili vse njegove prednosti.
Spoznajte nekatere funkcije*, ki zagotavljajo brezskrbnost in dodatno udobje:

Daljinsko zaklepanje in odklepanje vozila

Na daljavo lahko preverite, ali so vrata vašega avtomobila zaklenjena. Poleg tega lahko drugim omogočite dostop do vašega vozila.

Hibridni nasveti

Z nekaterimi nasveti boste lahko kar najbolje izkoristili prednosti, ki jih ponuja hibridni pogonski sklop znamke Toyota. Naučili se boste, kako čim več časa voziti v električnem načinu in kako zmanjšati porabo goriva.

Daljinski nadzor klimatske naprave

Iz udobja svojega doma lahko vklopite klimatsko napravo v svojem vozilu.

Analitika vožnje

S podatki o preteklih potovanjih lahko analizirate in optimizirate svoj slog vožnje.
*Nekatere funkcije niso na voljo za vsa vozila. Razpoložljivost funkcij in specifikacije vozila se lahko razlikujejo med modeli in glede na trg. Za dodatne informacije se obrnite na lokalnega prodajalca znamke Toyota.
  • Prenesite aplikacijo MyToyota in odkrijte možnosti povezljivosti.

    app store

    google play store

Naučite se uporabljati povezane storitve

Tukaj lahko najdete navodila in odgovore na pogosta vprašanja.
Video posnetki z navodili Prenos navodil za uporabo Oglejte si vsa pogosto zastavljena vprašanja