1. Discover Toyota
Izberite

Sreča za vse

Ko se lahko prosto gibljete, je vse mogoče

Mobilnost za vse

V sklopu naše filozofije Mobilnost za vse si prizadevamo ustvariti srečo za vse. To nameravamo doseči z izgradnjo edinstvenega partnerskega ekosistema za družbo prihodnosti v sožitju z naravo. V praksi to pomeni uporabo in deljenje našega znanja in izkušenj v korist ljudi, skupnosti in našega planeta, da bi zgradili boljši jutri.

Z našo zavezanostjo kakovosti, stalnim inovacijam in spoštovanju planeta želimo preseči pričakovanja in ustvariti srečo za vse. Z razvojem in proizvodnjo največje izbire inovativnih, varnih, trajnostnih in visokokakovostnih izdelkov ter mobilnnostnih storitev želimo zagotoviti univerzalne, vključujoče in dostopne rešitve za vse.

Holistični pristop k mobilnosti

Že nekaj let se preoblikujemo v podjetje za trajnostno mobilnost, ki razvija povezane, avtomatizirane, skupne in elektrificirane (CASE) tehnologije. Zagotavljali bomo izdelke in storitve, ki segajo onkraj prevoznih sredstev. Naši cilji so usklajeni z okoljskim izzivom 2050, cilji trajnostnega razvoja ZN in zelenim dogovorom EU. Kot pionirji hibridnega pogona in z več kot 20 milijonov prodanih elektrificiranih vozil po vsem svetu prisegamo na holistični pristop do okolju prijaznih vozil in aplikacij. Naše tehnologije vključujejo vodikove, hibridne, priključne hibridne in baterijske električne pogonske sklope.

Človek je v središču

Naš cilj je oblikovati vozila, ki v osrčje postavljajo človeka. Vozila, ki jih imajo vsi radi, so zabavna za vožnjo in zagotavljajo vedno boljšo mobilnost za vse. Hkrati bomo varovali in izboljševali naravno in družbeno okolje, v katerem živimo. S tem namenomustvarjamo partnerstva, s  katerimi bomo lahko zgradili ekosistem, ki bo podpiral strojno opremo, tehnologijo in storitve za mobilnost. Kombinacija inovacij, programske opreme in partnerstev je bistvenega pomena za izgradnjo boljšega sveta in ustvarjanje pozitivnih sprememb z našimi trenutnimi in prihodnjimi operacijami.

 

Trajnostno poslovanje

Z družbenimi in zaposlitvenimi praksami sledimo trem ciljem. Prvi je spodbujanje vključujoče in raznolike družbe. Drugi je enakost pri zaposlovanju. Naša zaveza k dolgoročni trajnostni zaposlitvi se začne z zagotavljanjem pravičnosti in priložnosti za vsakega Toyotinega zaposlenega v Evropi. Vključuje tudi zaposlitvene in razvojne možnosti z izobraževanjem in prekvalifikacijo. Tretji cilj predstavlja želja po izboljšanju družbe z nenehnimi trajnostnimi inovacijami znotraj TME in zunaj nje.

Kariera pri Toyota Adria

V Toyota Adria ponujamo neverjetne karierne poti in priložnosti za rast in razvoj v resnično edinstveni in dinamični organizaciji.

Odkrijte več o Toyota Adria  in se nam pridružite na naši poti onkraj meja.

Spoznajte več