1. Varstvo osebnih podatkov
Izberite

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V družbi Toyota Tsusho Leasing d.o.o. se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov in varovanja zasebnosti, zato z vašimi podatki ravnamo v skladu s Splošno uredbo (GDPR) in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Toyota Tsusho Leasing Slovenija d.o.o. je kot upravljalec osebnih podatkov, z namenom uresničevanja načela poštene in pregledne obdelave, pripravila Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov (pdf) (Opens in new window), ki na enem mestu omogočajo pridobitev vseh relavantnih informacij, ki se nanašajo na vaše osebne podatke. 

Toyota Tsusho Leasing Slovenija d.o.o. ima skladno s predpisi s področja varstva osebnih podatkov pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov, ki je dosegljiva na elektronskem naslovu dpo@toyota-fs.si.

Obrazci za izpolnjevanje pravic posameznika:

·        Pisna zahteva posameznika za uveljavljanje pravic (pdf) (Opens in new window)

Svojo zahtevo lahko podate z zahtevkom po mailu dpo@toyota-fs.si, na sedežu družbe ali po pošti na naslov Toyota Tsusho leasing Slovenija d.o.o., Brnčičeva ulica 51, 1231 Ljubljana – Črnuče.

PODATKI O DRUŽBI

Družba Toyota Tsusho Leasing Slovenija d.o.o., ID št. za DDV: SI 33641382, matična številka 884904000.

PODATKI O SKUPINI

Skupina pomeni skupino podjetij, ki jo sestavljajo obvladujoča družba Toyota Tsusho Corporation in odvisni družbi Toyota Tsusho Leasing Slovenija d.o.o. ter podjetje Toyota Adria d.o.o.

Kontakt

Toyota Tsusho Leasing Slovenija d.o.o.
Brnčičeva ulica 51
1231 Ljubljana-Črnuče
ID za DDV: SI33641382
TRR: SI56 2900 0005 3300 969
Telefon: (01) 530 50 20
E-pošta: info@toyota-fs.si
                financettl@toyota-fs.si