Izberite
Izberite

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V družbi Toyota Tsusho Leasing d.o.o. se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov in varovanja zasebnosti, zato z vašimi podatki ravnamo v skladu s Splošno uredbo (GDPR) in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Toyota Tsusho Leasing d.o.o. je kot upravljalec osebnih podatkov, z namenom uresničevanja načela poštene in pregledne obdelave, pripravila Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov (pdf), ki na enem mestu omogočajo pridobitev vseh relavantnih informacij, ki se nanašajo na vaše osebne podatke. 

Toyota Tsusho Leasing d.o.o. ima skladno s predpisi s področja varstva osebnih podatkov pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov, ki je dosegljiva na elektronskem naslovu dpo@toyota-fs.si.

Obrazci za izpolnjevanje pravic posameznika:

·        Zahteva za izpis osebnih podatkov (pdf)

·        Zahteva komitenta za popravek osebnih podatkov (pdf)

·        Zahteva komitenta za prenos osebnih podatkov (pdf)

·        Vloga za prenehanje obdelave osebnih podatkov za namene trženja (pdf)

Svojo zahtevo lahko podate z zahtevkom po mailu dpo@toyota-fs.si, na sedežu družbe ali po pošti na naslov Toyota Tsusho Leasing d.o.o., Brnčičeva ulica 51, 1231 Ljubljana – Črnuče.

PODATKI O DRUŽBI

Družba Toyota Tsusho Leasing d.o.o., ID št. za DDV: SI 33641382, matična številka 884904000.

PODATKI O SKUPINI

Skupina pomeni skupino podjetij, ki jo sestavljajo obvladujoča družba Toyota Tsusho Corporation in odvisni družbi Toyota Tsusho Leasing d.o.o. ter podjetje Toyota Adria d.o.o.