1. New Cars
Izberite

Povsem električen. Pogon na vsa štiri kolesa.

bZ4X je prvi član družine Toyota bZ. Zasnovan je kot dinamični športni terenec, ki se ponaša z najboljšim štirikolesnim pogonom in odličnim električnim dosegom. Njegova inovativna, učinkovita in zanesljiva baterija s svojo dolgo življenjsko dobo omogoča popolno brezskrbnost.

 • Prefinjen slog. Športnoterenska podoba.  

  Športni terenec Toyota bZ4X v enem telesu združuje eleganco, slog in robustnost. Zato se počuti domače v mestnem vrvežu in širnih prostranstvih neokrnjene narave. Elegantna silhueta električnega vozila se dopolnjuje s samozavestno podobo športnega terenca. 

 • Električna moč. Vožnja, polna čustev. 

  Občutek svobode in zavedanje, da lahko greste v kateremkoli trenutku kamorkoli, sta navdihujoča. Toyota bZ4X je športni terenec, ki lahko z enim polnjenjem prevozi več kot 500 km*, kar omogoča brezskrbna potovanja. Na hitrih javnih polnilnicah je mogoče baterijo napolniti do 80 odstotkov v približno 30 minutah** s 150 kW sistemom hitrega polnjenja.

  *Po ciklu WLTP. Doseg je odvisen od paketa opreme, pogonskega sklopa in trenutnih voznih razmer. 

  **Predmet lokalnih možnosti.

Izjemne funkcije kot del standardne opreme

Pozdravite električnega športnega terenca bZ4X: Opremljen je z najboljšim štirikolesnim pogonom v svojem razredu, ki v kombinaciji z inovativno športno-terensko zasnovo ustvarja izjemno izkušnjo elektrificirane vožnje.

arrow right
arrow left
 • Drzna zasnova

  Mogočna podoba izžareva električno samozavest v vsakem okolju in v vsaki situaciji.

 • Kjer se srečata razkošje in praktičnost.

  Nordijsko navdahnjene teksture in prostorna kabina ustvarjajo vrhunsko udobje.

 • Vrhunske električne tehnologije

  Zmogljivo baterijo odlikujejo sodobne inovacije, ki vas poganjajo naprej.

 • Onkraj obzorja

  Zasnovana za trajanje. Eno polnjenje zagotavlja kar 512 kilometrov dosega.

 • Elektronika, s katero boste povezani.

  Toyota Smart Connect+ vam v vsakem trenutku posreduje najnovejše informacije.

 • Oblikovan z mislijo na varnost.

  Pametne varnostne funkcije varujejo vas in vse druge udeležence v prometu.

 • Potovanje v nove dimenzije

  Velikost, ki ustreza vsakemu potovanju.

 • Prostorna kabina za vsakogar

  Notranjost ponuja prefinjeno udobje, dovolj prostora za noge in povsem ravna tla.

 • Široko jamstvo in popolna zaščita

  Vaš bZ4X je v vaših rokah na varnem.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/si/sl?modelId=7fb7f6d1-dbbc-4886-98ea-d1856e3815db

Read timed out

Preprosto polnjenje. Kjerkoli.

Toyota bZ4X je opremljena z zmogljivo baterijo, ki zagotavlja odličen doseg. To je vir samozavesti, ki vam omogoča, da greste, kamorkoli vas zanese pot. Toyota bZ4X je opremljena z vgrajenim polnilnikom s kombiniranim sistemom polnjenja (CCS2). Za polnjenje baterije pa je vedno na voljo precej možnosti.
 • Preprosto polnjenje. Kjerkoli.

  Toyota bZ4X je opremljena z zmogljivo baterijo, ki zagotavlja odličen doseg. To je vir samozavesti, ki vam omogoča, da greste, kamorkoli vas zanese pot. Za polnjenje baterije je na voljo več možnosti.

 • Domače polnilne postaje

  Namenske polnilne enote omogočajo precej hitrejše polnjenje kot domače vtičnice. Baterijo športnega terenca bZ4X lahko polno napolnite med 6,5*-10 urami. *S polnilnikom 11 kW OBC, ki bo na voljo v zadnjem četrtletju leta 2022.

 • Javne polnilnice

  S pomočjo aplikacije MyT in storitve Toyota Smart Connect+ lahko preprosto najdete hitre polnilne postaje na številnih javnih lokacijah. Te visoko učinkovite enote lahko napolnijo baterije vašega bZ4X do 80 % napolnijo v približno 30 minutah. (odvisno od lokalnih pogojev.)

 • Povezane polnilne postaje

  Aplikacija MyT na številnih ravneh omogoča lažjo vožnjo in na vašem pametnem telefonu odpira svet povezljivosti. Kadarkoli lahko preverite stanje baterije, načrtujte polnjenje, dostopate do podatkov o potovanju ter upravljajte vozilo na daljavo.

 • Vedno povezan. Vedno v gibanju.

  Premišljeno in ergonomsko oblikovani kokpit omogoča sinhronizacijo vašega avtomobila in pametnega telefona. Aplikacija MyT na vašem pametnem telefonu je zasnovana za lažjo vožnjo in odpira svet povezljivosti. 

Toyota T-Mate. Vedno z vami na varni poti.

Toyota bZ4X je opremljena z varnostnimi funkcijami T-Mate. To je nekakšen partner pri vožnji, ki vedno bedi nad vami, vašimi potniki in drugimi udeleženci v prometu. T-Mate je paket sistemov, ki nudijo podporo in omogočajo varnejšo vožnjo. Zagotavljajo preprostejše parkiranje in bolj sproščeno vožnjo po mestnih ulicah in na avtocesti. T-Mate skrbi, da ste vedno v varnih rokah.
 • Toyota Safety Sense

  Športni terenec bZ4X je opremljen z najnovejšo generacijo varnostnega paketa Toyota Safety Sense. Poleg tega ponuja tudi možnost posodobitve številnih funkcij po zraku.

 • Parkirni asistent Toyota Teammate Advanced Park z daljinskim upravljanjem

  S športnim terencem bZ4X vam ne bo več treba skrbeti za parkiranje. Toyota Teammate Advanced Park (z daljinskim upravljanjem) omogoča parkiranje avtomobila z uporabo pametnega telefona. Sistem si zapomni tudi vaša najljubša parkirna mesta. Parkiranje še nikoli ni bilo tako preprosto.

 • Številni drugi asistenti za vožnjo in parkiranje

  Poleg tega je Toyota bZ4X opremljena z drugimi inovativnimi funkcijami T-Mate za pomoč pri vožnji in parkiranju, kot so pomoč pri varnem izstopu, sistem za opomnik na zadnjih sedežih, kamera za spremljanje voznika, prilagodljiv sistem dolgih luči … Vse te funkcije dajejo dodatno samozavest in olajšajo vožnjo ter parkiranje. Predvsem pa omogočajo večjo varnost za vse udeležence v prometu.

Toyota bZ4X Galerija

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več