1. Used Cars TME
Izberite

Preverjena rabljena vozila Toyota

Vaša Toyota je oddaljena le en klik.

V programu preverjenih rabljenih vozil Toyota, boste našli vozilo, ki ustreza vašim željam, potrebam in proračunu. Naša preverjena rabljena vozila ponujajo celovito jamstvo, pomoč na cesti in popoln tehnični pregled, na katerega se lahko zanesete. Poleg tega so na voljo številne možnosti finnaciranja in zavarovanja , ki olajšujejo življenje.

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter-header/si/sl?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&useGlobalStore=true&sortOrder=published

Timeout waiting for connection from pool

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/si/sl?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&useGlobalStore=true&sortOrder=published

Timeout waiting for connection from pool

ORIGINALNA DODATNA OPREMA

01

Vrednost

Originalna dodatna oprema ponuja izjemno razmerje med kakovostjo in ceno.
02

Kakovost Toyota

Originalna dodatna oprema Toyota je zasnovana in izdelana z enako skrbnostjo, kakovostjo in natančnostjo kot vozila Toyota.
03

Še boljša vozniška izkušnja

Izbrana originalna dodatna oprema bo še izboljšala vozniško izkušnjo z vašim vozilom Toyota.
  • Dodatki za hišne ljubljenčke

    Od 110€ naprej
  • Ostalo

    (Car care, Toyota protect, Zaščitni filmi, Vlečne kljuke in še mnogo več)

Zakaj preverjena rabljena vozila Toyota?

Najmanj 12 mesecev jamstva

Lahko ste povsem brezskrbni, saj program Toyota Preverjeno ponuja najmanj 12-mesečno garancijo. Kot vodilni proizvajalci hibridnih avtomobilov zagotavljamo, da pri vseh naših avtomobilih opravimo takoimenovani hibridni pregled, ki je osnova za podaljšano 10-letno jamstvo za hibridno baterijo.

Celovito zavarovanje

Zavarujte svoj avtomobil pri ljudeh, ki ga najbolje poznajo. Ponujamo eno najobsežnejših stopenj kritja, ki zagotavlja, da boste deležni kakovostne oskrbe in pozornosti, takrat ko jo najbolj potrebujete.

Pregled 145 kontrolnih točk

Naši usposobljeni tehniki pregledajo vsak rabljen avtomobil iz programa Toyota Preverjeno in zagotovijo, da je opravil popoln tehnični pregled v 145 točkah. Naši hibridi opravijo tudi hibridni pregled, na podlagi katerega zagotovimo, da sta hibridni sistem in baterija v najboljšem stanju.

Vključuje 12 mesečno pomoč na cesti

Vsi avtomobili iz programa Toyota Preverjeno imajo 12-mesečno polno pomoč na cesti, ki vključuje storitve okvare in popravila na vašem domu ali ob cesti. Tudi to vam zagotavlja dodatno brezskrbnost.

Pripravljeni

Ne glede na to, katero vozilo izberete, bo vsako rabljeno vozilo iz programa Toyota Preverjeno popolnoma pripravljeno, tako da se boste lahko odpeljali varno.

Rabljeno še nikoli ni bilo tako novo.

Ko najdete pravi model, je na voljo vrsta prilagodljivih možnosti financiranja, ki jih ponuja Toyota Financial Services. Pomagale vam bodo pri nakupu vašega novega rabljenega avtomobila. Nudimo tudi menjave delov za vse znamke in modele.

Menjava staro za staro

Vaš avtomobil zelo cenimo.

Toyota ponuja kakovost v celotnem življenjskem ciklu vozila, zato  vse naše avtomobile pozdravljamo z odprtimi rokami. Ko zamenjate svoje vozilo znamke Toyota pri prodajalcu rabljenih vozil, ki ga je odobrila Toyota, lahko pričakujete profesionalno in pregledno storitev, konkurenčno vrednotenje in, kar je najpomembneje, popolno brezskrbnost.

Zavarovanje Toyota Preverjeno – zavarovanje za rabljena vozila

Lastniki Toyota preverjeno rabljenih vozil lahko z zavarovanjem Toyota preverjeno pridobite  dodatni popust na premijo zavarovanje avtomobilske asistence .

Več podrobnosti preverite pri pooblaščenih parterjih Toyota.

Odkrijte pakete zavarovanj Toyota preverjeno Opens in new window

POGOSTA VPRAŠANJA

 EV je kratica, ki označuje električno vozilo. Morda boste naleteli tudi na izraz BEV, ki pomeni baterijsko električno vozilo. V obeh primerih avtomobil uporablja elektromotor namesto motorja z notranjim izgorevanjem in baterijo namesto rezervoarja za gorivo. Električni avtomobili nimajo rezervoarja za goriva, treba pa je napolniti njihovo baterijo. Vožnja z njimi je tekoča in povsem tiha. Obenem pa zagotavljajo močno pospeševanje ter svežo in privlačno izkušnjo vožnje.

Električni avtomobil deluje samo na baterijo. Hibridi imajo učinkovit bencinski motor in električni pogonski sklop, sestavljen iz samopolnilne baterije in elektromotorja. Hibridi po potrebi neopazno preklapljajo med bencinskim in električnim pogonom.

Tako kot hibridi tudi priključni hibridni električni avtomobili preklapljajo med dvema viroma energije, bencinskim motorjem in elektromotorjem, ki ga napaja baterija. Toda baterija v priključnem hibridu je večja, kar mu omogoča večji doseg v električnem načinu vožnje. Redno polnjenje pomeni manjše emisije in nižjo porabo goriva.

Električni avtomobil poganja baterija, ki jo je treba napolniti, ko se izprazni. Avtomobil na vodikove gorivne celice, ki ga poganja vodik, proizvaja lastno elektriko v vgrajenem sistemu gorivnih celic.