1. Full Service Leasing
Izberite

Full Service Leasing

Naš produkt Full service leasing vam omogoča brezskrbno uporabo vozila v izbranem obdobju. Storitev lahko vključuje vse stroške povezane z uporabo vozila oz. se lahko dogovorimo, kateri stroški naj bodo vključeni v mesečno najemnino in katere želite kriti sami, ko ti dejansko nastanejo. Uporabniku zagotavljamo nespremenjen mesečni obrok za celotno obdobje najema.

Brez skrbi

Kot uporabnik vozila ne boste izpostavljenim morebitnim tveganjem vezanih na spremembo cen. Po izteku pogodbenega razmerja enostavno vrnete vozilo in se odločite za novega

Prilagojeno vašim potrebam

Full service leasing vam omogoča mobilnost v skladu z vašimi trenutnimi željami in potrebami. Tako z izbiro trajanja pogodbenega razmerja, kot z izbiro ustreznega vozila ali predvidenega mesečnega stroška.

Nižji stroški uporabe vozila

Vozilo, ki ga boste uporabljali je del naše flote. Ker imamo v naši floti precejšnje število vozil, nam naši partnerji priznavajo določene količinske popuste. Iz tega razloga je naša storitev cenejša v primerjavi, da sami krijete vse stroške vezane na uporabo vozila.

Kontakt

Toyota Tsusho Leasing Slovenija d.o.o.
Brnčičeva ulica 51
1231 Ljubljana-Črnuče
ID za DDV: SI33641382
TRR: SI56 2900 0005 3300 969
Telefon: (01) 530 50 20
E-pošta: info@toyota-fs.si
                financettl@toyota-fs.si