1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Hybrid Service
Izberite

SERVIS ZA HIBRIDE

Več kot 15 milijonov voznikov po vsem svetu že vozi hibride Toyota, ki smo jih začeli snovati že pred več kot 20 leti. V tem času smo si nabrali bogate izkušnje, ki jim gre zaupati. Strokovnost, kakovost in dodana vrednost se seveda odražajo tudi v uslugah hibridnih servisov Toyota

Izkušnje

Z več kot 20 leti razvoja in inovacij nam v svetu hibridov pripada vodilna vloga.

Kakovost

Naši mehaniki bodo v sklopu letnega pregleda preverili tudi delovanje hibridnega sistema in vam v zvezi s tem podali vse potrebne informacije.

Vrednost

Ko se odločite za hibridni servis Toyota, boste dobili storitev, ki je vredna vašega zaupanja in denarja.

Letni pregled hibridnega sistema

Za zdravje hibridnega sistema vašega avtomobila je zelo pomemben redni letni hibridni pregled. Ko avtomobil uspešno opravi hibridni pregled, lahko naslednje leto oz 15.000 km uživate v takoimenovani podaljšani hibridni bateriji

  • 1. korak: Diagnostični test hibridnega sistema.
  • 2. korak: Pregled baterije.
  • 3. korak: Pregled izolacije baterije.
  • 4. korak: Pregled polnjenja baterije.
  • 5. korak: Pregled hladilnega sistema.

Najboljša vrednost za vaš denar

  • Zahvaljujoč manjši obrabi sestavnih delov, preglednih servisnih storitev in cen so vzdrževalni stroški hibridov za 5 odstotkov nižji.
  • Poleg nižjih vzdrževalnih in obratovalnih stroškov hibridi tudi odlično ohranjajo vrednost.  

 

Programi rednega vzdrževanja
Odgovori na pogosta vprašanja

Ne, vzdrževalni stroški hibridov so nižji kot pri konvencionalnih avtomobilih. Nekateri sestavni deli, kot na primer zavorne obloge, se manj obrabljajo.

Uporabite orodje "naročite se na servis" in poiščite pooblaščeni servis v vaši bljižini. Potem določite datum in uro ter preverite cenik storitev. Celoten postopek je povsem enostaven in ne zahteva nikakršnega predplačila.

V procesu natančnega pregleda vašega hibridnega vozila, bomo zabeležili vse postopke in izdelali podrobno poročilo o zmogljivosti baterije, izolaciji, hladilnem sistemu in splošnem stanju vašega vozila. 

Hibridne baterije Toyota imajo dolgo življenjsko dobo in ponujajo garancijo 10 let oz. 100.000 km. Če je potrebna menjava izven garancijskega roka, vam bodo na poblaščenem servisu podali informacije o stroških. Baterija bo zamenjana z originalno hibridno Toyota, stara pa bo recilkirana na varen način. 

Hibridna baterija Toyota se nikoli ne izprazni, saj se med vožnjo nenehno polni. Sofisticiran sistem ves čas nadzoruje bencinski motor in baterijo ter po potrebi izvaja neopazno preklapljanje. 

V pooblaščenih servisnih delavnicah Toyota bodo vaše vozilo obravnavali izkušeni in strokovno usposobljeni mehaniki, ki pri svojem delu uporabljajo zadnjo tehnologijo in originalne sestavne dele Toyota. Avtomobil bo obravnavan v skladu z najvišjimi kakovostnimi standardi. Varnost in zadovoljstvo strank sta pri nas vedno na prvem mestu. 

 

Vsako hibridno vozilo Toyota je opremljeno z dvema baterijama: visokonapetostno baterijo in 12 V baterijo za zunanje porabnike. Lokacija baterij se razlikuje od modela do modela - lahko so nameščene pod zadnjimi sedeži ali pod prtljažnim prostorom. 

Na pooblaščenem servisu Toyota bo vaš avtomobil deležen najboljše možne obravnave. Naši mehaniki vedno uporabljajo le originalne sestavne dele, ki so specifično zasnovani in preizkušeni točno za model vašega hibridnega vozila.