1. New Cars
Izberite

Potujte v prvem razredu

Eleganten in vsestranski Proace Verso je vrhunsko premium vozilo za prevoz potnikov. Poslovnim potnikom in avanturističnim družinam omogoča razkošen prevoz ter jim zagotavlja prvovrstno udobje in brezhibno povezljivost, zaradi česar je vsaka vožnja užitek. S Proace Verso, ki ponuja izbiro električnega ali dizelskega pogonskega sklopa, boste prispeli v slogu.

Toyota Professional

Naša obljuba

Toyota Professional je vaš poslovni partner za lahka gospodarska vozila, ki zagotavlja nadomestna vozila, zavarovanje in pomoč na cesti. Naša celovita ponudba storitev bo izpolnila vse vaše poslovne potrebe.

Toyota Relax

Naše jamstvo Toyota Relax zagotavlja popolno varnost. Vsako novo ali rabljeno vozilo Toyota ima 3-letno garancijo, ki ji ob vsakem servisu sledi še dodatno jamstvo za obdobje 12 mesecev oz. 15.000 prevoženih kilometrov*. *Do 10 let ali 200.000 km, kar nastopi prej.

Toyota zavarovanje

Vaše vozilo Toyota imamo radi tako kot vi. Zato smo prav za vas oblikovali celovito zavarovanje za vaš avtomobil.

Pomoč na cesti

Toyotina pomoč na cesti vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, doma in v tujini, ter vam zagotavlja pomoč pri okvari vozila, avtovleko in po potrebi hotelsko nastanitev.

Nadomestna vozila

Ko vaše vozilo potrebuje vzdrževanje, lahko s storitvijo Toyota Professional rezervirate nadomestno.

Financiranje in zavarovanje

Toyota Professional ponuja prilagojeno financiranje in lizing za podjetja ter vrsto zavarovalnih rešitev, prilagojenih vašim potrebam.
Ergonomska kabina
Priročnost, ki jo boste cenili
Svetla notranjost
Enostaven dostop
Drsna vrata z električnim pomikom

Ergonomska kabina

Potujte v slogu v prostorni kabini s pomirjujočo ergonomijo in premišljenimi detajli. Proace Verso s svojo tihostjo, ogrevanimi sedeži in vsemi glavnimi gumbi na dosegu rok udobje povzdiguje na višjo raven.

Priročnost, ki jo boste cenili

Se vam mudi in potrebujete nekaj iz prtljažnega prostora? Po zaslugi premišljenega stekla pokrova prtljažnika, ki ga je mogoče odpreti, lahko do prtljažnika dostopate hitro in enostavno, ne da bi morali dvigniti cel pokrov.

Svetla notranjost

Kabino odlikujejo velika stekla, čudovit razgled in obilica naravne svetlobe. Za vrhunski ambient, ki se popolnoma ujema s prefinjenim razkošjem vozila Proace Verso, poskrbi panoramsko strešno okno Toyota Skyview®, ki notranjost napolni s toplo naravno svetlobo.

Enostaven dostop

Vsem, ki imate ogromno opravkov in pogosto polne roke, drsna vrata z električnim pomikom in široke vratne odprtine omogočajo enostaven dostop. Opcijska drsna vrata z električnim pomikom, ki jih odprete s premikom noge pod zadnji odbijač, so nadvse prikladna za prostoročno uporabo.

Drsna vrata z električnim pomikom

Vrata z električnim pomikom, velike vratne odprtine in nizka tla zagotavljajo enostaven dostop do vseh sedežev v kabini. Drsna vrata se aktivirajo s potegom kljuke ali z gumbom na ključu, armaturni plošči in B-stebričku.

Namestite se in uživajte

Razkošna prefinjenost vozila Proace Verso bo navdušila tako voznika kot potnike. Proace Verso je s sedeži za do devet oseb, zložljivimi mizicami in steklenim panoramskim strešnim oknom namenjen tako užitku pri vožnji kot doseganju cilja.

Vsestranskost in modularnost

Prostor po vaši meri

Živite spontano. Notranjost je zasnovana tako, da lahko sprejme poljubno kombinacijo potnikov in tovora ter jo zlahka prilagodite svojim potrebam. Sedeži so deljeni, zložljivi in premični ter tako primerni tudi za najaktivnejše življenjske sloge.

 • Pogonski sklopi

  Pogon za vaš življenjski slog 

  Proace Verso je na voljo z električnim ali dizelskim pogonom. Paleta motorjev vključuje 2,0-litrske dizelske motorje z ročnim, samodejnim in MultiMode menjalnikom. Z izbiro električnega pogona pa boste uživali v enostavni, enakomerni vožnji z do 330 km dometa.

Tehnologija

Intuitivna povezljivost  

Enostavna povezana tehnologija s številnimi funkcijami izboljša vsako vožnjo. V središču doživetja vozila Proace Verso je tehnologija, osredotočena na človeka – od naprednega digitalnega voznikovega zaslona do brezhibne večpredstavnostne opreme, združljive s pametnimi telefoni.  

Varnost

Varen, varnejši, najvarnejši

Proace Verso je opremljen z vrhunsko varnostno tehnologijo, ki vas podpira na poti. Toyota Safety Sense je celovit sklop tehnologij aktivne varnosti, ki 24 ur na dan, 7 dni v tednu skrbi za varnost vas in drugih udeležencev v prometu. Proace Verso vas varuje tako v mestu kot na ostalih cestah.

Inteligentna zaščita

Tempo življenja je hiter in današnji promet ne dovoljuje niti trenutka nepozornosti. Toyotina paleta inteligentnih zaščitnih sistemov preprečuje trke in skrbi za vašo varnost na cesti.
 • Sistem za predhodno zaznavanje trka s funkcijo zaznavanja pešcev

  Sistem za predhodno zaznavanje trka lahko zazna in vam pomaga preprečiti trke z drugimi vozili, pešci, kolesarji in motornimi kolesi. Voznika opozarja z zvočnimi in vizualnimi opozorili ter sistemom za pomoč pri zaviranju v sili. Če voznik ne uspe pravočasno zavirati, se zavore samodejno aktivirajo, da preprečijo ali omilijo trk. Poleg tega sta na voljo podpora za preprečevanje trkov v križišču in pomoč pri krmiljenju v sili, ki pomagata pri zavijanju v križiščih in izmikanju.

 • Prilagodljivi tempomat

  Prilagodljivi tempomat v sistemu Toyota Safety Sense ohranja najmanjšo nastavljeno razdaljo do vozila pred vami. Če se ta razdalja zmanjša, sistem zmanjša hitrost. Ko se razdalja spet poveča, tempomat postopoma pospešuje, dokler vozilo ponovno ne doseže izbrane hitrosti potovanja.

 • Sistem pomoči za ohranjanje vozila na voznem pasu

  Sistem pomoči za ohranjanje vozila na voznem pasu uporablja oznake voznih pasov na cesti ali vozno pot vozila pred vami, da oceni svoj položaj na cesti. Če se vozilo nehote pomakne s sredine voznega pasu, se aktivira pomoč pri krmiljenju, da popravi smer.

 • Sistem za samodejno zaviranje v sili (AEBS)

  Tipala nenehno merijo razdaljo med vozilom in ovirami pred njim. Če se razdalja zmanjša čez določeno mejo, vozilo uporabi sistem AEBS, da čim bolj upočasni vozilo in prepreči trk oz. ga čim bolj omili.

 • Asistent za prepoznavanje prometnih znakov

  Spremlja prometne znake in te pomembne informacije jasno prikazuje na zaslonu v kokpitu. To med drugim vključuje tudi trenutne omejitve hitrosti. Sistem zdaj opozarja tudi na vstop v enosmerno ulico iz napačne smeri in na bližnje znake stop ter omejitve prehitevanja.

 • Opozorila sistema za spremljanje voznika

  Ta funkcija spremlja položaj vozila na voznem pasu in voznikovo krmiljenje, da bi zaznala zanašanje vozila, ki se običajno pojavi, ko se voznikova sposobnost osredotočanja na vožnjo zmanjša zaradi dejavnikov, kot so zaspanost, nepozornost ali druge motnje. Voznika opozori, da ne zapelje s ceste.

Oglejte si cene in funkcije po paketih opreme

Izbira paketa opreme

5 Različic

 • Proace Verso - COMBI - Medium, 4 vrata

  Proace Verso COMBI

  Medium, 4 vrata

  Izbira motorja


  Od

  33.900 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2
 • Proace Verso - SHUTTLE - Medium, 5 vrata

  Proace Verso SHUTTLE

  Medium, 5 vrata

  Izbira motorja


  Od

  39.400 €

  /Več informacij

  Več informacij

  8-stopenjski samodejni menjalnik | 4x2

  Od

  35.300 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  47.400 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2

  Od

  53.100 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2
 • Proace Verso - SHUTTLE - Long, 5 vrata

  Proace Verso SHUTTLE

  Long, 5 vrata

  Izbira motorja


  Od

  41.500 €

  /Več informacij

  Več informacij

  8-stopenjski samodejni menjalnik | 4x2

  Od

  37.400 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  55.200 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2
 • Proace Verso - FAMILY - Medium, 5 vrata

  Proace Verso FAMILY

  Medium, 5 vrata

  Izbira motorja


  Od

  45.000 €

  /Več informacij

  Več informacij

  8-stopenjski samodejni menjalnik | 4x2

  Od

  40.900 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  57.100 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2
 • Proace Verso - FAMILY - Long, 5 vrata

  Proace Verso FAMILY

  Long, 5 vrata

  Izbira motorja


  Od

  45.700 €

  /Več informacij

  Več informacij

  8-stopenjski samodejni menjalnik | 4x2

  Od

  41.600 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  57.800 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2

Dodatna oprema

Prilagojeno vašemu življenjskemu slogu

Toyotina originalna dodatna oprema vam bo pomagala iti dlje, narediti več in uresničiti ambicije. Na voljo je vse od strešnih nosilcev in vlečnih kljuk do nosilcev za smuči in kolesa. S to obsežno ponudbo premišljeno zasnovane in kakovostno izdelane dodatne opreme izkoristite celoten potencial svojega novega vozila Toyota. 

TOYOTA BUTIK

Raziščite našo ponudbo izdelkov Toyota Professional
Odkrijte našo (Opens in new window)

Popolna brezskrbnost

Prizadevamo si, da bi bilo doživetje z vozili Proace čim bolj enostavno in praktično.
 • Finančni produkti

  Iz naše palete finančnih produktov lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

 • KINTO

  Poslovni najem vključuje poln nabor storitev za podjetja in pravne osebe. Izberite enega od naših gospodarskih vozil in dodajte storitve, ki jih potrebujete. Nato se udobno namestite in brezskrbno uživajte na vseh poslovnih poteh.

 • Zavarovanje

  Nudimo številne pakete zavarovanj, ki so popolnoma prilagojeni vam in vašim potrebam. Zavarujemo tudi tovor.

 • Toyota Professional

  Toyota Professional bo z obsežnim naborom storitev izpolnila vse vaše poslovne potrebe, vam zagotovila brezskrbnost in poskrbela za mobilnost vašega podjetja. Toyota Professional je vaš poslovni partner za lahka gospodarska vozila, ki zagotavlja nadomestna vozila, zavarovanje, ekspresni servis in pomoč na cesti.