1. New Cars
 2. Toyota C-HR
Izberite

Številne zanimive nove funkcije, ki so del standardne opreme

Toyota C-HR, oblikovana za mesto in zunaj njega, se ponaša z impresivnimi osnovnimi funkcijami, pripravljenimi na vse.

arrow right
arrow left
 • Konceptni avto v serijski izdaji

  Drzen, kompakten in nepozaben

 • Prilagojena uporabniška izkušnja

  Zasnovan za mesto, ukrojen za vaš slog.

 • Okoljski pionir

  Trajnostni hibrid

 • Elektrificiran in naelektren

  Mešanica navdihujoče zmogljivosti in agilnosti

 • Inovativne varnostne tehnologije

  Sodobni varnostni sistemi omogočajo večjo varnost vseh udeležencev v prometu.

 • Dimenzije, ki omogočajo mestno vožnjo.

  D 4362 mm Š 1832 mm V 1564 mm

 • Prostorna kabina za urbano življenje

  Z zloženimi zadnjimi sedeži lahko prostornino prtljažnega prostora povečate na 1076 m3.

 • Popolno jamstvo, popolna zaščita

  Vaša Toyota C‑HR je varna v naših rokah.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/si/sl?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw-uK0BhC0ARIsANQtgGNLK8HUZwkHPjOpi6aNHAxtFJnU9qdh2JpWXZfW1kAknPVnnE0YAj4aAjh4EALw_wcB

Forced client side injection based on cached strategy

NOVA TOYOTA C-HR

VSAKA IZBIRA ŠTEJE

Pogosto zastavljena vprašanja

Elektrificirana energija: odgovori na vaša vprašanja

Toyota je začela hibridno revolucijo pred več kot 25 leti in si še naprej prizadeva za svet z nižjimi emisijami. Hibridi združujejo električni pogon z zmogljivimi bencinskimi motorji za enostavno delovanje in udobje.

Hibridna in priključna hibridna vozila vključujejo zelo podobno tehnologijo – vendar s ključno razliko. Oba brezhibno preklapljata med dvema viroma energije, učinkovitim bencinskim motorjem in samopolnilno hibridno baterijo, vendar imajo priključna hibridna vozila baterijo večje zmogljivosti, ki omogoča precej večji brezemisijski električni doseg.

Nova Toyota C-HR Plug-in Hybrid lahko v izključno električnem načinu prevozi do 66 km*. Če potujete na daljše razdalje in se baterija izprazni, začne vaše vozilo neopazno delovati kot hibrid, ki združuje bencinski pogon in regenerirano baterijsko napajanje, sk katerimi vas varno pripelje do cilja.

 

*Po ciklu WLTP

Priključni hibridi lahko voznikom prihranijo denar na več načinov. S popolnoma napolnjeno baterijo lahko priključni hibrid prevozi do 100 km že z 1 litrom goriva. Nizke emisije CO2 pri priključnih hibridih pogosto omogočajo tudi davčne olajšave ter oprostitev določenih dajatev in pristojbin. In zaradi manjše obrabe delov, kot so zavorne ploščice in diski, je cenejše tudi njihovo vzdrževanje.

Baterije priključno-hibridnih vozil znamke Toyota Toyota so zasnovane tako, da zdržijo celotno življenjsko dobo avtomobila. Za dodatno brezskrbnost je vsaka baterija opremljena s petletno/100.000 km* garancijo, ki jo je bo vsakoletnem pregledu hibridnega sistema možno podaljšati do 10 let. Ko se življenjska doba baterije izteče, z njo varno in odgovorno ravnamo v skladu s posebno razgrajevalno shemo znamke Toyota.

*Kar nastopi prej

Pogosto zastavljena vprašanja

Elektrificirana energija: odgovori na vaša vprašanja

Toyota je začela hibridno revolucijo pred več kot 25 leti in si še naprej prizadeva za svet z nižjimi emisijami. Hibridi združujejo električni pogon z zmogljivimi bencinskimi motorji za enostavno delovanje in udobje.

Hibridna vozila z brezhibnim preklapljanjem med motorjem z notranjim zgorevanjem in učinkovitim električnim pogonom vključujejo dva vira energije: bencinski motor in elektromotor.

Hibridi lahko uporabljajo električno energijo za speljevanje in celo vožnjo s hitrostjo do 50 km/h. Ker se večina hibridov znamke Toyota polni sama, se baterija, ko se izprazni, ponovno napolni s presežno močjo motorja.

Hibride poganja pionirska samopolnilna baterijska tehnologija. Ker imajo dva vira energije, so znana tudi kot hibridno-električna vozila. To pomeni, da jih za razliko od povsem električnih vozil in priključnih hibridov ni treba priključiti, da bi napolnili njihove baterije.

Baterije hibridnih vozil znamke Toyota Toyota so zasnovane tako, da zdržijo celotno življenjsko dobo avtomobila. Za dodatno brezskrbnost je vsaka baterija opremljena s petletno/100.000 km* garancijo, ki jo je bo vsakoletnem pregledu hibridnega sistema možno podaljšati do 10 let. Ko se življenjska doba baterije izteče, z njo varno in odgovorno ravnamo v skladu s posebno razgrajevalno shemo znamke Toyota.

*Kar nastopi prej

Obstajajo tri vrste hibridnih električnih vozil: blagi hibridi, polni hibridi in priključni hibridi. Blagi hibridi uporabljajo manjše elektromotorje za podporo med pospeševanjem in vožnjo, njihov elektromotor pa ne more samostojno poganjati avtomobila. Polni samopolnilni hibrid omogoča, da kar 80 % mestne vožnje pri hitrosti do 50 km/h opravite na čisti električni pogon. Priključni hibridi delujejo na enak način kot hibridi, vendar z baterijo večje zmogljivosti, ki omogoča še večji brezemisijski električni doseg.