1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Body Paint
Izberite

KAROSERIJA IN LAK

Nihče nerad razmišlja o prometnih nesrečah, vendar se kljub temu lahko pripetijo še tako previdnim voznikom. Veliko ljudi v svojem življenju ne doživi nikakršne vrste prometne nesreče, a veliko nas je takih, ki smo se vrnili do svojega parkiranega vozila in našli udarnino ali prasko, ki je pred tem še ni bilo.

Certifikat za servis in strokovno znanje

S Toyotinim certifikatom za popravila poškodb po nesreči imate zagotovljeno podporo v obliki izjemnega osebnega servisa in strokovnega tehničnega znanja. Svojemu lokalnemu pooblaščenemu serviserju Toyotinih vozil lahko popolnoma zaupate.

Da bo vaše življenje preprostejše

Ne glede na to, ali je nesreča hujša ali manjša, le en klic vašemu lokalnemu pooblaščenemu serviserju Toyotinih vozil zadostuje za začetek postopka popravila. Skozi celotno popravilo vam bo na voljo določena kontaktna oseba, na katero se boste lahko obrnili in ki bo za vas uredila prav vse, celo urejala stvari z vašo zavarovalnico, če boste želeli.

Da boste vedno obveščeni

Toyotin certifikat za popravila poškodb vključuje tudi obljubo, da boste o vsem redno obveščeni in da se boste dogovorili o datumu in času vrnitve vašega vozila. Prav tako velja, da vam je treba nemudoma sporočiti, ali bo potrebno izvesti kakšna nepredvidena dela in ali je določen datum zaključka popravila.

Toyotina kakovost

Vsaka stopnja popravila bo izvedena v skladu s Toyotinimi izjemnimi kakovostnimi standardi. To je pomembno dejstvo, saj pomeni, da bo vaše vozilo po popravilu prav tako zmogljivo in varno, kot je bilo pred nesrečo.

Pozornost do podrobnosti

Pooblaščeni serviserji Toyotinih vozil so dobro poznani kot izredno natančni. Poskrbijo, da so okna vašega vozila zaprta in v vozilo tako ne vstopa prah, zaščitijo sedeže in tla s prevlekami ter na laku nikoli ne pustijo madežev umazanije. Takšne podrobnosti štejejo.

Preprosto učinkovito

Edino, česar Toyota ne zmore, je zavrteti čas nazaj in preprečiti nesrečo. A tudi če se zgodi najhuje, lahko mirno zaupate svojemu lokalnemu pooblaščenemu serviserju Toyotinih vozil, ki vam bo zagotovil učinkovit servis, s katerim bo vaše vozilo povrnil v stanje pred nesrečo.

KLEPARSKOLIČARSKA POPRAVILA

Če vaš avtomobil potrebuje kleparsko-ličarsko popravilo, vam servis Toyota zagotavlja, da bo storitev opravljena v skladu z najvišjimi standardi in z originalnimi nadomestnimi deli Toyota.

PREDNOSTI:

12-Letna garancija za prerjavenje
Za še večjo brezskrbnost vozilo zadrži tovarniško 12-letno garancijo proti prerjavenju.


Ohranitev lastnosti novega vozila
 Na morebitnem vnovičnem testu varnosti EuroNCAP bi bilo vaše vozilo ocenjeno kot novo vozilo.

DALJŠA ŽIVLJENJSKA DOBA
V primerjavi z neoriginalnimi nadomestnimi deli je razlika v kakovosti velika.


Popolno zadovoljstvo s storitvijo
Strokovnost, ki je boste deležni na pooblaščenih servisih Toyota, je neprimerljiva, zato izkoristite svojo pravico in si pri svoji zavarovalnici zagotovite popravilo na pooblaščenem servisu Toyota z originalnimi nadomestnimi deli.