1. Insurance
  2. Full-hybrid insurance
Izberite

Hibridno zavarovanje Toyota

Hibridno zavarovanje Toyota je nova inovativna in intuitivna rešitev zavarovanja, ki je posebej zasnovana za lastnike hibridov Toyota in je na voljo za vse hibridne modela Toyota. Hibridno zavarovanje Toyota varuje vaše vozilo, poleg tega pa vam omogoča, da hibridni pogon maksimalno izkoristite, saj boste nagrajeni za vsak kilometer, ki ga boste prevozili v električnem načinu.

Vozite bolj varno

Preko boljše izrabe vašega hibrida boste dosegli tudi bolj varno vožnjo

Vozite bolj učinkovito

Vozite svojega hibrida bolj učinkovito.

Prihranite pri zavarovanju

Višji prihranki pri obnovitvi vašega zavarovanja

Odgovori na pogosta vprašanja

Po novem se lahko pri vašem trgovcu Toyota naročite na novo Hibridno zavarovanje Toyota. Člani naše ekipe vas bodo vodili skozi celoten postopek, hkrati pa vam bodo odgovorili na vsa vaša dodatna vprašanja.

Vaše Hibridno zavarovanje Toyota bo veljavno 12 mesecev od podpisa pogodbe. Po preteku tega roka ga lahko obnovite.

Po prijavi in registraciji aplikacije MyT (najbolje med uradnimi urami vašega pooblaščenega partnerja Toyota), poiščite ikono zavarovanja znotaj aplikacije, kjer je na voljo razlaga vseh storitev, ki so na voljo.

Hibridno zavarovanje Toyota je na voljo za vse hibride Toyota. 

Namen Hibridnega zavarovanja Toyota je čim boljši izkoristek vašega hibrida. Glede na odstotek vožnje, ki ga prevozite v električnem načinu, vas bo Toyota pri naslednjem obnavljanju zavarovanja nagradila s popustom. Več ko prevozite elektirčnih kilometrov, več boste prihranili. Če na primer v 500 prevoženih kilometrih opravite 200 električnih kilometrov, vaš električni delež znaša 40 odstotkov (200/500).

Na koncu vsakega zavarovalnega obdobja boste za obnovitev premije prejeli popust za naslednje leto ali mesec. Za popust je na posameznem trgu lahko določeno minimalno število električnih kilometrov.

Ko kliknete na aplikacijo MyT, lahko znotraj storitve Hybrid Driver Coaching najdete hibridno zavarovanje. Lahko pa kliknete na ikono zavarovanja.

Toyota zavarovanje

Vašo Toyoto imamo radi tako kot vi. Zato smo prav za vas oblikovali celovito zavarovanje za vašo Toyoto.

Odkrijte več