1. New Cars
Izberite

Kateri bo vaš naslednji korak?

Izberite paket opreme

3 Različic

 • PROACE CITY - Comfort - Compact, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  PROACE CITY Comfort

  Compact, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Izberite motor


  Od

  25.200 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  24.000 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  22.550 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  36.990 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2
 • PROACE CITY - Comfort - Long, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  PROACE CITY Comfort

  Long, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Izberite motor


  Od

  26.200 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  25.000 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  37.990 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2
 • PROACE CITY - Comfort - Dvojna kabina, 5 vrat

  PROACE CITY Comfort

  Dvojna kabina, 5 vrat

  Izberite motor


  Od

  28.600 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

Vedno pripravljen za posel

Pri znamki Toyota resno razmišljamo o vašem. Zato smo ustvarili vozilo Proace City. Zasnovano za vas, je okretno in  v vseh pogledih ustreza vašim potrebam. Novi Proace City vedno znova preseneča s svojo zmogljivostjo.

Preprosto in praktično

Proace City je s svojo kompaktno velikostjo ustvarjen za urbano okolje. Vaš tovor bo vedno dostopen prek zadnjih nihajnih vrat ali dvižnih prtljažnih vrat, drsna stranska vrata pa je možno namestiti na obe strani. S sistemom Smart Cargo System je možno nosilnost in dolžino je mogoče enostavno povečati. Na ta način lahko pridobite dodatnega 1,3 metra dolžine in 0,4 kubičnega metra prostornine.

Delovna cona udobja

Proace City ponuja prostorno kabino, dobro organizirano armaturno ploščo in sedeže z dobro oporo.  Na ta način vam zagotavlja udobje, ne glede na to, koliko časa ste za volanom. Premišljeno zložljivi srednji sprednji sedež ustvari priročno delovno površino, idealno za prenosnike in tablične računalnike, medtem ko v predalu pod sedežem lahko spravite različne predmete, ki jih hočete skriti pred radovednimi pogledi.

Dodaten prostor, ko ga potrebujete

Proace City ponuja funkcionalno zasnovano notranjost. Sistem Smart Cargo System s posebno loputo v pregradni steni ustvarja dodatno dolžino in prostornino.  Pametni indikator obremenitve vas opozarja, ko se teža približuje ali celo preseže največjo dovoljeno obremenitev.

 

Kako vam lahko naše storitve pomagajo?

Toyota Professional je zanesljivi poslovni partner za gospodarska vozila, ne glede na to, ali postrebujete nadomestno vozilo, zavarovanje, hitre servise ali pomoč na cesti. Ponujamo pisano paleto storitev, ki so ukrojene po meri vaših potreb.
 • Toyota Relax

  Jamstvo Toyota Relax zagotavlja brezskrbnost in mirnost. Seveda smo izjemno ponosni na kakovost in zanesljivost naših vozil, zato ima vsako novo in rabljeno vozilo znamke Toyota 3-letno garancijo proizvajalca, ki ji sledi dodatna 12-mesečna (oz. 15.000 km), ki jo pridobite z opravljenim rednim servisom pri enem izmed naših pooblaščenih partnerjev*. Tovrstno podaljševanje jamstva je možno do 10. leta starosti vašega vozila oziroma do 185.000 prevoženih kilometrov. V vsakem primeru pa ta storitev prinaša sprostitev, da ste tako vi kot tudi vaše podjetje vseskozi v varnih rokah.

 • Toyota Express Service

  Toyota Express Service omogoča, da bo vaše vozilo po servisnem pregledu dvakrat hitreje spet v pogonu. Z vašim avtomobilom se istočasno ukvarjate dva posebej usposobljena mehanika. Na ta način lahko prepolovimo čas servisne storitve, s čimer prihranimo čas vam in vašim zaposlenim.

 • Pomoč na cesti

  Pri znamki Toyota si prizadevamo, da bi bila naša vozila čim bolj zanesljiva. Toda še vedno se lahko pojavijo težave, zlasti če gre za slabo vreme ali slabe razmere na cesti. V tem primeru vam je na voljo učinkovita pomoč na cesti, ki vam doma in v tujini pomaga 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Na ta način vam pomagamo pri okvari, reševanju vozila in namestitvi v hotelu, če jo potrebujete.

 • Nadomestna vozila

  Toyota Professional Service omogoča tudi rezervacijo nadomestnega vozila, ki vam v vsakem trenutku zagotavlja popolno svobodo. Nadomestno vozilo lahko rezervirate vzporedno s prijavo na redni servis. Izbirali boste lahko med različnimi osebnimi avtomobili in gospodarskimi vozili.

 • Možnosti za financiranje in zavarovanje lahkih gospodarskih vozil

  Toyota Professional ponuja prilagojene rešitve za financiranje, poslovni najem in zavarovanje, ki so prilagojene potrebam podjetij. Ponujamo številne zavarovalne rešitve, ki so prilagojenih vam in vašemu poslu. Kot najboljši zavarovalniški partner nudimo vse storitve na enem mestu. Le tako bost elahko uživali v popolni brezskrbnosti in minimalnih motnjah vašega poslovanja.

Proace Toyota

Toyota ProTect

Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza. Odkrije prednosti revolucionarnega namaza v prodajnih salonih Toyota.
Spoznajte več >

POGLED OD BLIZU

Po zaslugi premišljenih detajlov je Proace City izjemno atraktivnega videza.

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več