1. New Cars
Izberite

Vsako delo šteje

Proace City, kompaktno lahko gospodarsko vozilo z velikimi ambicijami, vam bo pomagalo vsako delo opraviti z odliko. To tehnološko dovršeno vozilo odlikujeta brezhibna povezljivost in napreden električni pogonski sklop. Proace City z novim namenskim videzom je prilagodljiv, okreten in pripravljen, da vašo dejavnost popelje na višjo raven.

Toyota Professional

Naša obljuba

Toyota Professional je vaš poslovni partner za lahka gospodarska vozila, ki zagotavlja nadomestna vozila, zavarovanje, ekspresni servis in pomoč na cesti. Naša celovita ponudba storitev bo izpolnila vse vaše poslovne potrebe.

Toyota Relax

Naše jamstvo Toyota Relax zagotavlja popolno varnost. Vsako novo ali rabljeno vozilo Toyota ima 3-letno garancijo, ki ji ob vsakem servisu sledi še dodatno jamstvo za obdobje 12 mesecev oz. 15.000 prevoženih kilometrov*. *Do 10 let ali 200.000 km, kar nastopi prej.

Toyota zavarovanje

Vaše vozilo Toyota imamo radi tako kot vi. Zato smo prav za vas oblikovali celovito zavarovanje za vaš avtomobil.

Pomoč na cesti

Toyotina pomoč na cesti vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, doma in v tujini, ter vam zagotavlja pomoč pri okvari vozila, avtovleko in po potrebi hotelsko nastanitev.

Nadomestna vozila

Ko vaše vozilo potrebuje vzdrževanje, lahko s storitvijo Toyota Professional rezervirate nadomestno.

Financiranje in zavarovanje

Toyota Professional ponuja prilagojeno financiranje in lizing za podjetja ter vrsto zavarovalnih rešitev, prilagojenih vašim potrebam.

Vaša izbira

Proace City za vsako opravilo

Proace City je kompaktno in vsestransko lahko gospodarsko vozilo, primerno za različne poklice in dejavnosti. Po zaslugi dveh različic karoserije, dveh dolžin in možnosti električnega pogonskega sklopa pri njem ni sklepanja kompromisov – modularni Proace City ponuja prav vse. 

Uporaben prostor
Naložite vse, kar rabite
Hitro in enostavno natovarjanje
Dodaten prostor, ko ga potrebujete
Izvedba z dvojno kabino

Uporaben prostor

Z do 1 tone koristnega tovora je Proace City primeren za vsako opravilo. Po zaslugi vlečne zmogljivosti 1,35 tone lahko s tem vozilom s seboj vedno vzamete vse, kar potrebujete.

Naložite vse, kar rabite

Proace City z največjo nakladalno prostornino v svojem razredu ponuja ogromno prostora za vaše orodje, tovor in ostale potrebščine. V ta vsestranski model s prostorno notranjostjo lahko naložite dve Euro paleti.

Hitro in enostavno natovarjanje

Proace City je praktičen in omogoča različne možnosti dostopa. Izberete lahko nihajna ali dvižna prtljažna vrata. Bočna vrata so lahko nameščena na eni ali obeh straneh za še učinkovitejše delo.

Dodaten prostor, ko ga potrebujete

Domiselna pregrada, ki omogoča dodatno dolžino in prostornino tovora, zagotavlja inteligentno prilagodljivost. Učinkovito podaljša dolžino vašega vozila, zato lahko z njim prevažate tudi dolge in nerodne tovore.

Izvedba z dvojno kabino

Izvedba z dvojno kabino je izjemno vsestranska, saj lahko sprejme pet potnikov in izbrani tovor. Proace City ima po zaslugi dolge medosne razdalje v notranjosti veliko prostora, če ga potrebujete še več, pa lahko zadnjo klop zložite in pregrado premaknete naprej ter tako podvojite prostornino tovornega dela.

Bodite kos vsaki nalogi

Proace City je najzmogljivejše in najbolj praktično lahko gospodarsko vozilo. Združuje kompaktne dimenzije in impresivno nosilnost, vožnja z njim pa je enostavna in okretna. Proace City bo vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakem delu, ne glede na lokacijo.

 • Pogonski sklopi

  Moč izbire

  Ker ima vsako podjetje drugačne potrebe, je Proace City na voljo z vrsto naprednih pogonskih sklopov, vključno z električnim pogonom ter naprednimi bencinskimi in dizelskimi motorji. Proace City Electric zagotavlja učinkovito in skoraj neslišno delovanje, paleta motorjev z notranjim zgorevanjem z nizkimi emisijami pa združuje vozne lastnosti z izjemno učinkovitostjo porabe goriva.

Mobilna pisarna

Vaš delovni prostor na poti 

Proace City z inteligentno notranjostjo, prilagojeno življenju na cesti, združuje udobje s številnimi priročnimi funkcijami. Po zaslugi mirne klimatizirane kabine z digitalnim kombiniranim instrumentom in možnostjo izbire med dvema ali tremi sedeži boste na cilj vedno prispeli sproščeni in pripravljeni na delo. 

Varnost

Varen, varnejši, najvarnejši

Proace City je opremljen z vrhunsko varnostno tehnologijo, ki vas podpira na poti. Toyotini varnostni sistemi predstavljajo celovit sklop tehnologij aktivne varnosti, ki 24 ur na dan, 7 dni v tednu skrbi za varnost vas in drugih udeležencev v prometu. Proace City vas varuje tako v mestu kot na ostalih cestah.

Inteligentna pomoč pri vožnji

Proace City je opremljen z vrhunsko varnostno tehnologijo, ki vas podpira na poti. Toyotini varnostni sistemi predstavljajo celovit sklop tehnologij aktivne varnosti, ki 24 ur na dan, 7 dni v tednu skrbi za varnost vas in drugih udeležencev v prometu. Proace City vas varuje tako v mestu kot na ostalih cestah.
 • Sistem opozarjanja ob menjavi voznega pasu z nadzorom krmiljenja

  Sistem opozarjanja ob menjavi voznega pasu s pomočjo kamere zaznava oznake voznega pasu na cesti pred vozilom in voznika opozori z zvočnim in vizualnim opozorilom, če vozilo začne zapuščati svoj vozni pas brez aktiviranega smernika. Funkcija nadzora krmiljenja v primeru nenamernega zapuščanja voznega pasu pomaga pri upravljanju volanskega obroča.

 • Sistem za predhodno zaznavanje trka

  Sistem za predhodno zaznavanje trka v paketu Toyota Safety Sense uporablja laserska tipala in kamero za zaznavanje drugih vozil pred vami. Če je zaznana nevarnost trka, se aktivirajo zvočna in vizualna opozorila za voznika in aktivira se pomoč pri zaviranju. Če voznik ne zavira pravočasno, se zavore samodejno aktivirajo, da preprečijo ali omilijo trk.

 • Prilagodljivi tempomat

  Prilagodljivi tempomat v sistemu Toyota Safety Sense ohranja najmanjšo nastavljeno razdaljo do vozila pred vami. Če se ta razdalja zmanjša, sistem zmanjša hitrost. Ko se razdalja spet poveča, tempomat postopoma pospešuje, dokler vozilo ponovno ne doseže izbrane hitrosti.

 • Samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa (AHB)

  Samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa je namenjeno optimizaciji vidljivosti med nočno vožnjo za vse udeležence v prometu. Kamera, nameščena ob vzvratnem ogledalu, zaznava luči nasproti vozečih vozil in hkrati spremlja svetlost cestne razsvetljave. Samodejno preklaplja med dolgimi in kratkimi lučmi, da se lahko voznik v celoti osredotoči na cesto, s čimer poskrbi za varno in udobno vožnjo.

 • Asistent za prepoznavanje prometnih znakov

  Asistent za prepoznavanje prometnih znakov spremlja prometne znake pred vami ter prikazuje uporabne informacije, npr. trenutno omejitev hitrosti ali omejitve prehitevanja na preglednem novem zaslonu TFT v kokpitu. Sistem vas tudi vizualno opozori, če ne upoštevate prometnih znakov.

 • Sistem zaznavanja vozil v mrtvem kotu

  Omogoča varnejše manevriranje pri spreminjanju voznega pasu. Če radarska tipala na zadnjem delu vozila v mrtvem kotu ob strani ali zadaj zaznajo vozilo, na ustreznem stranskem ogledalu zasveti indikator. Če želite zamenjati vozni pas in je v mrtvem kotu vozilo, indikatorji začnejo utripati.

Oglejte si cene in funkcije po paketih opreme

Izbira paketa opreme

3 Različic

 • PROACE CITY - Comfort - Compact, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  PROACE CITY Comfort

  Compact, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Izbira motorja


  Od

  25.200 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  24.000 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  22.550 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  36.990 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2
 • PROACE CITY - Comfort - Long, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  PROACE CITY Comfort

  Long, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Izbira motorja


  Od

  26.200 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  25.000 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  37.990 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2
 • PROACE CITY - Comfort - Dvojna kabina, 5 vrat

  PROACE CITY Comfort

  Dvojna kabina, 5 vrat

  Izbira motorja


  Od

  28.600 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

Dodatna oprema

Prilagojeno vašemu življenjskemu slogu

Toyotina originalna dodatna oprema vam bo pomagala iti dlje, narediti več in uresničiti ambicije. Na voljo je vse od strešnih nosilcev in vlečnih kljuk do nosilcev za smuči in kolesa. S to obsežno ponudbo premišljeno zasnovane in kakovostno izdelane dodatne opreme izkoristite celoten potencial svojega novega vozila Toyota. 

TOYOTA BUTIK

Raziščite našo ponudbo izdelkov Toyota Professional
Odkrijte našo (Opens in new window)

Popolna brezskrbnost

Prizadevamo si, da bi bilo doživetje z vozili Proace čim bolj enostavno in praktično.
 • Finančni produkti

  Iz naše palete finančnih produktov lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

 • KINTO

  Poslovni najem vključuje poln nabor storitev za podjetja in pravne osebe. Izberite enega od naših gospodarskih vozil in dodajte storitve, ki jih potrebujete. Nato se udobno namestite in brezskrbno uživajte na vseh poslovnih poteh.

 • Zavarovanje

  Nudimo številne pakete zavarovanj, ki so popolnoma prilagojeni vam in vašim potrebam. Zavarujemo tudi tovor.

 • Toyota Professional

  Toyota Professional bo z obsežnim naborom storitev izpolnila vse vaše poslovne potrebe, vam zagotovila brezskrbnost in poskrbela za mobilnost vašega podjetja. Toyota Professional je vaš poslovni partner za lahka gospodarska vozila, ki zagotavlja nadomestna vozila, zavarovanje, ekspresni servis in pomoč na cesti.