1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Repair
Izberite

POPRAVILA

Tudi najbolj pazljivim voznikom se zgodi, da se zapletejo v prometno nesrečo. Po drugi strani pa precej voznikov svojo celotno vozniško kariero preživi brez ene same praske. Če se neljubi dogodek vendarle zgodi, bodo pooblaščeni serviserji Toyota vaše vozilo spravili nazaj na cesto.

Popravila

Celovito popravilo od začetka do konca

S celovitim popravilom bomo vaše vozilo spet vrnili v stanje, v kakršnem je bilo pred nesrečo.

Učinkovita usluga

Za začetek postopka popravila zadostuje že en klic pooblaščenega serviserja Toyota.

Kakovost Toyota

Vsak detajl bo popravljen v skladu s kakovostnimi standardi Toyota.

Mreža pooblaščenih serviserjev Toyota

Ne glede na škodo se lahko kot voznik vozila Toyota vedno zanesete na mrežo pooblaščenih servisov Toyota. Pri vašem pooblaščenem serviserju Toyota bodo izvedli celovito popravilo in vaše vozilo vrnili v stanje, v kakršnem je bilo pred nesrečo.

Poenostavljanje življenja

Za začetek popravila je dovolj en sam telefonski klic. Skozi postopek vas bodo vodilo strokovno podkovano osebje, ki bo uredilo tudi vse formalnosti z vašo zavarovalnico.

Kakovost Toyota

Vsak detajl bo popravljen v skladu z najvišjimi kakovostnimi standardi Toyota. Vozilo bo uporabniku vrnjeno v enakem stanju, v kakršnem je bilo pred nesrečo.

Listina o storitvah in strokovnem znanju

Listina o storitvah in strokovnem znanju Toyota predstavlja zavezo, da bodo vse storitve izvedene po najvišjih standardih in v skladu s tehničnim znanjem. Pooblaščenemu serviserju Toyota lahko zaupate, da bo znal popraviti vso škodo.

Informiranje

Pooblaščeni serviser Toyota vas bo sproti obveščal o poteku popravil. Hkrati pa se zavezuje, da bo vozilo popravil v dogovorjenem času. V primeru nepredvidenih del vas bodo takoj obvestili in se z vami dogovorili za morebitno podaljšanje roka predaje vozila.

Pozornost do detajlov

Popblaščeni serviserji Toyota so znani po svoji natančnosti. Pri svojem delu poskrbijo, da so vrata in stekla vozila vedno zaprta in na ta način preprečujejo vdor prahu. Poleg tega vedno zaščitijo sedeže in tepihe in na ta način preprečijo nastajanje madežev. To so detajli, ki štejejo.

Učinkovitost

Toyota seveda ne more zavrteti časa nazaj in preprečiti nesreč. A v primeru neljubih dogodkov svojim strankam nudimo popolno podporo in poskrbimo, da njihovo vozilo povrnemo v prvotno stanje.