1. Owners
  2. Connected Services
  3. Toyota | Multimedia
Izberite

Intuitivna zabava

Integrirani navigacijski sistem s svojim delovanjem v realnem času ponuja številne prednosti: opozarja na hitrostne kamere, obvešča o lokacijah bencinskih postaj in zanimivih točk ob poti*. Prek povezav Apple CarPlay ali Android Auto lahko povežete tudi svoj pametni telefon in prek zaslona, ki je občutljiv za dotik predvajate svojo najljubšo glasbo ter uporabljate svoje priljubljene aplikacije.

Spoznajte najboljši multimedijski sistem.

Številne multimedijske možnosti

Ne glede na to, ali povežete svoj telefon z avtomobilom ali želite poiskati restavracijo, vas multimedijski sistem razvaja z intuitivnim upravljanjem, hitro odzivnostjo in najnovejšimi funkcijami.

Uživajte v brezhibni povezavi Bluetooth.

Upravljanje z dotikom

Povezava Bluetooth® omogoča brezžično integracijo pametnega mobilnega telefona in omogoča prostoročno komunikacijo. Kadarkoli je vaš telefon v avtu, je vklopljen sistem za prostoročno telefoniranje.

Posodobitve zemljevidov s sistemom Touch & Go

Najboljša navigacija s posodobitvami po zraku

Redno posodbaljanje navigacijskega sistema omogoča še več brezskrbnosti na poti. Tako ste lahko prepričani, da pot, ki ji sledite, uporablja najnovejše podatke.

E-trgovina

Vedno boste na tekočem z najnovejšo sistemsko programsko opremo.

Poiščite nove aplikacije, posodobite svojo navigacijo, upravljajte svoj multimedijski sistem in poskrbite, da boste vedno imeli najnovejšo programsko opremo.

E-trgovina

Več o multimedijskih funkcijah

Tukaj lahko najdete navodila in odgovore na pogosta vprašanja.
Video posnetki z navodili Prenos navodil za uporabo Oglejte si vsa pogosto zastavljena vprašanja