1. New Cars
Izberite

Pripravljen na vsako nalogo

Proace je vaš novi vsestranski poslovni partner, bolj zmogljiv kot kadar koli prej. Njegova kombinacija tehnologije in večnamenskosti se vedno znova izkaže. Ker ima vsako podjetje drugačne potrebe, je tudi Proace prilagodljiv ter ponuja različne možnosti sloga karoserije, dolžine karoserije in pogonskega sklopa.

Toyota Professional

Naša obljuba

Toyota Professional je vaš poslovni partner za lahka gospodarska vozila, ki zagotavlja nadomestna vozila, zavarovanje, ekspresni servis in pomoč na cesti. Naša celovita ponudba storitev bo izpolnila vse vaše poslovne potrebe.

Toyota Relax

Naše jamstvo Toyota Relax zagotavlja popolno varnost. Vsako novo ali rabljeno vozilo Toyota ima 3-letno garancijo, ki ji ob vsakem servisu sledi še dodatno jamstvo za obdobje 12 mesecev oz. 15.000 prevoženih kilometrov*. *Do 10 let ali 200.000 km, kar nastopi prej.

Toyota zavarovanje

Vaše vozilo Toyota imamo radi tako kot vi. Zato smo prav za vas oblikovali celovito zavarovanje za vaš avtomobil.

Pomoč na cesti

Toyotina pomoč na cesti vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, doma in v tujini, ter vam zagotavlja pomoč pri okvari vozila, avtovleko in po potrebi hotelsko nastanitev.

Nadomestna vozila

Ko vaše vozilo potrebuje vzdrževanje, lahko s storitvijo Toyota Professional rezervirate nadomestno.

Financiranje in zavarovanje

Toyota Professional ponuja prilagojeno financiranje in lizing za podjetja ter vrsto zavarovalnih rešitev, prilagojenih vašim potrebam.

Vaša izbira

Proace za vsako opravilo

Zakaj bi sklepali kompromise, ko gre za vaše delovno vozilo? Proace z dvema možnima dolžinama karoserije, več možnostmi vrat in štirimi različnimi slogi karoserije, vključno s furgonom, izvedbo z dvojno kabino, kombinirano izvedbo in izvedbo s ploščadjo, je vse, kar potrebujete.

Zavidljiva nosilnost
Enostavno natovarjanje
Preprost dostop
Smart Cargo
Izvedba z dvojno kabino

Zavidljiva nosilnost

Proace je s svojo zavidljivo nosilnostjo, enostavnim natovarjanjem in široko paleto možnosti karoserije pripravljen na vse. Proace Medium je zasnovan za vsestransko uporabo in z nosilnostjo 1400 kg predstavlja popolno vsestransko delovno vozil, medtem ko v 5,3-metrski Proace Long lahko naložite prav vse.

Enostavno natovarjanje

Hitro in enostavno natovarjanje je ključnega pomena za produktivnost. Proace z ergonomsko zasnovo in premišljenimi podrobnostmi olajša vsakodnevna opravila. Dno tovornega prostora, ki je ravno in brez ovir, s svojo nizko lego olajša natovarjanje in raztovarjanje predmetov, tudi tistih najtežjih.

Preprost dostop

Proace ponuja več možnosti vrat, tako da si lahko furgon sestavite po svojih željah. Dostop do tovornega prostora je izredno enostaven. Velika bočna vrata je mogoče zlahka umakniti in si tako olajšati delo.

Smart Cargo

Smart Cargo vam omogoča prilagodljivost pri prevozu najdaljših tovorov z dodatnimi 116 cm, ko to potrebujete. Prilagodljiva zasnova pregrade za prevoz daljših predmetov vam zagotavlja neprimerljivo kombinacijo prostora za tovor in sedežev za dve osebi v sprednjem delu.

Izvedba z dvojno kabino

Izvedba z dvojno kabino predstavlja najboljši primer prilagodljivosti, ki je kos vsaki nalogi, saj združuje velik tovorni prostor in prostor za šest sedežev v popolnem udobju. Če potrebujete večji tovorni prostor, pa je mogoče Proace prilagoditi tako, da sedeže zložite in tako ustvarite več prostora.

Prostor za vsako nalogo

Najboljše orodje vsak dan poskrbi za odlične rezultate. Proace vam ponuja neprekosljivo prilagodljivost in največjo nosilnost v razredu. Ne glede na to, ali je vaše podjetje vitko zagonsko podjetje ali hitro rastoče podjetje, lahko sestavite prilagodljivo vozilo Proace, ki bo povsem ustrezalo vašim potrebam.

 • Pogonski sklopi

  Moč izbire

  Ne glede na vaše zahteve ima Proace ustrezen pogonski sklop za vas. Izbirate lahko med dvema dizelskima motorjema ali učinkovitim električnim pogonom. Proace Electric je enostaven za uporabo in omogoča celodnevno vožnjo, zato predstavlja pametno rešitev za vaše tovorne potrebe.

Vaša pisarna na poti

Proace, ki je opremljen s pametnimi rešitvami, predstavlja pametno mesto za delo in potovanja. Udobna kabina je opremljena s klimatsko napravo in zložljivo mizico, sedeži z oporo in ergonomski gumbi pa zagotavljajo, da boste na cilj vedno prispeli sproščeni in pripravljeni na akcijo.

Varnost

Varen, varnejši, najvarnejši

Proace je opremljen z vrhunsko varnostno tehnologijo, ki vas podpira na poti. Toyotini varnostni sistemi predstavljajo celovit sklop tehnologij aktivne varnosti, ki 24 ur na dan, 7 dni v tednu skrbi za varnost vas in drugih udeležencev v prometu. Proace vas varuje tako v mestu kot na ostalih cestah.

Inteligentna zaščita

Tempo življenja je hiter in današnji promet ne dovoljuje niti trenutka nepozornosti. Toyotina paleta inteligentnih zaščitnih sistemov preprečuje trke in skrbi za vašo varnost na cesti.
 • Sistem za predhodno zaznavanje trka s funkcijo zaznavanja pešcev

  Sistem za predhodno zaznavanje trka lahko zazna in vam pomaga preprečiti trke z drugimi vozili, pešci, kolesarji in motornimi kolesi. Voznika opozarja z zvočnimi in vizualnimi opozorili ter sistemom za pomoč pri zaviranju v sili. Če voznik ne uspe pravočasno zavirati, se zavore samodejno aktivirajo, da preprečijo ali omilijo trk. Poleg tega sta na voljo podpora za preprečevanje trkov v križišču in pomoč pri krmiljenju v sili, ki pomagata pri zavijanju v križiščih in izmikanju.

 • Prilagodljivi tempomat

  Prilagodljivi tempomat v sistemu Toyota Safety Sense ohranja najmanjšo nastavljeno razdaljo do vozila pred vami. Če se ta razdalja zmanjša, sistem zmanjša hitrost. Ko se razdalja spet poveča, tempomat postopoma pospešuje, dokler vozilo ponovno ne doseže izbrane hitrosti potovanja.

 • Sistem pomoči za ohranjanje vozila na voznem pasu

  Sistem pomoči za ohranjanje vozila na voznem pasu uporablja oznake voznih pasov na cesti ali vozno pot vozila pred vami, da oceni svoj položaj na cesti. Če se vozilo nehote pomakne s sredine voznega pasu, se aktivira pomoč pri krmiljenju, da popravi smer.

 • Sistem za samodejno zaviranje v sili (AEBS)

  Tipala nenehno merijo razdaljo med vozilom in ovirami pred njim. Če se razdalja zmanjša čez določeno mejo, vozilo uporabi sistem AEBS, da čim bolj upočasni vozilo in prepreči trk oz. ga čim bolj omili.

 • Asistent za prepoznavanje prometnih znakov

  Spremlja prometne znake in te pomembne informacije jasno prikazuje na zaslonu v kokpitu. To med drugim vključuje tudi trenutne omejitve hitrosti. Sistem zdaj opozarja tudi na vstop v enosmerno ulico iz napačne smeri in na bližnje znake stop ter omejitve prehitevanja.

 • Opozorila sistema za spremljanje voznika

  Ta funkcija spremlja položaj vozila na voznem pasu in voznikovo krmiljenje, da bi zaznala zanašanje vozila, ki se običajno pojavi, ko se voznikova sposobnost osredotočanja na vožnjo zmanjša zaradi dejavnikov, kot so zaspanost, nepozornost ali druge motnje. Voznika opozori, da ne zapelje s ceste.

Oglejte si cene in funkcije po paketih opreme

Izbira paketa opreme

4 Različic

 • Proace - BASE - Medium, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Proace BASE

  Medium, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Izbira motorja


  Od

  30.300 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  42.370 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2

  Od

  47.950 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2
 • Proace - BASE - Long, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Proace BASE

  Long, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Izbira motorja


  Od

  31.600 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  48.650 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2
 • Proace - Comfort - Medium, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Proace Comfort

  Medium, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Izbira motorja


  Od

  31.800 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  38.100 €

  /Več informacij

  Več informacij

  8-stopenjski samodejni menjalnik | 4x2

  Od

  33.300 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  45.030 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2

  Od

  50.600 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2
 • Proace - Comfort - Long, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Proace Comfort

  Long, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

  Izbira motorja


  Od

  38.800 €

  /Več informacij

  Več informacij

  8-stopenjski samodejni menjalnik | 4x2

  Od

  34.600 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Ročni menjalnik (6 prestav) | 4x2

  Od

  45.730 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2

  Od

  51.300 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Automatic | 4x2

Dodatna oprema

Prilagojeno vaši dejavnosti

Toyotina ponudba originalne dodatne opreme omogoča popolno prilagodljivost. Prilagodite vse elemente svojega vozila, vključno z njegovo zmogljivostjo prevoza tovora in praktičnostjo. S Toyotino dodatno opremo, ki je izdelana po enako visokih standardih kot naša vozila, bo vaše delo lažje, učinkovitejše in zadovoljujoče.

TOYOTA BUTIK

Raziščite našo ponudbo izdelkov Toyota Professional
Odkrijte našo (Opens in new window)

Popolna brezskrbnost

Prizadevamo si, da bi bilo doživetje z vozili Proace čim bolj enostavno in praktično.
 • Finančni produkti

  Iz naše palete finančnih produktov lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

 • KINTO

  Poslovni najem vključuje poln nabor storitev za podjetja in pravne osebe. Izberite enega od naših gospodarskih vozil in dodajte storitve, ki jih potrebujete. Nato se udobno namestite in brezskrbno uživajte na vseh poslovnih poteh.

 • Zavarovanje

  Nudimo številne pakete zavarovanj, ki so popolnoma prilagojeni vam in vašim potrebam. Zavarujemo tudi tovor.

 • Toyota Professional

  Toyota Professional bo z obsežnim naborom storitev izpolnila vse vaše poslovne potrebe, vam zagotovila brezskrbnost in poskrbela za mobilnost vašega podjetja. Toyota Professional je vaš poslovni partner za lahka gospodarska vozila, ki zagotavlja nadomestna vozila, zavarovanje, ekspresni servis in pomoč na cesti.