1. Discover Toyota
  2. Quality
Izberite

Kakovost Toyota

Vedno boljši avtomobili

Kakovost je osrčje vsega, kar počnemo. Nenazadnje je tudi odraz načela nenehnega napredka kaizen, saj si na vsakem koraku svojega delovanja prizadevamo, da bi svoje naloge opravili še bolje ter na ta način strankam ponudili čim bolj kakovostne izdelke.

Glas naših zaposlenih

 

Ljudje, ki delajo v naših proizvodnih obratih na različnih koncih sveta, so zelo ponosni na to, da soustvarjajo avtomobile znamke Toyota. Njihova predanost je izjemna, predvsem pa si vseskozi prizadevajo, da z zagotavljanjem svojega maksimuma pripomorejo k najvišji kakovosti vozil Toyota. 

Naš pristop temelji na filozofiji Džikoteija Kanketsuja, ki pravi, je treba zagotoviti način dela, pri katerem ne prihaja do napak in pri katerem se napake ne prenašajo v naslednji proces. Zaradi tega si priadevamo za delovne procese brez napak. Ta koncept je tudi sestavni del produkcijskega načina Toyota.  

Zgodbe produkcijske ekipe iz Velike Britanije so dokaz, kako močna ekipa skrbi za doseganje standardov kakovosti in posledično za zadovljstvo kupcev. Skrb za kakovost je ključen del našega pristopa. 

Zgodovina kakovosti

Že od ustnovitve našega podjetja preučujemo načine zagotavljanja kakovosti.

Z leti so metode izdelovanja postale bolj sofisticirane, vozila bolj kompleksna, pričakovanja strank pa vedno večja. Prav zaradi tega smo konstantno izboljševali naše procese in načine izdelovanja ter izobraževali naše zaposlene. Vse to z namenom, da bi bili vsak dan boljši.

Sedaj uživamo v skoraj stoletnih izkušnjah, ki so nam pomagale pri globalnemu slovesu izdelovalca visokokakovostnih izdelkov.

Tradicija kakovosti

Številni načini, s katerimi tudi danes zagotavljamo kakovost, so v naših proizvodnih procesih prisotni že vrsto desetletij. Mnogi izvirajo še iz časov, ko smo začeli izdelovati vozila. Na to tradicijo smo izjemno ponosni, saj nam pomaga pri razvoju novih načinov in pri spopadanju z novimi izzivi.

Za zagotavljanje kakovosti prisegamo na načela "kupec je vedno prvi", "kakovost na prvem mestu" in "genči genbucu". Ta načela so bila prisotna že ob naši ustanovitvi. Od takrat jih prakticiramo na vseh ravneh našega delovanja od tovarne do prodajnega salona in uprave podjetja.  

Stranke so osrčje našega stremenja h kakovosti.

Odkrijte več