1. New Cars
 2. Yaris
Izberite

Številne funkcije so del standardne opreme.

Z novim dinamičnim Yarisom se lahko peljete še dlje. Ustvarjen je za meste ulice in se odlično počuti na odprtih cestah.  Prav vsi paketi opreme ponujajo atraktivne možnosti za vsakogar.

arrow right
arrow left
 • Bleščeča urbana zasnova

  Drzni dekorativni elementi zunanjosti vedno privlačijo poglede.

 • Sodoben stil za vaše udobje

  Elegantna notranjost ponuja udobno potovanje, ki ga še olajšujejo številne inovativne funkcije.

 • Povezava brez kompromisov

  Novi Yaris postavlja brezhibno povezljivost v središče vsake vožnje.

 • Še bolj varna vožnja

  Izjemne funkcije varnostnega paketa T-mate varujejo vas in druge udeležence v prometu.

 • Izkusite dvojno hibridno moč

  Hibridna moč, ki jo poganja sodobni novi motor Hybrid 130.

 • Urbana zasnova za meste ulice.

  Prostorska učinkovitost, ki ustvarja nepredstavljive nove razsežnosti.

 • Zapeljite se v udobno prostorni kabini.

  Kompaktna zasnova ponuja bogastvo prostora.

 • Obsežno jamstvo, popolna zaščita

  Poskrbite za varnost svojega Yarisa s celovitim paketom zaščite

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/si/sl?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwnei0BhB-EiwAA2xuBrznV54xk4x1uKFLhu5ETftMamEUDStiHPW1GeAo4bigZ6C1udEKXhoCtO8QAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy

Pogosto zastavljena vprašanja

Elektrificirana energija: odgovori na vaša vprašanja

Toyota je začela hibridno revolucijo pred več kot 25 leti in si še naprej prizadeva za svet z nižjimi emisijami. Hibridi združujejo električni pogon z zmogljivimi bencinskimi motorji za enostavno delovanje in udobje.

Hibridna vozila z brezhibnim preklapljanjem med motorjem z notranjim zgorevanjem in učinkovitim električnim pogonom vključujejo dva vira energije: bencinski motor in elektromotor.

Hibridi lahko uporabljajo električno energijo za speljevanje in celo vožnjo s hitrostjo do 50 km/h. Ker se večina hibridov znamke Toyota polni sama, se baterija, ko se izprazni, ponovno napolni s presežno močjo motorja.

Hibride poganja pionirska samopolnilna baterijska tehnologija. Ker imajo dva vira energije, so znana tudi kot hibridno-električna vozila. To pomeni, da jih za razliko od povsem električnih vozil in priključnih hibridov ni treba priključiti, da bi napolnili njihove baterije.

Baterije hibridnih vozil znamke Toyota Toyota so zasnovane tako, da zdržijo celotno življenjsko dobo avtomobila. Za dodatno brezskrbnost je vsaka baterija opremljena s petletno/100.000 km* garancijo, ki jo je bo vsakoletnem pregledu hibridnega sistema možno podaljšati do 10 let. Ko se življenjska doba baterije izteče, z njo varno in odgovorno ravnamo v skladu s posebno razgrajevalno shemo znamke Toyota.

*Kar nastopi prej

Obstajajo tri vrste hibridnih električnih vozil: blagi hibridi, polni hibridi in priključni hibridi. Blagi hibridi uporabljajo manjše elektromotorje za podporo med pospeševanjem in vožnjo, njihov elektromotor pa ne more samostojno poganjati avtomobila. Polni samopolnilni hibrid omogoča, da kar 80 % mestne vožnje pri hitrosti do 50 km/h opravite na čisti električni pogon. Priključni hibridi delujejo na enak način kot hibridi, vendar z baterijo večje zmogljivosti, ki omogoča še večji brezemisijski električni doseg.