1. Why a Toyota account
Izberite

Zakaj uporabiti portal za lastnike Moja Toyota

Odkrijte prednosti prijave v portal Moja Toyota

Ustvarili smo zelo priročno storitev, ki smo jo poimenovali portal Moja Toyota. Z njo je lastništvo avtomobila Toyota še enostavnejše.

Preverite lahko termin rednega servisa, se pozanimate o obnovi zavarovanja, preverite spletno različico navodil za uporabo, posodobite zemljevide v navigaciji ... Vse je enostavno, pregledno in brezplačno.

Zakaj je tako uporabno

Storitev Moja Toyota vam zagotavlja udobje in nadzor. Vsebuje vse majhne stvari, ki so povezane z vašim avtomobilom. Do storitev lahko dostopate tudi prek mobilnega telefona. Storitev Moja Toyota na nešteto načinov olajšuje lastništvo vašega avtomobila, ne glede na to, ali je nov ali že nekaj let star.  

In vse to je vedno pri roki in vedno na voljo.

 

Mobilno, osebno, varno - brezplačno

 

Moje vozilo

Preverite zgodovino avtomobila, kdaj je na vrsti naslednji servisni interval, kdaj poteče zavarovanje in še veliko več.

Spletno naročilo na servis

Naročite se na naslednji redni servis, preverite stanje avtomobila, pozanimajte se o popravilih. Že vnaprej vam bomo pripravili ponudbo, na podlagi katere se boste lahko odločili.

Navodila za uporabo

Na voljo je priročen spletni iskalnik navodil za uporabo vseh vozil od letnika 2012 dalje.

Načrtovanje potovanja

Načrtovanje naslednjega potovanja še nikoli ni bilo tako enostavno. Podatke lahko kadarkoli pošljete v navigacijski sisten vašega avtomobila.

Toyota App Store
Poiščite nove aplikacije, posodobite zemljevide navigacijskega sistema, upravljajte z multimedijskim sistemom, preverite, da imate zadnjo različico programske opreme.

Moje nagrade*

Uživajte v izzjemnih ponudbah in posebnih popustih, ki so na voljo za naše stranke.  *Trenutno ta funkcija  še ni dostopna lastnikom vozil Toyota v Sloveniji.