1. Discover Toyota
  2. About us
  3. Filozofija znamke Toyota
Izberite

Vizija in filozofija družbe Toyota

Naše temeljne vrednote
Naše podjetje ima za seboj bogato zgodovino in gleda v razburljivo prihodnost. Naše vrednote temeljijo na spoštovanju ljudi in nenehnem izboljševanju. Te lastnosti uporabljamo za zagotavljanje vizije ustvarjanja varne in odgovorne mobilnosti za vse. Hkrati pa želimo ustvarjati srečo.

Naše poslanstvo: Sreča za vse

Naš predsednik, Akio Toyoda, je nekoč dejal, da bi se morali nemesto vozil proizvajati srečo za vse. V avtomobilski industriji tehnologije, kot sta elektrifikacija in samodejna vožnja, močno napredujejo. Toyota ostaja zavezana izdelovanju vedno boljših avtomobilov. Prav tako pomembno je, da razvijamo rešitve mobilnosti, ki bodo vsem pomagale uživati v življenju. Na ta način prispevamo k ustvarjanju boljše družbe za naslednjih 100 let.

Naša vizija: ustvarjanje mobilnosti za vse

Toyota si v raznolikem in negotovem svetu prizadeva dvigniti kakovost in razpoložljivost mobilnosti. Želimo ustvariti nove možnosti za vse človeštvo in podpirati trajnosten odnos z našim planetom.
  • Naša pot naprej

    Že vse od ustanovitve delujemo v skladu s filozofijo in vodilnimi načeli, s katerimi izdelujemo zanesljive izdelke in podpiramo trajnostni razvoj družbe. Toyota Way je naš preprost okvir za uporabo naših vodilnih načel in gradnjo podjetja, kakršno želimo biti. Preko priznanega Toyotinega proizvodnega sistema delujemo v skladu z izvirno filozofijo, katere cilj je odpraviti odpadke in doseči najboljšo možno učinkovitost.