1. Hybrid Landing
Izberite

Toyota Hybrid Electric
#HibridnaSreča

Zamenjajte staro tehnologijo za sodobno in se osrečite z več kot 50 % vožnje na električni pogon in z do desetimi leti jamstva za vozilo in hibridno baterijo.

Ker … sreča je stvar odločitve!


hybrid electric

PREDNOSTI HIBRIDOV

Hibridi Toyota so dobri za okolje, denarnico in ponujajo izjemno vozniško izkušnjo. Vozniki, ki vozijo naše hibride, so naše najbolj zadovoljne stranke.

Hibridi Toyota so hibridna električna vozila, ki lahko prevozijo več kot 50 % električnih kilometrov in ponosno vodijo vstop v svet elektrifikacije.

Ponujamo 10 hybrid-electric modelov četrte generacije, od katerih ima vsak povsem električni pogon z ničelnimi emisijami pri večini mestne vožnje, kar lahko potrdi več kot 18 milijonov zadovoljnih voznikov hibridov Toyota.

Toyota hybrid

Hibridi Toyota so na prvem mestu.


• 1. hibridni avtomobil na svetu,
• 25 let izkušenj,
• 4. generacija hibridnega pogonskega sklopa,
• 10 zmogljivih hibridnih modelov,
• 18 milijonov voznikov.
Toyota hybrid

Električni pogon 50 % časa

Hibridi Toyota lahko v urbanih okoljih več kot 50 % časa vozijo v povsem električnem načinu. Z brezhibnim preklapljanjem med električnim pogonom in bencinskim motorjem naši samopolnilni hibridi ponujajo številne prednosti električnega pogona, ne da bi jih morali priključiti na električno omrežje.
Toyota hybrid

Prihranijo denar

Napredna hibridna tehnologija pametno kombinira električni in bencinski motor. Voznik in njegovi potniki lahko uživajo v tihi vožnji, zanesljiv pogon pa zagotavlja najnižjo možno porabo goriva.
• v povprečju do 30-odstotni prihranek pri gorivu,
• samodejni menjalnik e-CVT, ki je vključen v ceno vozila,
• nižji stroški vzdrževanja,
• okolju prijazne zmogljivosti.
Toyota hybrid

Brez vtičnice

Hibridov Toyota ni treba polniti z zunanjim virom napajanja, se pravi, da jih ni treba priključiti na električno omrežje. Baterija se med vožnjo in zaviranjem polni sama. Zaradi tega vam nikoli ne bo treba iskati polnilnice.
Toyota hybrid

Sproščena in tiha vožnja

Med vožnjo z našimi hibridi boste iz okolice zaslišali veliko več zvokov kot iz hibridnega pogonskega sklopa, ki deluje povsem tiho. To je vtis, ki ga naredi učinkovita hibridna tehnologija s samodejnim e-CVT.
Toyota hybrid

Zanesljivost in varnost

10 let jamstva za hibridno baterijo in do 10 let jamstva Toyota Relax*: program jamstva lahko obnovite vsako leto, dokler avtomobil ni star deset let, kar pomeni, da lahko vrsto let uživate v brezskrbni in varčni vožnji.
Toyota hybrid

Čistejši zrak

Hibridi Toyota imajo rekordno nizke emisije CO2, dušikovih oksidov in drugih izpušnih plinov. Velik del poti, zlasti v mestni in primestni vožnji, pa hibridno vozilo opravi v brezemisijskem električnem načinu.

VRSTE HIBRIDOV

Na trgu je več vrst hibridov, ki se delijo na tri glavne kategorije:

Toyota hybrid

MILD HIBRID

• Ne omogoča brez emisijsko vožnjo
• Elektromotor ni dovolj zmogljiv za pogon avtomobila
• Nudi samo podporo bencinskemu motorju

Toyota hybrid

HIBRID

• Omogoča brez emisijsko vožnjo
• Elektromotor in bencinski motor delujeta povsem usklajeno
• V brez emisijskem načinu vozijo več kot 50 % časa

Toyota hybrid

PLUG IN HIBRID

• Omogoča brez emisijsko vožnjo
• Omogočajo polnjenje baterije s pomočjo zunanjega kabla
• Lahko s priključnim hibridom prihranite do 90 odstotkov goriva

Pogosta vprašanja

Tukaj boste našli odgovore na pogosta vprašanja o hibridih, na primer: Ali lahko zaupam hibridni tehnologiji? Je vzdrževanje hibrida drago? Kako vzdržljive so hibridne baterije?

Poiščite hibrid, ki vam najbolj ustreza.

BEYOND ZERO: Pojdimo skupaj onkraj meja.

Že četrt stoletja premikamo meje, snujemo in izboljšujemo vozila na hibridni, električni in vodikov pogon. Za nami bodo ostale le kapljice vode, pred nami pa čist zrak.
Pojdimo skupaj onkraj meja.
Toyota

Odkrijte več

Pozabite na stari način vožnje.

Doživite edinstveno izkušnjo s hibridno-električnimi vozili Toyota.

Brezplačno preizkusite

* 10-letna garancija velja z rednimi pregledi hibridnih baterij (HHC), ki jih je treba opraviti enkrat letno ali po 15.000 km (kar nastopi prej) pri pooblaščenem servisu Toyota.

** Po preteku tovarniške garancije ponujamo možnost, da se pridružite programu Toyota Relax. Kot potrditev kakovosti, zanesljivosti in trajnosti naših vozil vam po vsakem rednem servisu ponujamo brezplačno popravilo vozila v primeru morebitne okvare (do 10. leta starosti ali 160.000 km, kar nastopi prej), pod pogojem, da vzdržujete svoj avto pri pooblaščenem servisu Toyota.

Zavarovanje za hibride

Zavarovanje za hibride ponuja dodatno varnost in brezskrbnost. Poleg tega pa bo koristi občutila tudi vaša denarnica. Pri naslednji zavarovalni premiji boste namreč nagrajeni za varno vožnjo in za vožnjo v električnem načinu.
Odkrijte več

Učenje vožnje s hibridom

S pomočjo aplikacije MyT lahko optimizirate svoj način vožnje. Aplikacija vam ponuja uporabne nasvete, kako povečati število prevoženih kilometrov v električnem načinu. Na ta način boste prihranili pri gorivu in zmanjšali svoj vpliv na okolje.

Odkrijte več

Servis in vzdrževanje hibridov

Avtomobili Toyota si zaslužijo vzdrževanje in servisiranje na pooblaščenih servisih. Toyota ponuja poseben program servisiranja svojih vozil na hibridni pogon. V skladu s tem programom bodo vozila servisirana po najvišjih standardih znamke Toyota.

Odkrijte več
*Za več informacij o programu 10-letnega jamstva kliknite tukaj.Opens in new window

Hibridni, električni ali bencinski?

Odgovorite na tri preprosta vprašanja in ugotovite, kateri pogon je najbolj primeren za vas.