1. New Cars
  2. GR Yaris
Izberite
Zgodba o legendi se nadaljuje
Pomikanje navzdol Preskočite
Zgodba o legendi se nadaljuje

Povsem nova Toyota GR Yaris

Izjemnost na še višji stopnji

Ko najboljše postane še boljše. Novi GR Yaris, ki je rezultat filozofije nenehnih izboljšav in pristopa od dirke do ceste. To je avtomobil, ki je že ob prestavitvi postal klasika. Poganja ga močan mogočni 3-valjni motor, ki na novo definira vznemirjenje vožnje.

Ustvarjen je bil z neposrednim sodelovanjem profesionalnih voznikov iz sveta avto-moto športa
Novi inovativni 8-stopenjski neposredni samodejni menjalnik TOYOTA GAZOO Racing
Vedno boste v središču dogajanja
Dirkaško izročilo
Ustvarjen na tekmovanjih
Toyota se lahko pohvali z bogato zbirko dirkaških uspehov, ki jih nabira že več desetletij. In prav dirke na najvišjem nivoju so najboljše okolje za razvoj novih tehnologij in navdušujočih novih avtomobilov.
Neposredni samodejni menjalnik TOYOTA GAZOO Racing
Na novo definiran športni menjalnik
Neposredni samodejni menjalnik Toyota GAZOO Racing prinaša bliskovito hitro prestavljanje in posledično boljše rezultate na dirkališčih. Pravzaprav dirkaško tehnologijo prinaša na cesto. Inovativni 8-stopenjski menjalnik z natančno določenim prestavnim razmerjem omogoča dinamično pospeševanje in ponuja predvidljivo popolnoma samodejno prestavljanje, ki je usklajeno z željami voznika.

Vedno se prilagodi vašemu slogu vožnje

Pametno prilagodljivi neposredni samodejni menjalnik ponuja načine Normal, Eco, Custom in Sport.

Prestavljanje kot pri super športnem avtomobilu

Hitrejše prestavljanje omogoča boljše rezultate na dirkališču. Z novim neposrednim samodejnim menjalnikom GAZOO Racing ima GR Yaris konkurenčno prednost pred tekmeci.

Vozniška dinamika
Inženirsko zasnovan za vznemirjenje
V dirkalniku se vse vrti okoli voznika. In novi GR Yaris je bil razvit s to filozofijo. Izboljšana in še bolj toga šasija ustvarja izjemne občutke in vozniku v vsakem trenutku daje povratne informacije. Nizek položaj sedenja in številne druge podrobnosti zagotavljajo vznemirljiv občutek povezanosti z avtomobilom.

Nepredstavljiva zmogljivost

Motor je še močnejši, bolj trpežen in zagotavlja še več navora

Natančnost, ki jo lahko občutite

Z bolj togo karoserijo in močnejšim vzmetenjem novi GR Yaris ponuja agilnost pri vožnji, voznik pa v vsakem trenutku dobi dovolj povratnih informacij.

Kokpit zasnovan za voznika

Kokpit je ustvarjen za voznika. Ponuja nižji položaj sedenja in multimedijski zaslon za več udobja in nadzora.

Obveščajte me
Ne zamudite
GR Yaris je avtomobil za poznavalce. Njegovi ustvarjalci so vozniško-dirkaški navdušenci. Če se tudi sami prištevate med navdušence, se registrirajte in prijavite na najnovejše novice o GR Yarisu.