1. Business
 2. Toyota Professional
Izberite

Toyota gospodarska vozila

Posebna ponudba izdelkov in storitev, zasnovanih za podporo vašim poslovnim zahtevam in za zaupanje, ki ga pričakujete.
01

Podpiramo vaše poslovne potrebe.

Ponujamo paleto izdelkov, gospodarskih vozil in storitev, ki podpirajo vaše poslovne potrebe.
02

Več kot le gospodarsko vozilo.

Svoje temelje gradimo na načelih kakovosti, skrbi in popolne brezskrbnosti. Toyota Professional je partner, na katerega se lahko zanesete.
03

Pravo orodje za delo in posel.

Vedno bomo poskušali najti najboljša orodja za delo in posel ter zagotoviti storitve, ki vas nikoli ne bodo pustile na cedilu.

Odkrijte Toyota Professional

Toyota Professional vedno misli na vaše potrebe. Zavedamo se, da je vaše vozilo bistvenega pomena za vaše podjetje. Zato si bomo vedno prizadevali za vaše gibanje. Nabor naših izdelkov in storitev zagotavlja najboljšo kakovost in zmogljivost ter pomaga vašemu podjetju pri učinkovitem prevozu tovora.

Kako vam lahko naše storitve pomagajo?

Ne glede na to, ali iščete dostavna vozila, zavarovanje, hitri servis ali pomoč na cesti, je Toyota Professional vaš poslovni partner za lahka gospodarska vozila. Naš obsežen nabor storitev ponuja odgovore na vse vaše poslovne potrebe.
 • Do 10 let jamstva TOYOTA RELAX

  Jamstvo Toyota Relax zagotavlja mir in brezskrbnost, ki jima lahko zaupate. Zelo smo ponosni na kakovost in zanesljivost naših vozil. Zato imajo vsa nova in rabljena vozila 3-letno garancijo proizvajalca, ki ji sledi dodatna 12-mesečna garancija (15.000 km), ki jo pridobite z vsakim servisom* in je na voljo do starosti vozila 10 let ali do 200.000 prevoženih kilometrov (kar nastopi prej). Ob zavedanju, da ste vi in vaše podjetje v varnih rokah, se lahko povsem sprostite.

 • Pomoč na cesti 24 / 7

  Vozila znamke Toyota so znana po svoji zanesljivosti. Toda še vedno se lahko pojavijo težave, zlasti če gre za slabo vreme ali slabe razmere na cesti. Pomoč na cesti Toyota je doma in v tujini na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Vedno je na voljo za pomoč pri morebitni okvari, poleg tega pa tudi pri zagotavljanju nadomestnega vozila in prenočišča.

 • Nadomestna vozila*

  Toyota Professional Service omogoča rezervacijo nadomestnega vozila, kar zagotavlja brezskrbnost in popolno svobodo. Ko se prijavite na redni servis, lahko rezervirate tudi nadomestno vozilo. Izbirali boste lahko med osebnimi avtomobili in gospodarskimi vozili.

 • Vaš partner pri zavarovanju

  Ponujamo številne možnosti zavarovanja, ki so prilagojene vam in vašim poslovnim potrebam. Kot najboljši zavarovalniški partner za gospodarska vozila nudimo vse na enem mestu. Na voljo so strokovna obravnava zahtevkov, kakovostna popravila in številne druge storitve. Poskrbeli bomo, da bodo motnje v vašem poslovanju čim manjše in da boste lahko uživali v popolni brezskrbnosti.

* Storitev preverite pri vašem pooblaščenem partnerju. 

Toyota zavarovanje

Zavedamo se, da je vaše vozilo pomembno za izvajanje vaših vsakodnevnih poslovnih dejavnosti. Zato Toyota zavarovanje ponuja kritja avtomobilskega zavarovanja, ki so posebej prilagojena za vaše potrebe. Zagotovili vam bomo rešitev po meri, kakovostna popravila in visoko stopnjo strokovnosti.
 • Širok izbor zavarovalnih kritij Prilagodljive storitve ponujajo zavarovalno kritje, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ne glede na to, ali gre za odgovornost do tretjih oseb, delno ali celovito kritje, so na voljo različne možnosti za nova in rabljena vozila. Vaš trgovec vam lahko ponudi najboljše zavarovalno kritje, ne glede na to, ali gre za samostojno polico ali za del paketne ponudbe najema ali financiranja. V primeru morebitnih težav z vašim vozilom so na voljo naše preproste in hitre storitve. Ponudili vam bomo nadomestno vozilo, vašega pa bomo popravili po najvišjih standardih znamke Toyota, pri čemer bomo uporabili izključno originalne nadomestne dele.
 • Kritje za prevoz lastnega blaga Zavarovanje ponuja številne dodatne storitve. Nadomestno vozilo vas ne prepelje le od točke A do točke B, temveč poskrbi tudi za vse vaše orodje. Zavarovalniške storitve poskrbijo za kritje dragocenih orodij v primeru kraje in vandalizma. Vedno bomo poskrbeli, da bodo vse vaše stvari prispele na cilj. Noben drug proizvajalec v Evropi ne nudi te stopnje kritja.
 • Prilagojeno kritje za dodatke Zagotovili bomo tudi kritje za vso originalno dodatno opremo in predelave, ki so pritrjene na vozilo. V ta sklop spadajo tudi regali za shranjevanje, nosilci in hladilne naprave. Toyota zavarovanje omogoča tudi zavarovanje predelanih vozil, če so predelave in spremembe odobrene ob tehničnem pregledu.

Raziščite ponudbo naših gospodarskih vozil

Ne glede na velikost vašega podjetja, vam ponujamo kombije in poltovornjake najvišje kakovosti.

No content found

PROACE CITY

DO 10 LET JAMSTVA

239 € / mesec

PROACE CITY EV

DO 10 LET JAMSTVA

409 € / mesec

PROACE

DO 10 LET JAMSTVA

309 € / mesec

PROACE EV

DO 10 LET JAMSTVA

469 € / mesec

 • Toyota gospodarska vozila

 • Prednosti Toyota Professional

POMOČ PRI IZBIRI

Poiščite pravo gospodarsko vozilo za svoje potrebe.
Odkrijte več

Predelave

Naša velika mreža pooblaščenih partnerjev, ki so specializirani za predelave in nadgradnje, ponuja standardne storitve in takšne, ki so prilagojene vašim poslovnim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete izboljšane rešitve za shranjevanje, hlajenje ali sortiranje, vam bomo pomagali pri iskanju ustreznih možnosti za predelavo. 
Status pooblaščenega partnerja znamke Toyota pomeni, da vsak predelovalec izpolnjuje naše stroge proizvodne in procesne standarde kakovosti v vseh fazah predelave.

Predelave lahkih gospodarskih vozil, terenskih vozil in poltovornjakov

V sodelovanju s pooblaščenimi strokovnjaki in partnerji ponujamo predelave kombijev in poltovornjakov, ki so izvedene v skladu z najvišjimi standardi kakovosti znamke Toyota. To velja tako za proizvodnjo kot tudi za celoten proces predelave, vključno z odobritvijo tipa, garancijo in poprodajnimi storitvami.

Skupaj s svojimi partnerji ponujamo naslednje rešitve:

 • predelava za poltovornjak Hilux,
 • predelava kombija Proace Verso za potrebe gasilcev,
 • predelava za Land Cruiser (N1),
 • predelava notranjosti kombijev Proace in Proace City:  
  • nadgradnja s hladilno komoro,
  • nadgradnja delavnica.

Predelave lahko izvedemo po meri in vaših zahtevah.