1. New Cars
  2. Commercial Vehicles
Izberite

Odkrijte gospodarska vozila znamke Toyota.

Pravo orodje za delo je ključ do uspeha, ne glede na velikost vašega podjetja. Zmogljiva gospodarska vozila znamke Toyota so pripravljena na vse, ne glede na to, ali potrebujete vsestransko dostavno vozilo ali zmogljivi poltovornjak. Družini Proace in Proace City sta zasnovani za čim večjo nosilnost in enostavno uporabo. Na voljo sta z električnimi pogoni z velikim brezemisijskim dosegom. Neustavljivi dizelski poltovornjak Hilux pa zmore vleko ali prevoz tovora tudi daleč od utrjenih poti. Ta vozila, opremljena z naprednimi varnostnimi tehnologijami bodo vedno opravila svoje delo.

Raziščite našo ponudbo gospodarskih vozil

Pogosta vprašanja

LCV je kratica za Light Commercial Vehicle, kar v slovenščini pomeni lahko gospodarsko vozilo. Izraz se uporablja za opis vrste majhnih in srednje velikih kombijev in poltovornjakov. To so praktična in vsestranska vozila, ki jih odlikuje enostavno upravljanje, ki ni dosti drugačno od upravljanja običajnega avtomobila.

Ne. Obstajajo pravila glede največje dovoljene teže, vendar lahko lahka gospodarska vozila vozi kdor koli z običajnim vozniškim dovoljenjem. Težja gospodarska vozila zahtevajo specializirano licenco.

Da. Kompaktni Proace City je na primer dolg 4,4 m, a ima velik prtljažni prostor, dolg 1,8 m. Na drugem koncu obsežne ponudbe lahkih gospodarskih vozil znamke Toyota se nahaja 5,3 m dolg kombi Proace, ki ponuja ogromno tovornega prostora z dolžino 2862 mm – ali 4026 mm s sistemom Toyota Smart Cargo.

Da. Na voljo sta Proace City Electric in Proace Electric polne velikosti, ki sta opremljena z baterijama s 50 kWh in 75 kWh. Ta dva kombija lahko opravita večino nalog vašega podjetja.

TOYOTA RELAX vam prinaša brezskrbne poti:

Do 10 let brezskrbnosti

Do 200.000 km

Redni servisni pregledi

10 let jamstva pnevmatik

Toyota Eurocare - 10 let jamstva

Toyota Professional

Podjetjem pomagamo zagotoviti izdelke in storitve, ki jih potrebujejo, da ostanejo v gibanju. Odkrijte več o tem, kako lahko pomagamo vašemu podjetju.
Odkrijte Toyota Professional