1. New Cars
  2. Family cars
Izberite

Družinski avtomobili

Pri znamki Toyota smo prepričani, da mora biti družinski avto predvsem varen in zanesljiv. Zato so vsi naši avtomobili od elegantne Corolle do ikoničnega hibridno-električnega Priusa zasnovani v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi in se redno uvrščajo na sezname najbolj zanesljivih avtomobilov na svetu. Naša paleta ponuja veliko izbiro pogonskih sklopov in karoserijskih oblik, od limuzin do električnih karoserijskih križancev. Zato boste zagotovo našli avtomobil, ki bo primeren za vašo družino. Vsak avtomobil je zasnovan premišljeno, hkrati pa ponuja praktičnost, udobje in prostornost. Poleg tega je opremljen s številnimi funkcijami za pomoč vozniku, varnostnimi sistemi in priročnostjo, s katerimi se samozavestno spopada z vsakdanjimi izzivi.

Raziščite našo ponudbo družinskih avtomobilov

Pogosta vprašanja

Varnost, udobje in velikost vaše družine so ključni kriteriji pri izbiri. Vsak družinski avtomobil znamke Toyota lahko udobno prevaža pet oseb. Večje družine pa si bodo morda zaželele Highlanderja, ki ponuja do sedem sedežev, ali vsestranskega Proace Versa, ki ga je mogoče opremiti s sedmimi, osmimi ali devetimi sedeži. Nenazadnje je bistvenega pomena tudi učinkovit pogonski sklop, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu. Družinski avtomobili znamke Toyota so na voljo z različnimi pogonskimi sklopi od bencinskega, dizelskega do hibridnega in električnega ter pogona na vodikove gorivne celice.

Vsak družinski avtomobil znamke Toyota bo z veseljem gostil štiri ali petčlansko družino. Če potrebujete avtomobil za večje število potnikov, se ozrite po Land Cruiserju in Highlanderju, ki imata lahko sedem sedežev, medtem ko je Proace Verso mogoče konfigurirati s sedmimi (VIP), osmimi (družinski) ali devetimi (Shuttle) sedeži.

Proace Verso je odlična izbira, saj ponuja 1500 litrov prtljažnega prostora skupaj s sedmimi sedeži v konfiguraciji VIP. Če odstranite drugo in tretjo vrsto sedežev, Proace Verso lahko postane kombi z okni in ogromnim prtljažnim prostorom. Elegantna Corolla Touring Sports je idealna za mlade družine z veliko prostora v prtljažniku.

Poleg dobrega sprehoda in obilice priboljškov naši pasji prijatelji cenijo tudi velik prtljažni prostor in dovolj višine. Corolla Touring Sports, Land Cruiser, Highlander, RAV4, bZ4X in Proace Verso predstavljajo odlično izbiro za lastnike psov.

Velike družine, ki prisegajo na aktiven življenjski slog potrebujejo večje vozilo z več prostora za potnike, prtljago in hišne ljubljenčke. Za njih so najbolj primerni modeli Corolla Touring Sports, limuzina Camry in športna terenca Highlander in Land Cruiser, ki ponujata sedem sedežev.

TOYOTA RELAX vam prinaša brezskrbne poti:

Do 10 let brezskrbnosti

Do 200.000 km

Redni servisni pregledi

10 let jamstva pnevmatik

Toyota Eurocare - 10 let jamstva