1. New Cars
Izberite

Izberite paket opreme

3 Različic

 • HIGHLANDER - Elegant - Športni terenec

  HIGHLANDER Elegant

  Hybrid
  Športni terenec

  Izberite motor


  Od

  61.350 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Brezstopenjski samodejni menjalnik | 4x4
  • Poraba
   6.5 l/100 km
  • Emisije CO2
   148 g/km
 • HIGHLANDER - Executive - Športni terenec

  HIGHLANDER Executive

  Hybrid
  Športni terenec

  Izberite motor


  Od

  68.800 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Brezstopenjski samodejni menjalnik | 4x4
  • Poraba
   6.9 l/100 km
  • Emisije CO2
   157 g/km
 • HIGHLANDER - Premium - Športni terenec

  HIGHLANDER Premium

  Hybrid
  Športni terenec

  Izberite motor


  Od

  73.700 €

  /Več informacij

  Več informacij

  Brezstopenjski samodejni menjalnik | 4x4
  • Poraba
   7 l/100 km
  • Emisije CO2
   159 g/km

Kateri bo vaš naslednji korak?

Velik. Hibriden.

Toyota Highlander je hibrid, ki ponuja vse. To je brezkompromosno vozilo, ki se s svojo hibridno močjo odlično znajde tako v mestu kot na avtocesti.

Za vsako pot. Za vsakega voznika.

Zahvaljujoč 2,5-litrskemu pogonskemu sklopu Hybrid Dynamic Force lahko novi Highlander Hybrid optimizira vožnjo in jo prilagodi vsakemu načinu vožnje. NORMAL, ECO, SPORT in EV so štirje načini, ki ponujajo različen pospešek, moč in odzivnost. Poleg tega pa zagotavljajo tiho in udobno vožnjo. 

Testna vožnja Pridobite ponudbo

Vozite učinkovito. Vozite po svoje.

Novi 2,5-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force ponuja dovolj moči za vleko 2-tonske prikolice. Skupaj s pametnim štirikolesnim pogonom AWD-i pa se odlično znajde v vseh voznih razmerah. Z vklopom dodatnega elektromotorja zadnjim kolesom zagotavlja dovolj sile in preprečuje zdrsavanje sprednjih koles. 

Prilagodljivi prostor za vse vaše potrebe.

V novem Highlanderju se lahko udobno pelje sedem potnikov. Vsi imajo dovolj prostora za noge in lahko uživajo v svetlobi, ki jo omogoča panoramsko strešno okno. Notranjost je izjemno prilagodljiva in ponuja dovolj prostora za vse vaše potrebščine. 

Raznolika notranjost. Vsestranska vožnja.

Notranjost Highlanderja razume vaše potovalne potrebe. Ponuja fleksibilno razporeditev sedežev ter unikatne rešitve za prevoz prtljage. Vedno in povsod se prilagodi vam in vašemu potovanju.

Povezano življenje

Inovacije svet poganjajo naprej. Highlander je opremljen z vrhunsko tehnologijo, ki izboljšuje vozniško izkušnjo in vzpostavlja povezavo.
 • V stiku s svetom Telefon Apple ali Android lahko enostavno povežete s svojim avtomobilom in prek 31,24-centimetrskega (12,3-palčnega) zaslona, ki je občutljiv za dotik, opravljate telefonskeklice, predvajate glasbo in upravljate navigacijo. Po zaslugi površine za brezžično polnjenje mobilnih naprav na sredinski konzoli pa nikoli ne boste izgubili povezave.
 • Vedno boste na tekočem In vedno boste osredotočeni. Na 31,24-centimetrskem (12,3-palčnem) zaslonu lahko izbirate med štirimi načini: Casual, Smart, Though in Sporty. Z novim in večjim zaslonom boste imeli odličen dostop do vseh pomembnih podatkov.
 • Vse na vidiku Ogledala Smart View omogočajo odličen pregled nad okolico vozila. Prek kamere visoke ločljivosti, ki je nameščena nad zadnjim steklom avtomobila, namreč omogočajo sliko v realnem času. Pogled je neoviran, tudi če na zadnjih sedežih sedijo potniki in tudi če je prtljažnik do strehe napolnjen s prtljago.

STORITVE NA DALJAVO

Tehnologija olajšuje vsakdanje življenje. Z naprednimi digitalnimi funkcijami, priročnimi storitvami na daljavo in nizom varnostnih in asistenčnih sistemov T-Mate se boste vedno počutili brez skrbi. Toyota Smart Connect lahko izboljša vsako potovanje. Uživajte v brezhibni navigaciji v oblaku, pametnem glasovnem pomočniku ter prometnih informacijah realnem času.
Spoznajte več

Toyota T-Mate. Z vami za varnejšo pot

Highlander Hybrid je opremljen z varnostnim paketom T-Mate, ki deluje kot zvesti partner pri vožnji. T-Mate je skupek sistemov, ki so zasnovani za podporo in varnejšo vožnjo, ne glede na to, ali ste na avtocesti, v mestu ali želite parkirati. T-Mate poskrbi, da ste vedno v varnih rokah. Spodaj je navedenih nekaj poudarkov varnostnega sistema. Več informacij pa je na voljo v avtomobilskem konfiguratorju.
 • Sistem za zaznavanje in preprečevanje trkov (PCS)

  Sistem za zaznavanje in preprečevanje trkov lahko zazna in vam pomaga preprečiti trke z drugimi vozili, pešci, kolesarji in motocikli. Deluje tako, da voznika opozori z zvočnimi in vizualnimi opozorili ter po potrebi sproži samodejno zaviranje. Če voznik ne uspe pravočasno zavirati, se zavore samodejno aktivirajo, da preprečijo ali ublažijo trčenje. Na voljo sta tudi podpora za preprečevanje trčenja v križišču in pomoč pri krmiljenju v sili podnevi pri zavijanju na križiščih in pri manevrih izogibanja.

 • Prilagodljivi tempomat (ACC)

  Sistem avtomobil ohranja na minimalni vnaprej nastavljeni razdalji glede na spredaj vozeče vozilo. Če se ta razdalja zmanjša, sistem zmanjša vašo hitrost in aktivira zavore in zavorne luči. Če je vaš avtomobil opremljen s sistemom za pomoč pri prometnih znakih (RSA), bo ta sistem prepoznal tudi omejitve hitrosti in predlagal vse potrebne prilagoditve.

 • Nadzor mrtvega kota (BSM)

  Sistem za spremljanje mrtvega kota voznika opozori na vsa vozila, ki jih morda ni videl v stranskih ogledalih. To je še posebej uporabno pri prehitevanju na avtocesti.

 • Toyota Smart Connect – dogodki na cesti

  Sistem z zbiranem informacij od drugih voznikov in prikazom opozoril na multimedijskem zaslonu voznika opozori na morebitne nevarnosti, kot so nesreče ali spolzke površine. Glede na vrsto multimedijskega sistema je mogoče poročati tudi o potencialnih nevarnostih, kar prispeva k splošnemu izboljšanju prometne varnosti.

 • Opozorilo za prečni promet zadaj s samodejnim zaviranjem (RCTAB)

  Med vzvratnim speljevanjem s parkirnega mesta, bo sistem prepoznal vsa vozila, ki se približujejo z leve ali desne strani ter vas opozoril in po potrebi sprožil samodejno zaviranje in na ta način preprečil morebitno trčenje.

 • Monitor s panoramskim pogledom (PVM)

  Poseben sistem, ki združuje slike štirih kamer, ustvarja skoraj 360-stopinjski pogled na okolico in omogoča lažje manevriranje pri parkiranju.

 • Sistem opomnikov za zadnje sedeže (RSRS)

  Sistem voznika, ko zapušča vozilo, opozori, če je na zadnjem sedežu vozila ostal potnik ali predmet. Odvisno od modela se po zaklepanju vozila aktivirajo varnostne luči in zvočno opozorilo.

HIGHLANDER GALERIJA

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več