1. New Cars
  2. Land Cruiser
Izberite
Ste pripravljeni na naslednjo avanturo?
Pomikanje Preskočite
Ste pripravljeni na naslednjo avanturo?

Povsem novi Land Cruiser

Ste pripravljeni na naslednjo avanturo?

Toyota predstavlja legendarnega Land Cruiserja v povsem novi podobi. To je prerojena ikona robustne, a hkrati emocionalne zasnove. In še vedno vas odpelje, kamorkoli si zamislite. S svojo zanesljivostjo in sodobno tehnologijo se znajde na vseh terenih, predvsem pa na novo definira meje mogočega. Naj se vaša naslednja pustolovščina začne tukaj.

Ikonični slog
Neustavljivi pogon 4x4
Legendarna terenska zmogljivost
Poganjajo ga inovacije
Dediščina
Izvor ikone
Zgodba o Land Cruiserju se je začela s prototipom Toyote BJ, ki se je v zgodovino zapisal leta 1951, ko se je povzpel na peto kontrolno točko japonske svete gore Fudži. Pred tem se še nobeno vozilo ni povzpelo višje. Leta 1954 se je BJ preimenoval v Land Cruiser in rodila se je legenda.
Prva izdaja

Ikona med ikonami

Različica First Edition* se vrača h koreninam. Na voljo je v številnih barvah, ki v kombinaciji z belo streho poudarjajo retro slog. V ta kontekst spadajo tudi ikonični okrogli žarometi. Različica First Edition bo s svojim značilnim svetlobnim podpisom in logotipi na voljo samo ob premieri. *omejena količina vozil.
Res brezčasno
Land Cruiser je s svojo univerzalno brezčasnostjo, ki nikoli ne gre iz mode, vedno presegal spreminjajoče se trende. Brezčasna različica First Edition, ki je na voljo samo v predprodaji, je v svojem bistvu poklon temu večnemu izročilu.
Oblikovanje
Nazaj h koreninam
Prvi Land Cruiser, ki predstavljal zmaga funkcije nad obliko. In podobna robustnost odlikuje tudi njegovo najnovejšo izvedbo. Že na prvi pogled navduši z mogočnimi razmerji in elementarno, nezapleteno estetiko, ki izžarevajo njegov pustolovski duh.

Zmogljivost še nikoli ni izgledala tako dobro

Vsak element novega Land Cruiserja je zasnovan z razlogom. Nizka bočna linija ustvarja ekspanziven profil in omogoča zasnovo z velikimi stekli, ki ponujajo odlično vsestransko vidljivost. Žarometi so strateško nameščeni tako, da so zaščiteni pred poškodbami.

Ko izzovete nemogoče

50,8-centimetrska (20-palčna)* kolesa zagotavljajo izjemen oprijem na vseh podlagah. Zahvaljujoč obokom kolesa trapezoidne oblike blato zlahka odteka, kar omogoča bolj enostavno napredovanje v najtežjih pogojih. *na voljo pri Premium opremi

Samo nebo je meja

Land Cruiser ponuja tudi panoramsko streho*, ki se razprostira po celotni dolžini in ustvarja kinematografske trenutke. Pravzaprav se boste z njeno pomočjo zlili z okolico na vsaki pustolovščini. *na voljo pri Premium opremi

Odlična vsestranska vidljivost

Težke vozne razmere zahtevajo jasno vidljivost. V Land Cruiserju sedite visoko, nizka vodoravna armaturna plošča pa ne ovira pregleda nad okolico.

Intuitiven nadzor

Področje okoli prestavne ročice, ki je izjemnega pomena za upravljanje vozila, je bilo ergonomsko zasnovano na podlagi podlagi povratnih informacij profesionalnih reli voznikov.

Več kot dovolj prostora

Prtljažni prostor je vsestransko prilagodljiv in prostoren. Seveda je vedno možno zložiti drugo in tretjo vrsto sedežev ter tako še povečati njegovo kapaciteto.

Zmogljivost
Pojdite kamorkoli in se varno vrnite nazaj

Pogon 4x4 kot ga še ni bilo

Land Cruiser, zasnovan za pohajkovanje daleč od utrjenih poti, uporablja togo novo platformo GA-F, skupaj z okretnim in prefinjenim elektronskim servovolanom. Vzmetenje z dolgim hodom in mehanizem za odklop stabilizatorja (SDM)* zagotavljata velik zgib koles. *na voljo pri Premium opremi

Nikoli ne obstane

Brezčasna silhueta Land Cruiserja ni le lep videz. Ojačan okvir je izjemno tog, kar zagotavlja boljšo okretnost in vozne lastnosti. Kratki previsi in dodatna višina ustvarjajo večjo oddaljenost od tal, ki omogočajo brodenje po globji vodi. Z novim Land Cruiserjem si boste upali odkrivati tudi najbolj skrite kotičke.

Spopade se z vsakim izzivom.

Funkcija Multi-Terrain Select optimizira vzmetenje in pogonski sklop prilagodi različnim terenom. Ko vožnja postane tehnična zelo zahtevna, pa funkcija Crawl Control uravnava hitrost, tako da se lahko osredotočite na postavitev koles in krmiljenje.