Izberite

KO IZBIRATE HIBRID, ZAUPAJTE ARGUMENTOM

Pridružite se milijonom voznikov hibridov Toyota
Toyota že več kot 20 let uživa vodilni položaj na področju tehnologije hibridnih vozil. V tem času smo dodobra izpopolnili samopolnilne hibridne motorje, ki združujejo prednosti električnega in bencinskega pogona. Hibridni avtomobili so prijaznejši do okolja, z nižjimi dajatvami in stroški goriva pa boste z njimi tudi prihranili.

VPRAŠAJTE HIBRID TOYOTA

Tukaj boste izvedeli odgovore na pogosta vprašanja o hibridih, kot so na primer: Ali lahko zaupam hibridni tehnologiji? Je vzdrževanje hibridov drago? Kako vzdržljive so hibridne baterije?
Toyota hybrid

Pozabite na vožnjo po starem

Čar hibridnega vozila je, da se napaja iz dveh virov – v primeru hibridov Toyota sta to povezana bencinski in električni motor. Z gladkim menjavanjem čistega električnega pogona pri nizki hitrosti in učinkovitega bencinskega pogona, ko hitrost naraste, se znižajo stroški goriva ter emisije CO2. Ker so naši hibridi samopolnilni, baterije ni treba nikoli priključiti na omrežje.

Brezplačno preizkusite hibrid Toyota
Toyota hybrid

Pozabite na vožnjo po starem

Tako v mestu kot na avtocesti boste ugotovili, da je v hibridih občutje vožnje enako kot v bencinskih ali dizelskih vozilih s samodejnim menjalnikom. A hibrid vam ne ponuja le tihe in sproščujoče vožnje. Ko bo potrebno, npr. med vožnjo po avtocesti ali ob prehitevanju, vam bo hibridni pogonski sistem 4. generacije zagotovil tudi več kot dovolj moči za izredno odzivnost in dinamiko.

Toyota hybrid

POPOLNA HIBRIDNA VOŽNJA

Toyota Safety Sense odlikuje vrsta sistemov za aktivno varnost, ki vas, vaše sopotnike in druge udeležence v prometu obvarujejo pred nevarnostmi. Da bi še bolje spoznali vse prednosti hibrida, vam predlagamo, da mu kar zastavite dodatna vprašanja …

x

Poiščite hibrid, ki vam najbolj ustreza.