1. New Cars
Izberite
Od
38.900 €
(Incl.VAT)

Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj:    www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light

Izberite paket opreme

4 Različic

 •  
  CAMRY - Style - Limuzina 4 vrata

  CAMRY Style

  Hybrid
  Limuzina 4 vrata
  • +
   Sprednji parkirni senzorji
  • +
   Zadnji parkirni senzorji
  • +
   Usnjen volanski obroč
  Izberite motor

  Od

  38.900 €

  Brezstopenjski samodejni menjalnik | 4x2
 •  
  CAMRY - Sol - Limuzina 4 vrata

  CAMRY Sol

  Hybrid
  Limuzina 4 vrata
  • +
   Sprednji parkirni senzorji
  • +
   Zadnji parkirni senzorji
  • +
   Usnjen volanski obroč
  Izberite motor

  Od

  41.550 €

  Brezstopenjski samodejni menjalnik | 4x2
 •  
  CAMRY - Executive - Limuzina 4 vrata

  CAMRY Executive

  Hybrid
  Limuzina 4 vrata
  • +
   Prednji parkirni senzorji s sistemom pomoči pri zaviranju
  • +
   Zadnji parkirni senzorji s sistemom pomoči pri zaviranju
  • +
   9" multimedia display
  Izberite motor

  Od

  44.450 €

  Brezstopenjski samodejni menjalnik | 4x2
 •  
  CAMRY - Premium - Limuzina 4 vrata

  CAMRY Premium

  Hybrid
  Limuzina 4 vrata
  • +
   Prednji parkirni senzorji s sistemom pomoči pri zaviranju
  • +
   Zadnji parkirni senzorji s sistemom pomoči pri zaviranju
  • +
   JBL premium sistem ozvočenja
  Izberite motor

  Od

  47.350 €

  Brezstopenjski samodejni menjalnik | 4x2

Hibridna generacija, ki vodi igro

Toyota Camry stvari postavi v pravo perspektivo. Zasnovan je na podlagi več kot 20-letnega znanja in izkušenj na področju hibridnega pogona. Visokozmogljivo vozilo združuje dinamične inovacije z brezčasno prefinjenostjo.

Hibridna moč z namenom

Camry Hybrid, ki ga poganja uglajen 2,5-litrski samopolnilni hibridni pogonski sklop, zagotavlja veliko navora pri nizkih vrtljajih, izjemno moč pri višji hitrosti in tekoče pospeševanje. Pripravite se na vožnjo brez primere.

Samozavest na cesti

Vsak element Camryja izžareva samozavest. Prenovljena sprednja maska ustvarja osupljiv videz in mogočno podobo.

Prefinjen in miren ambient

Vrhunska vozniška izkušnja vsak dan napolni s prijetnimi občutki. Sodobna limuzina dviguje s svojim lebdečim 9-palčnim zaslonom, ki je občutljiv za dotik, prefinjenost na višjo raven. 

Sprostite se v popolnem udobju

Camry svojim potnikom ponuja udobno vožnjo brez kompromisov. Kakovostni sedeži iz najboljših materialov poskrbijo, da se vsako potovanje spremeni v nepozabno doživetje. Vsi potniki imajo dovolj prostora za glavo in noge, zato lahko v vsakem trenutku uživajo v vožnji. 

Povezljivost, ki je vedno na voljo

Aplikacija My T omogoča takojšen dostop do vsega, kar potrebujete. Povežite se in ostanite v stiku s svojim Camryjem.
 • Multimedijski sistem Velik 9-palčni multimedijski zaslon na dotik omogoča brezhibno povezljivost. Preprosto sinhronizirajte svoj pametni telefon s povezavama Apple CarPlay ali Android Auto™.
 • Čista kakovost zvoka Izklopite zunanji šum in uživajte v svoji najljubši glasbi. Vrhunski sistem prostorskega zvoka JBL z devetimi zvočniki oživi vsako skladbo.
 • Udobje za vsakega potnika Ekskluzivna nadzorna plošča, ki se nahaja v zadnjem naslonjalu za roke, potnikom na zadnjih sedežih omogoča, da sami upravljajo s klimatsko napravo in senčili.

STORITVE NA DALJAVO

Z naprednimi digitalnimi funkcijami, priročnimi storitvami na daljavo in nizom varnostnih in asistenčnih sistemov T-Mate se boste vedno počutili udobno, varno in samozavestno. Uporabite Toyota Smart Connect in izboljšate vsako potovanje.
Odkrijte storitve MyT

Toyota T-Mate. Z vami na varnejši poti

Toyota Camry je opremljena z varnostnim paketom T-Mate, ki je vaš zvesti partner na poti. T-Mate sestavljajo številni sistemi, ki so zasnovani za podporo vozniku in varnejšo vožnjo. Delujejo na avtocesti, v mestu ali ko parkirate. T-Mate poskrbi, da ste vedno v varnih rokah. Spodnji seznam prikazuje izbor varnostnih sistemov, s katerimi je opremljena Toyota Camry. Celoten seznam je na voljo v avtomobilskem konfiguratorju.
 • SISTEM ZA ZAZNAVANJE IN PREPREČEVANJE TRKA (PCS)

  Sistem za zaznavanje in preprečevanje trka lahko zazna možnost trka z drugimi vozili, pešci in kolesarji ter jih pomaga preprečiti. Voznika najprej opozori z zvočnimi in vizualnimi opozorili ter s pomočjo pri zaviranju. Če voznik ne uspe pravočasno zavirati, se zavore samodejno aktivirajo, da preprečijo ali ublažijo trčenje. Možno je zaznavanje avtomobilov, pešcev, kolesarjev in motorjev. Poleg tega je na voljo tudi podpora za preprečevanje trkov v križiščih in pomoč pri krmiljenju v sili podnevi pri zavijanju v križiščih in izvajanju izogibalnih manevrov.Sistem za zaznavanje in preprečevanje trka lahko zazna možnost trka z drugimi vozili, pešci in kolesarji ter jih pomaga preprečiti. Voznika najprej opozori z zvočnimi in vizualnimi opozorili ter s pomočjo pri zaviranju. Če voznik ne uspe pravočasno zavirati, se zavore samodejno aktivirajo, da preprečijo ali ublažijo trčenje. Možno je zaznavanje avtomobilov, pešcev, kolesarjev in motorjev. Poleg tega je na voljo tudi podpora za preprečevanje trkov v križiščih in pomoč pri krmiljenju v sili podnevi pri zavijanju v križiščih in izvajanju izogibalnih manevrov.

 • POMOČ ZA SLEDENJE VOZNEMU PASU (LTA)

  Sistem za pomoč pri sledenju voznemu pasu je zasnovan za varnejšo vožnjo po avtocesti. Vozilo ohranja na sredini voznega pasu. Če ga začne zanašati proti robu, bo pomoč pri krmiljenju nežno usmerila vaš avtomobil nazaj na sredino voznega pasu.

 • PRILAGODLJIVI TEMPOMAT (ACC)

  Sistem ohranja minimalno vnaprej nastavljeno varnostno razdaljo glede na spredaj vozeče vozilo. Če se razdalja zmanjša, sistem zmanjša hitrost in aktivirajo se zavore in zavorne luči. Če je vaš avto opremljen s sistemom za prepoznavanje prometnih znakov (RSA), bo sistem prepoznal tudi omejitve hitrosti in predlagal potrebne prilagoditve.

 • MONITOR ZA PANORAMSKI POGLED (PVM)

  Sistem omogoča lažje in varnejše parkiranje. Združuje slike štirih kamer in ustvari skoraj 360° pogled na okolico avtomobila.

 • SISTEM ZA ZAZNAVANJE MRTVEGA KOTA (BSM)

  Sistem za zaznavanje mrtvega kota voznika opozori na vsa vozila, ki jih morda ni opazil v stranskih vzvratnih ogledalih. To je še posebej uporabno pri prehitevanju.

 • OPOZORILO ZA PREČNI PROMET ZADAJ S SAMODEJNIM ZAVIRANJEM (RCTAB)

  Sistem olajšuje vzvratno vožnjo iz parkirnega mesta. Prepoznal bo vozila, ki se približujejo z leve ali desne, vas opozoril nanje in po potrebi sprožil zavore.

CAMRY GALERIJA

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več