1. New Cars
 2. Pregled
Izberite

CAMRY Style

Limuzina 4 vrata

CAMRY - Style - Limuzina 4 vrata
Od
38.900 €
Od
Več informacij
5.3 l/100 km
120 g/km
2.5 hibrid (HEV)
CAMRY - Style - Limuzina 4 vrata
Bela Pure (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

360-stopinjski pogled

 • Oblika

  Novi CAMRY HYBRID je unikatna mešanica zmogljiovsti in sloga.

  Camry je limuzina, ki jo odlikuje eleganten profil, ki ga še poudarjajo 17- ali 18-palčna platišča. Na sprednjem delu pa prevladujeta samozavestni zračnik in luči LED. Camry z vseh zornih kotov navdušuje s svojo podobo.

 • Izjemna zmogljivost, ki hibridni pogon predstavlja v novi lučI.

  Novi 2,5-litrski hibridni pogonski sklop zmore 218 konjskih moči. Poleg odličnih zmogljivosti in voznih lastnosti se ponaša tudi z nizkimi emisijami in porabo goriva. Zaradi odlične zvočne izolacije je vzdušje v potniški kabini mirno, tiho in sproščujoče.

 • Vedno gleda naprej.

  Novi Camry Hybrid je standardno opremljen z varnostnim paketom Toyota Safety Sense, ki vključuje številne asistenčne sisteme in napredne tehnologije. Radarski senzorji in kamere zaznavajo morebitne nevarnosti, prepoznavajo prometne znake ter skrbijo za vašo varnost in brezskrbnost.

 • Navdušuje vsakega voznika in njegove potnike.

  Platforma TNGA omogoča izjemne zmogljivosti in odlično krmiljenje. Vožnja je udobna, voznik pa ima občutek odlične kontrole in užitka. Kabina zagotavlja dovolj višine, prostora za noge in ustrezno oddaljenost sedežev. V prtljažniku je dovolj prostora za vse potrebščine, ki jih želite vzeti s sabo na pot.