1. New Cars
  2. Yaris
Izberite
Posodobljeni

Yaris

new yaris

Urbani raziskovalec

V mestu je nova energija. Dinamični novi Yaris navdušuje s svojo agilno kompaktnostjo. S svojim izboljšanim hibridnim pogonskim sklopom, ki po novem zmore 130 konjskih moči, pa ponuja pravi užitek v vožnji. Navdušujoči sta tudi njegovi povezljivost in varnost. To je avtomobil, s katerim se pravzaprav nikoli ne boste želeli ustaviti.

Rojen za mesto

  • Različni pogonski sklopi
    HYBRID 115 or HYBRID 130
  • Izbira motorjev
    Hybrid or Petrol
Vizualizirajte svojega Yarisa.

Prefinjen ulični slog

"Nov Yaris je s svojo neumorno energijo in drznim dizajnom izžareva vsestransko pozitivnost. Različni samopolnilni hibridni pogonski sklopi se odlično znajdejo tako na mestnih ulicah kot na odprtih cestah. Spoznajte ga v 360-stopinjskemu vizualizatorju. *Prikazane različice morda niso reprezentativne za vaš trg. Specifikacije so na vašem trgu morda lahko nekoliko drugačne."

Dvobarvna zunanjost

Slog, ki prepriča.

Dvobarvna zasnova še dodatno povečuje dramatičnost novega Yarisa. Nova barva Neptun Blue pa se odlično ujema z elegantno črno streho in poudarja energičnost avtomobila.

Strojno obdelana lita platišča

Platišča, ki navdušijo.

Tudi 43,18-centimetrska (17-palčna) strojno obdelana lita platišča soustvarjajo Yarisov atraktivni izgled. Navdušujejo s svojimi prefinjenimi detajli in hkrat ustvarjajo tekočo vožnjo.

Oblika notranjosti

Udobje in povezljivost

Notranjost novega Yarisa je prostorna in sveža. Modra dekorativna linija in sodobna ambientalna razsvetljava v vsakem trenutku ustvarjata prijetno razpoloženje. Učinkovita povezava pametnega telefona pa omogoča dostop do zabave, informacij in številnih drugih funkcij.

Intuitivna tehnologija

Prevzemite nadzor.

Digitalni zasloni so opremljeni z intuitivnimi vmesniki, ki omogočajo brezhibno uporabniško izkušnjo. Digitalni kokpit omogoča intuitiven nadzor. 26,67-centimetrski (10,5-palčni) multimedijski zaslon, ki je občutljiv za dotik, pa ponuja enostaven dostop do vaših priljubljenih medijev.

31,24-centimetrski (12,3-palčni) zaslon

Tehnologija, ki daje moč.

Novi Yaris se ponaša z udobnim vozniškim položajem in uporabniku prijaznim digitalnim kokpitom. 31,24-centimetrski (12,3-palčni) zaslon je možno prilagoditi osebnim željam in potrebam, saj ponuja štiri različne načine: Smart, Casual, Tough in Sporty.

26,67-centimetrski (10,5-palčni) multimedijski zaslon

Vedno povezani

Vse je bolj zabavno, ko ste povezani. Novi Yaris vas s svojim 26,67-centimetrskim (10,5-palčnim) zaslonom, ki je občutljiv za dotik, in zvočnimi ukazi postavlja v osrčje svoje tehnologije. Posodobitve programske opreme prek zraka pa zagotavljajo, da bo vaš avtomobil vedno opremlj

Pametni digitalni ključ*

Vaš telefon je vaš ključ.

Vaš pametni telefon je lahko tudi ključ vašega avtomobila. Novega digitalnega pametnega ključa sploh ni treba vzeti iz žepa ali torbice. Omogoča vam hitro in enostavno odklepanje avtomobila in zagon motorja. Poleg tega ga lahko povsem varno in priročno delite še s štirimi osebami

*Predstavitev pametnega digitalnega ključa je pričakovana v letu 2024. Točen čas v tem trenutku še ni na voljo. Razpoložljivost funkcij in specifikacije vozila se lahko razlikujejo glede na modele, pakete opreme in razpoložljivost na določenem trgu. Fotografije so zgolj informativne ilustracija in ne predstavljajo končne izvedbe.
Izboljšan hibrid

Še več energije

Odziven in agilen na mestnih ulicah, učinkvit na avtocesti

Safety

Toyota T-Mate: z vami na varnejši poti

Novi Yaris ponuja najboljšo stopnjo varnosti v svojem razredu. Opremljen je z varnostnim paketom T-Mate, ki s svojimi sistemi pomaga vozniku in ustvarja bolj varno vožnjo za vse udeležence v prometu. Številne funkcije olajšujejo vožnjo na mestnih ulicah in na avtocesti ter pomagajo pri parkiranju. T-Mate je zvesti potovalni pomočnik, ki poskrbi, da ste vedno v varnih rokah. V spodnjih vrsticah si lahko ogledate izbor nekaterih najbolj pomembnih funkcij.