1. New Cars
 2. Novi Toyota C-HR
Izberite
Evolucija ikone
RAZIŠČITE Preskočite
EVOLUCIJA IKONE

POVSEM nova Toyota C-HR

Še bolj drzna

Nova Toyota C-HR predstavlja izraz prefinjenosti. Ustvarjen je z navdihom in izstopa s svojo unikatno zunanjostjo. Nova Toyota C-HR je nekonvencionalni sinonim za drugačnost.

Koncept v serijski izdaji
Personalizirana uporabniška izkušnja
Samopolnilna hibridna in priključno-polnilna hibridna moč
Okoljski pionir

 

 

 

Hitra in enostavna rezervacija

Spletna rezervacija vam zagotavlja možnost, da med prvimi preizkusite povsem novega karoserijskega križanca Toyota C-HR. Če se boste odločili za nakup, boste uvrščeni tudi na prednostni seznam. Spletna rezervacija je povsem brezplačna in jo lahko do podpisa pogodbe kadarkoli prekličete.

 • 1. Izberite paket opreme

  Izberite paket opreme, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu, željam in potrebam.
 • 2. Kontaktni podatki

  Vnesite svoje osebne podatke.
 • 3. Izbira trgovca

  Izberite pooblaščenega prodajnega partnerja znamke Toyota.
 • 4. Potrditev in prednostni seznam

  Potrdite svojo brezplačno rezervacijo.

  V kratkem vas bo kontaktiral izbrani partner znamke Toyota, s katerim se boste dogovorili za termin testne vožnje in za morebitno naročilo vašega novega karoserijskega križanca Toyota C-HR.

Po elektronski pošti onlinerezervacije@toyota.si lahko rezervacijo do končnega naročila vozila kadarkoli prekličete. 

Nekonvencionalni slog
Oblika, ki postavlja nova pravila
Toyota C-HR na novo ustvarja pravila in standarde. Njegove kupejevske zasnove in mogočne drže na cesti ni mogoče prezreti. Je svobodomiseln in inovativen. S svojimi prefinjenimi linijami in dinamičnim profilom je pravzaprav koncept v serijski izdaji.

TROJNA ZASNOVA

Natančno izrezane linije opredeljujejo mogočne geometrijske oblike in ustvarjajo obliko, ki izžareva gibanje.

DVOBARVNA ZUNANJOST

Dvobarvna zasnova zunanjosti Bi-tone + razširja kontrastno črno streho na zadnji del avtomobila, sledi oblinam karoserije in poudarja njena ekspresivna razmerja.

NEVIDNE KLJUKE

Nova Toyota C-HR je prvi avtomobil znamke Toyota, ki je opremljen s kljukami, ki so poravnane s površino vrat. To je le eden izmed detajlov, ki poudarjajo čistost njegovega sloga.

20-PALČNA PLATIŠČA

Pogumen dizajn ustvarjajo pogumni detajli. Zato strojno obdelana 50,8-centimetrska (20-palčna) platišča privlačijo poglede.

PANORAMSKA STREHA

Panoramska streha, izdelana iz toplotno učinkovitega stekla, potniško kabino preplavi s svetlobo, hkrati pa v prostor ne spušča odvečne toplote.Odkrijte novo Toyoto c-hr


Prikazani paketi opreme morda ne predstavljajo celotnega seznama vseh opcij. Specifikacije so na vašem trgu morda drugačne.

Pametna tehnologija
Brezhibna uporabniška izkušnja
Nova Toyota C-HR s svojimi intuitivnimi funkcijami ponuja brezhibno personalizirano uporabniško izkušnjo, ki v vsakem trenutku predvideva vaše potrebe. Z brezžičnima povezavama Android Auto in Apple CarPlay, odzivno ambientalno osvetlitvijo in izjemnim avdiosistemom se tudi vsakodnevna vožnja spremeni v vznemirljivo doživetje.

12,3-palčni multimedijski zaslon

31,24-centimetrski (12,3-palčni) zaslon, ki je občutljiv za dotik je osrčje multimedijskega sistema Toyota Smart Connect. Združljiv je s povezavama Apple CarPlay in Android Auto, katerima ponuja vrhunsko doživetje. 2,0-litrska priključno-hibridna različica vozniku posreduje informacije o brezemisjskem električnem dosegu. Navigacijska naprava pa zagotavlja podatke o lokacijah polnilnih postaj v bližini.

Digitalni merilnik

V novi Toyota C-HR bodo voznik in potniki občutili sodobno tehnologijo, ki je osredotočena na človeka. Digitalni merilnik ponuja štiri možnosti prikaza podatkov: Casual, Smart, Sporty in Thought.

Pametna ambientna razsvetljava

Ambientalna osvetlitev ponuja pisano paleto, k vsebuje 64 barv. Potniki lahko opazujejo njeno prilagajanje zunanji svetlobi in delu dneva. Deluje tudi v sodelovanju s sistemom za pomoč pri varnem izstopu iz vozila. Osvetlitev se po potrebi obarva v rdečo barvo in na ta način opozori na morebitno nevarnost.

Izjemen prostorski zvok

Zvočniki JBL ustvarjajo mogočno glasbeno doživetje. Kovinske mrežice na visokotonskih zvočnikih omogočajo še večjo jasnino visokih tonov. Zmogljivi basovski nizkotonec pa navdušuje s svojo izjemno globino.

Dobrodošlica

Nova Toyota C-HR svoje potnike pred vsako vožnjo pozdravi s posebno zunanjo osvetlitvijo. V kokpitu pa se položaj sedeža in nastavitve zaslona samodejno prilagodijo.

Priključno-hibridna in hibridna moč
Zmogljivi elektrificirani pogonski sklopi

Nova Toyota C-HR ponuja vrsto naprednih pogonskih sklopov, ki ustrezajo vašemu življenjskemu slogu. Izbirati je možno med tekočo in odzivno hibridno močjo ali novim priključnim hibridom, ki s svojim dvojnim značajem združuje dinamično hibridno in brezemisijsko zmogljivost.

Plug-in Hybrid (Priključni hibrid)

2,0-litrski priključni hibrid je s svojim dvojnim značajem najboljši pogonski sklop v svojem razredu, saj ponuja učinkovito električno brezemisijsko vožnjo, na daljših potovanjih pa navdušuje s svojo hibridno zmogljivostjo.

Hybrid (Hibrid)

Hibridni pogonski sklopi pete generacije, ki je na voljo v 1,8-litrski in 2,0-litrski različici, je še bolj elektrificiran kot kdajkoli. Oba agregata zagotavljata večjo zmogljivost, užitek v vožnji in nizko porabo goriva.

2,0-litrski priključni hibrid je s svojim dvojnim značajem najboljši pogonski sklop v svojem razredu, saj ponuja učinkovito električno brezemisijsko vožnjo, na daljših potovanjih pa navdušuje s svojo hibridno zmogljivostjo.

Pogonski sklop
2,0-litrski priključni hibrid
Električni doseg
66 km električnega dosega*
Zmogljivost
Dinamična zmogljivost z 145 kW / 197 KM
Nizke emisije
19g/km CO2

Hibridni pogonski sklopi pete generacije, ki je na voljo v 1,8-litrski in 2,0-litrski različici, je še bolj elektrificiran kot kdajkoli. Oba agregata zagotavljata večjo zmogljivost, užitek v vožnji in nizko porabo goriva.

Pogonski sklop
2,0-litrski hibrid AWD-i
Pogonski sklop
Dinamična zmogljivost z 145 kW / 197 KM
Nizke emisije
112g/km CO2
Električna moč: odgovori na pogosta vprašanja

Hibridni in priključni hibridni avtomobili uporabljajo podobno tehnologijo, vendar s ključno razliko.  Oba brezhibno preklapljata med dvema viroma energije - učinkovitim bencinskim motorjem in hibridno pogonsko baterijo, vendar imajo priključni hibridi imajo znatno večjo kapaciteto baterije, ki omogoča precej večji električni doseg vožnje.

"Toyota C-HR Plug-in Hybrid lahko v povsem brezemisijskem električnem načinu prevozi približno 66 km*. Če se baterija med daljšim potovanjem izprazni, sistem preklopi na običajni hibridni način, ki združuje bencinski pogon in regenerirano baterijsko napajanje. Na ta način zagotavlja mir in brezskrbnost ter vas vedno varno pripelje do cilja. * Vsi prikazani podatki so provizorični in so predmet končne homologacije WLTP."

Baterijo novega karoserijskega križanca C-HR Plug-in Hybrid je možno polniti prek domače vtičnice (10 A). Tovrstno polnjenje traja približno šest ur in pol, zaradi česar priporočljiv priklop vozila na omrežje v nočnem času, ko je cena energije nižja. Boljšo, hitrejšo in bolj optimalno možnost polnjenja predstavlja kombinacija namenske stenske polnilne postaje in posebnega kabla, ki baterijo napolni v dveh urah in pol.

Lastništvo priključnih hibridov je ekonomično. S popolnoma napolnjeno baterijo lahko priključni hibrid 100 km prevozi že z enim litrom goriva. Poleg tega so priključni hibridi zaradi nizkih emisij CO2 deležni nižjih obdavčitev ter oprostitve plačila nekaterih drugih dajatev in pristojbin. Zaradi manjše obrabe delov, kot so na primer zavorne ploščice in diski, je njihovo vzdrževanje precej cenejše.

Toyota vsako baterijo izdela tako, da traja celotno življenjsko dobo vašega vozila. Za vsako baterijo jamčimo s 5-letno garancijo /100.000 km*, ki se lahko z vsakoletnimi pregledi hibridnega sistema podaljša do 10 let.
Okoljski pionir
Trajnostni pristop
Novega karoserijskega križanca C-HR odlikuje trajnostna zasnova, ki temelji na uporabi recikliranih materialov neživalskega izvora. Nižja teža in novi proizvodni postopki pa pripomorejo k njižjim izpustom emisij.

Materiali neživalskega izvora

Kot alternativo usnju, ki se uporablja za oblazinjenje sedežev, volana in prestavne ročice, karoserijski križanec C-HR uvaja uporabo materialov neživalskega izvora.

Reciklirana plastika

"Pri novem modelu je v primerjavi s prejšnjo generacijo uporabljene dvakrat več reciklirane plastike. Iz tega materiala je izdelanih več kot 100 različnih sestavnih delov. Med drugim je na voljo tudi oblazinjenje sedežev iz tkanine, ki je izdelana iz recikliranih plastenk PET*. *Na voljo pri določenih paketih opreme

Lahka zasnova

Z inovativnim dizajnom in z uporabo jekla visoke trdnosti je bila dosežena precej nižja teža avtomobila. Precej lažja je tudi nova panoramska streha, ki je izdelana iz stekla s posebnimi premazi, ki pozimi ohranjajo toploto, poleti pa preprečujejo pregrevanje.

Rezervirajte si svojo Toyota C-HR
Nova Toyota C-HR predstavlja preoblikovanje izvirnika in s svojo drznostjo spreminja pravila igre. To je avtomobil z zmogljivim elektrificiranim pogonskim sklopom in prefinjenim slogom.