1. Are hybrids fun to drive
Izberite

Je vožnja hibrida zabavna?

VPRAŠAJTE HIBRID TOYOTA
ask toyota hybrid

Moč, ki poživlja vožnjo

Zahvaljujoč kombinaciji odzivnega bencinskega motorja in zmogljivega električnega motorja je vožnja hibrida Toyota zabavna. Ko pospešujete pri nizki hitrosti, zagotovi električni motor hibrida takojšen sunek navora (oz. vlečne sile), medtem ko pri višji hitrosti ali pri prehitevanju na avtocesti za zadovoljujoče povečanje moči sodeluje z bencinskim motorjem.

S predstavitvijo 2,0-litrskega hibridnega motorja v novi Corolli lahko vozniki zdaj uživajo v še živahnejši vožnji. Nova Corolla Hybrid, ki se za bolj dinamično izkušnjo vožnje zdaj ponaša z večjo zmogljivostjo in prestavnima ročicama na volanskem obroču, pospeši od 0 do 100 km/h v manj kot 8 sekundah. To pa še ni vse – najnovejši hibridi Toyota so zgrajeni na novi Toyotini platformi TNGA, ki omogoča dodatno stabilnost pri vožnji v ovinkih, boljšo vodljivost in večje vozne užitke.

Se še vedno sprašujete, ali je vožnja hibrida zabavna? V nadaljevanju boste izvedeli odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

x

POVEZANA VPRAŠANJA:

Poiščite hibrid, ki vam najbolj ustreza.