1. Are hybrids capable of awd
Izberite

Imajo hibridi lahko štirikolesni pogon?

VPRAŠAJTE HIBRID TOYOTA
ask toyota hybrid

Štirikolesni hibridni pogon za zmogljivost ob vsakem vremenu

Čeprav ima večina hibridov pogon na prednji kolesi, so zdaj za vse, ki potrebujejo dodatne terenske zmožnosti v vseh vremenskih pogojih, v ponudbi tudi hibridi Toyota s pogonom na vsa štiri kolesa. Novi RAV4 Hybrid in Prius AWD letnika 2019 sta opremljena z naprednim sistemom AWD-i, ki je ustvarjen za zagotavljanje precej večje zmogljivosti v zahtevnih okoliščinah in za varno vodljivost na spolzkih podlagah.

Poleg kombiniranega pogona prednjih koles hibridov Toyota s pomočjo bencinskega in električnega motorja imajo modeli, kot je RAV4 Hybrid AWD, dodan drugi, električni motor, ki je nameščen na zadnjem delu vozila in poganja zadnji kolesi. S tem je omogočeno, da se do 30 % navora razporedi na zadnjih kolesih in vozilo lahko tako zanesljivo speljuje na razmehčanih in spolzkih podlagah.

Imate še vedno vprašanja podobna temu, ali imajo hibridi lahko štirikolesni pogon? V nadaljevanju boste izvedeli odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

x

POVEZANA VPRAŠANJA:

Poiščite hibrid, ki vam najbolj ustreza.