1. Discover Toyota
 2. KINTO
Izberite

KINTO

Brezhibne in pametne mobilnostne rešitve

KINTO je napredno usmerjeno podjetje za mobilnost, ki uporabnikom po vsej Evropi ponuja raznoliko paleto storitev.

Mobilnost za vse

KINTO ponuja storitve mobilnosti uporabnikom po vsej Evropi. To vključuje brezhibno izkušnjo načinov prevoza in plačil, od souporabe avtomobila do prilagodljivih naročnin na avtomobil. Naš cilj je biti prednostni ponudnik storitev mobilnosti za vsako potrebo po mobilnosti z omogočanjem novih načinov povezovanja in premikanja ljudi.

KINTO v Evropi

KINTO Europe GbmH s sedežem v Kölnu je začel kot skupno podjetje med Toyota Motor Europe (TME) in Toyota Financial Services Corporation (TFSC). KINTO upravlja široko paleto storitev mobilnosti po vsej Evropi. To je del Toyotine globalne vizije, da se razvije v mobilnostno podjetje z zagotavljanjem vseh vrst storitev, povezanih s prevozom.

En sam vir storitev mobilnosti

KINTO je ponuja vse storitve mobilnosti na enem mestu. Naša ambicija je postati izbrani ponudnik mobilnosti za vse vrste strank. KINTO ponuja šest rešitev mobilnosti, ki ustrezajo vsem zahtevam strank.

Šest rešitev mobilnosti

 • KINTO One

  Storitev Full Service Leasing omogoča enostavnost lastništva, ki združuje vozilo, servis in zavarovanje v fiksnem mesečnem plačilu.

 • KINTO Share

  KINTO Share je naša storitev souporabe avtomobilov z več shemami. Obravnavamo lahko več primerov uporabe, ki zajemajo souporabo avtomobilov na ulici, v podjetjih in prodajalcih. Našo ponudbo vozil lahko dodatno okrepimo z vključitvijo vozil za mikro mobilnost.

 • KINTO Join

  Skupni prevoz sodelavcev povezuje zaposlene, ki želijo deliti vsakodnevno vožnjo v službo, kar koristi tako zaposlenim kot podjetjem, ki lahko zmanjšajo svoj CO2 odtis.

 • KINTO Flex

  Fleksibilna naročniška storitev za vozila, ki omogoča dostop do različnih tipov avtomobilov, z vsemi storitvami in potrebnim vzdrževanjem vključenimi v fiksni mesečni obrok.

 • KINTO Ride

  Rešitev za naročanje prevozov zagotavlja varne skupne vožnje od vrat do vrat. Ponuja popolnoma digitalno izkušnjo rezervacij in vključuje sledenje GPS.

 • KINTO Go

  Multimodalni agregator, ki usklajuje storitve, kot so načrtovanje potovanj, javni prevoz, prodaja vstopnic za dogodke, taksi in parkiranje.