PRVI.

Hibridni pionirji že četrt stoletja.

Vsi hibridi niso enaki. Hibridi Toyota že četrt stoletja narekujejo trende.


Hibrid Toyota je svojevrsten ekolog in vizionar. Je tudi revolucionar in znanilec čistejše prihodnosti, saj kar 50 % časa lahko vozi na brezemisijski električni pogon.

Zapeljimo se skupaj
v električno prihodnost.Preveri ponudbo

To je to. 2020. Prihodnost je zdaj.

TOYOTA HYBRID• Prvi hibridni avtomobil na svetu
• 23 let izkušenj
• 4. generacija zmogljivih hibridov
• 15 miljonov voznikov

Vsa vozila Toyota hybrid vključujejo
10 let jamstva na hibridno baterijo

Hibridov Toyota ni treba priklapljati na elektriko, saj se baterija med vožnjo polni sama. Iskanje polnilnih postaj lahko kar odmislite.Brezplačno preizkusite Hybrid

Imate vprašanja
glede hibridov?Poizvedi tukaj

TOYOTA HYBRID
Moč, ki vzbuja ponosPoizvedi tukaj

Ponude hibrida

Več o tej temi

Toyota bo predstavila novega baterijsko-električnega športnega terenca Toyota bo predstavila novega baterijsko-električnega športnega terenca Toyota je danes objavila prihod povsem novega srednje velikega baterijsko-električnega športnega terenca, ki je zasnovan na osnovi nove platforme e-TNGA. Toyota napoveduje ustanovitev nove družbe za mobilnostne storitve KINTO Europe Toyota napoveduje ustanovitev nove družbe za mobilnostne storitve KINTO Europe KINTO je nova znamka za zagotavljanje mobilnostnih storitev, ki z ustanovitvijo družbe KINTO Europe prehaja iz projektne v poslovno fazo. Gre za skupni projekt Toyota Motor Europe (TME) in Toyota Financial Services (TFS). Toyota bo svoje tehnologije gorivnih celic omogočila tudi komercialnim partnerjem in na ta način pospeševala nastajanje vodikove družbe Toyota bo svoje tehnologije gorivnih celic omogočila tudi komercialnim partnerjem in na ta način pospeševala nastajanje vodikove družbe Potencial vodika pri doseganju brezemisijske družbe, ki ga je prepoznala tudi globalna pobuda Sustainable Development Goals (SDG), je zelo hitro spodbudil zanimanje za ta način zagotavljanja energije in to ne le v prometu, temveč tudi v industriji in drugih dejavnostih. Misija zagotavljanja sreče za vse je del transformacijskega programa znamke Toyota Misija zagotavljanja sreče za vse je del transformacijskega programa znamke Toyota Akio Tojoda, predsednik korporacije Toyota, je pred časom napovedal, da bo Toyota svojo družbeno zavezo v prihodnje še razširila.