Izberite

Odštevanje do Pariza 2024:

podpiramo športnike Team Toyota in njihove skupnosti
  • Toyota na njihovi poti do kvalifikacij in nastopa na igrah v Parizu 2024 podpira skoraj 300 olimpijskih in paralimpijskih športnikov po vsem svetu.
  • Tesno sodelovanje s športniki je za Toyoto bistvenega pomena, saj so odraz olimpijskega in paralimpijskega duha, ki premika meje in uresničuje sanje. 
  • V središču Toyotine kampanje Start Your Impossible so junaki, ki stojijo za uspehom športnikov: trenerji, soigralci, starši in navijači, ki jih oblikujejo.
V času, ko odštevamo do olimpijskih in paralimpijskih iger Pariz 2024, Toyota s ponosom izpostavlja neomajno odločnost športnikov Team Toyota Global in lokalnih skupnosti, ki jih podpirajo ter dokazujejo, da lahko s skupnimi močmi dosežemo nemogoče. 
Toyota je postala svetovni partner Mednarodnega olimpijskega komiteja in Mednarodnega paralimpijskega komiteja na področju mobilnosti, da bi prek mobilnosti, ki je namenjena vsem, prispevala k oblikovanju trajnostne družbe.
V okviru partnerstva je tesno sodelovanje s športniki za Toyoto bistvenega pomena, saj so odraz olimpijskega in paralimpijskega duha, ki premika meje in uresničuje sanje.   

Globalna vizija, lokalno delovanje

Olimpijske in paralimpijske igre niso le prikaz vrhunskih dosežkov človeka, temveč tudi navdihujočih zgodb, ki vsakega od športnikov spremljajo na startni črti. Nobene poti pa ne prehodimo sami, zato so letos v središču Toyotine kampanje Start Your Impossible junaki, ki stojijo za uspehom športnikov: trenerji, soigralci, starši in navijači, ki jih oblikujejo. Tesno povezana skupnost zagotavlja čustveno podporo, spodbudo in motivacijo, kar krepi športnikovo samozavest in zagon. Delujejo kot katalizator in sooblikujejo športnikovo pot od skromnih začetkov do vrhunskih rezultatov. Zastopanje svoje skupnosti postane močna motivacija, saj športniki svetu predstavljajo svoj rodni kraj.

Toyota želi s kampanjo zanetiti iskro neskončnih možnosti, ki so v skupnostih po vsem svetu. Prav to spoštovanje lokalnih skupnosti in dolgoletna zavezanost športu se odražata v podpori, ki jo Toyota namenja skoraj 300 olimpijskim in paralimpijskim športnikom po vsem svetu na njihovi poti do kvalifikacij in sodelovanja na igrah Pariz 2024.
»V čast mi je biti priča, kako športniki ekipe Team Toyota živijo v skladu z miselnostjo "Start Your Impossible" in nas vsak dan navdihujejo, da jih pri tem posnemamo. Za mnoge bodo igre Pariz 2024 vrhunec njihove kariere. Resnično nas veseli, da nas in športnike povezujejo skupne vrednote, kot so ekipni duh, nenehno izboljševanje in spoštovanje, ter z navdušenjem pričakujemo njihove uspehe na igrah Pariz 2024. Njihovi prispevki in povratne informacije prispevajo k temu, da nenehno izboljšujemo svojo podporo z vedno boljšimi produktnimi rešitvami in številnimi drugimi pobudami.« - Cedric Borremans, vodja olimpijskega in paralimpijskega oddelka pri TME
Toyota samo v Evropi podpira več kot 100 športnikov iz 23 držav, ki so si vsi za cilj zadali tekmovati na letošnjih igrah v Parizu, in sicer v skupno 20 olimpijskih in 13 paralimpijskih disciplinah.
»Prisluhnite sebi. Prisluhnite svojim sanjam, vsemu, za kar menite, da lahko dosežete, in kako bi to radi storili. To počnite s srcem, s svojim umom in dušo pa se na svoji poti povezujte z drugimi, saj so na koncu ljudje to, kar šteje.« - Birgit Lovise Røkkum Skarstein je norveška paralimpijka in podjetnica
»Če menite, da lahko nekaj dosežete – ne odlašajte! Poiščite prave ljudi, ki vam bodo pomagali na poti do želenega cilja, saj je eno mojih trdnih prepričanj tudi to, da si sicer lahko zadate želeni cilj, vendar ga nihče ne doseže sam. Da bi uresničili sanje, je potrebna ekipa. Pogosto se mi zdi, da nečesa ne zmorem, vendar so ti ljudje vedno ob meni in mi pomagajo, da se postavim na noge. Ko ljudje vidijo športnike na zmagovalnem odru, mislijo, da je za to zaslužen posameznik, v resnici pa je šlo za skupinsko delo.«  - Damian David George Warner je kanadski atlet, specializiran za deseteroboj. Je olimpijski prvak iz leta 2020 in štirikratni svetovni prvak.