Je treba hibride polniti?

Vprašajte hibrid Toyota
Inovacija brez sitnosti

Vsi hibridi Toyota se ponašajo s pionirsko tehnologijo samopolnilne baterije. Znani so kot hibridna električna vozila, saj vključujejo dva vira energije: bencinski motor in električni motor. To pomeni, da vam jih v nasprotju s povsem električnimi vozili za polnjenje baterije ni treba priključevati na omrežje.

Ko je v hibridu Toyota baterija skoraj prazna, jo ponovno napolni presežna energija motorja. To pa še ni vse. Naši hibridi so opremljeni tudi s sistemom regenerativnega zaviranja, s pomočjo katerega generator ob zaviranju in ob iztekanju proizvede elektriko, ki jo shrani v baterijo za kasnejšo uporabo.

Če se še vedno sprašujete, ali je treba hibride polniti, si zapomnite, da v hibridu Toyota ni nobenega kabla, nobene vtičnice in da z njim ne boste imeli nobene sitnosti. V nadaljevanju boste izvedeli odgovore na druga priljubljena vprašanja o hibridih ali našli za vas najprimernejši hibrid iz naše ponudbe.

Povsem novi model Toyota RAV4 Povsem novi model Toyota RAV4 Izdelan za vožnjo in oblikovan, da izstopa – novi RAV4 z močnim slogom in mojstrsko obliko notranjosti. Model, ki se počuti doma v mestu, s svojo visoko držo zagotavlja odlično vidljivost, dinamičen položaj za vožnjo pa ob tem poskrbi za stalen nadzor nad prometom. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota Camry se vrača na evropski trg Toyota po več kot 14-letni odsotnosti na zahodno-evropskem trgu spet predstavlja model Camry, ki bo na voljo kot samopolnilni hibrid. S tem se bo evropska ponudba hibridov znamke Toyota povečala na osem modelov.