Legenda se vrača

Konceptno vozilo Toyota GR Supra Racing

Konceptno vozilo GR Supra Racing

To sodobno dirkalno konceptno vozilo odraža Toyotino predanost oživitvi svojega najbolj prepoznavnega športnega avtomobila. Konceptno vozilo GR Supra Racing oživlja ime in duh najznamenitejšega modela v zgodovini športnih avtomobilov Toyota. Dirkalno konceptno vozilo je s svojo kompaktnostjo, eleganco in čistokrvnostjo izvedba avtomobila, ki ponuja izjemno zmogljivost tako pri cestni kot pri terenski vožnji.

3 temeljni elementi

Ime Supra, ki je sinonim za moč, zmogljivost in vodljivost, je četrt stoletja nosilo več generacij vrhunskih avtomobilov. Eden od Toyotinih najznamenitejših športnih avtomobilov, GT z motorjem spredaj in pogonom na zadnji kolesi, je bil Toyotin najzmogljivejši proizvodni model. Danes, 16 let po koncu proizvodnje, avtomobil med ljubitelji športnih avtomobilov še vedno uživa ikonični status.

“The new Supra should be the flagship
sports car of the Toyota brand
and a front-runner of an era.”
Tetsuya Tada – Chief Engineer

/
Born to performAs a joint development between Toyota and BMW, the new Supra was seen from the start as a top-tier racing car in line with Supra’s motorsport-inspired pedigree. Tada-san said that the new Supra, to be launched early 2019, will inherit the tradition built by the previous Supra and incorporate modern-day, state-of-the-art technology without compromise.

Featuring a characterful in-line 6-cylinder front-engine, rear-wheel-drive layout, the next Supra not only revives the legacy of its past but promises to give drivers a truly thrilling sensation.

Sledite Toyoti za več novic o GR

With a name that evokes power, performance and handling, the Supra defined a succession of world-class cars for a quarter of a century. One of Toyota’s most famous sports cars, the front engine/rear-wheel drive GT was Toyota’s most powerful production model. Today, 16 years after production ended, it still enjoys an iconic status among sports car aficionados.

Ženevska atrakcija

Zabava prihodnosti je vožnjaDvovratno konceptno vozilo GR Supra Racing, ki ga je ekipa TOYOTA GAZOO Racing izdelala z motorjem spredaj, konfiguracijo pogona na zadnji kolesi, napredno lahko konstrukcijo in tekmovalno usmerjeno notranjostjo, odlično izraža našo filozofijo zabave pri vožnji.

/
/

/

/
/

/

Tekmovalno usmerjeno konceptno voziloKonceptno vozilo GR Supra Racing izdatno uporablja močan in obenem lahek kompozitni material za elemente, kot so široki sprednji in zadnji odbijači, sprednje krilo in zadnji difuzor, stranski pragi, ohišja zunanjih ogledal in zadnji spojler.

Kabina je povsem tekmovalno usmerjena in opremljena z dirkalno armaturno ploščo, voznikovim sedežem OMP, varnostno napeljavo in volanskim obročem za hitro sprostitev, ki je nameščen na dirkalni volanski drog in opremljen s sistemom obvolanskih prestavnih ročic.

/

/
/

/
/

/

/
/

Več o TOYOTA GAZOO Racing

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.