1. New Cars
 2. Pregled
Izberite

Yaris Cross Sport

B-SUV 5 doors

Yaris Cross - Sport - B-SUV 5 doors
Od
26.550 €
28.800 €
Od
Več informacij
1.5 hibrid (HEV) 116 hp
Yaris Cross - Sport - B-SUV 5 doors
Oxyde bronasta (6X1)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

 

360-stopinjski pogled

 • Oblika

  Privablja pozornost mesta

  Ne glede na to, ali je parkiran ali samo švigne mimo. Yaris Cross nikoli ne ostane neopažen. Nastal je na osnovi bogatih izkušenj s snovanjem športnih terencev in manjših mestnih avtomobilov. Mišičasti oboki koles in 18-palčna platišča zagotavljajo pravi značaj športnega terenca. To je avtomobil, v katerem se boste počutili samozavestno.

 • Neustavljiva energija

  Yaris Cross je opremljen s četrto generacijo samopolnilnega hibridnega sistema, ki omogoča lahkotno vožnjo v urbanih okoljih in na odprtih cestah. Novi, 1,5-litrski hibridni pogonski sklop zmore 116 konjskih moči in ponuja najboljše zmogljivosti in energijsko učinkovitost v svojem razredu. Preklapljanje med elektromotorjem in bencinskim motorjem je skorajda neopazno. Voznik je vedno nagrajen s tekočo vožnjo, odzivnim pospeševanjem, nizko porabo goriva in nizkimi emisijamo CO2, poleg tega pa lahko precej časa deluje v brezemisijskem načinu.

 • Na T-Mate se vedno lahko zanesete

  Ne glede na to, katera presenečanja prinaša novi dan, je Yaris Cross vedno korak spredaj. T-Mate je ime za paket varnostnih in asistenčnih sistemov, ki olajšujejo vožnjo in skrbijo za večjo varnost. Od sistema za preprečevanje trka do parkirnega asistenta Toyota Teammate Advanced Park. T-Mate vam stoji ob strani na avtocesti in v mestnih središčih. Skrbi za vas, vaše potnike in druge udeležence v prometu.

 • Prostor, ki sledi toku življenja

  Praktičen in raznolik. Če imate polne roke prtljage, vam Yaris Cross ponuja prostoročno odpiranje vrat prtljažnika. Prilagodljiv prtljažni prostor je opremljen s posebnim skritim delom, kamor lahko spravite dragocenejše kose prtljage. Inovativni varnostni pas pa omogoča, da je prtljaga vedno trdno na svojem mestu. Zadnji sedeži ponujajo sistem zlaganja v razmerju 40:20:40. Tako boste s seboj lahko vzeli vso opremo, ki jo potrebujete.

Celozaslonski način zaslona Zapri