1. New Cars
 2. Pregled
Izberite

Yaris Cross Adventure

B-SUV

Yaris Cross - Adventure - B-SUV
1,5 VVT-i hibrid
DO 10 LET ALI 185.000 KM BREZSKRBNOST
Yaris Cross - Adventure - B-SUV
Warm Gold with black roof (2VS)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

 

360-stopinjski pogled

 • Privablja pozornost mesta

  Ne glede na to, ali je parkiran ali samo švigne mimo. Yaris Cross nikoli ne ostane neopažen. Nastal je na osnovi bogatih izkušenj s snovanjem športnih terencev in manjših mestnih avtomobilov. Mišičasti oboki koles in 18-palčna platišča zagotavljajo pravi značaj športnega terenca. To je avtomobil, v katerem se boste počutili samozavestno.

 • Neustavljiva energija

  Yaris Cross je opremljen s četrto generacijo samopolnilnega hibridnega sistema, ki omogoča lahkotno vožnjo v urbanih okoljih in na odprtih cestah. Novi, 1,5-litrski hibridni pogonski sklop zmore 116 konjskih moči in ponuja najboljše zmogljivosti in energijsko učinkovitost v svojem razredu. Preklapljanje med elektromotorjem in bencinskim motorjem je skorajda neopazno. Voznik je vedno nagrajen s tekočo vožnjo, odzivnim pospeševanjem, nizko porabo goriva in nizkimi emisijamo CO2, poleg tega pa lahko precej časa deluje v brezemisijskem načinu.

 • Na T-Mate se vedno lahko zanesete

  Ne glede na to, katera presenečanja prinaša novi dan, je Yaris Cross vedno korak spredaj. T-Mate je ime za paket varnostnih in asistenčnih sistemov, ki olajšujejo vožnjo in skrbijo za večjo varnost. Od sistema za preprečevanje trka do parkirnega asistenta Toyota Teammate Advanced Park. T-Mate vam stoji ob strani na avtocesti in v mestnih središčih. Skrbi za vas, vaše potnike in druge udeležence v prometu.

 • Prostor, ki sledi toku življenja

  Praktičen in raznolik. Če imate polne roke prtljage, vam Yaris Cross ponuja prostoročno odpiranje vrat prtljažnika. Prilagodljiv prtljažni prostor je opremljen s posebnim skritim delom, kamor lahko spravite dragocenejše kose prtljage. Inovativni varnostni pas pa omogoča, da je prtljaga vedno trdno na svojem mestu. Zadnji sedeži ponujajo sistem zlaganja v razmerju 40:20:40. Tako boste s seboj lahko vzeli vso opremo, ki jo potrebujete.

Celozaslonski način zaslona Zapri
Povlecite za vrtenje Povlecite za vrtenje

Posebne ponudbe

Message if content does not exist

YARIS CROSS HYBRID Electric

Od 129 € / mesec

YARIS CROSS

Od 109 € / mesec