1. New Cars
  2. Yaris
  3. Test drive Yaris CR
Izberite

Brezplačno preizkusite Yaris Cross Hybrid

Vnesite vaše podatke v kontaktni obrazec in naši prodajni svetovalci vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času.

Lokacija testne vožnje je naslov izbranega pooblaščenega prodajalca vozil Toyota. Izbrani pooblaščeni trgovci in serviserji Toyota vas bo kontaktiral glede dogovora in potrditve izbranega termina in vozila. 

Toyota Adria d. o. o., Brnčičeva 51, 1231 Ljubljana Črnuče in Toyota Motor Europe NV/SA (»TME«), Avenue du Bourget/Bourgetlaan 60, 1140 Bruselj, Belgija in Toyotini pooblaščeni trgovci in serviserji https://www.toyota.si/contact/dealers/list kot soupravljavci podatkov zbirajo vaše osebne podatke (kot je navedeno v nadaljevanju) za spodaj opisane namene.

Ko se prek spletne strani ali aplikacije Toyota/Lexus na nas obrnete z zahtevo za testno vožnjo, ponudbo, brošuro, termin ali drugo zahtevo glede informacij o izdelkih, storitvah ali aplikacijah Toyota/Lexus, veljajo naslednja pravila. 

Osebni podatki, ki nam jih posredujete: ime, priimek, e-poštni naslov in telefonska številka;

Osebni podatki, ki jih zbiramo o vas: 

Spletna stran Toyota/Lexus uporabljata datoteke »log« strežnika, v katere se zapisujejo vaše interakcije s spletno stranjo Toyota/Lexus glede na spletne strani, ki jih obiščete, z referenco na takratni IP-naslov vašega računalnika. Samodejni procesi, ki jih uporabljamo za zbiranje informacij vključujejo piškotke, datoteke »log« in signal WIFI dostopnih točk.

Te osebne podatke bomo uporabljali samo za izpolnjevanje vaših zahtev in naknadno pridobivanje povratnih informacij.

Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z drugimi podjetji, razen z izbranim pooblaščenim prodajalcem/serviserjem, ki bo izpolnil vaše določene zahteve https://www.toyota.si/contact/dealers/list
in za brezhibno izpolnjevanje zahtev bomo vaše osebne podatke hranili 6 mesecev po datumu*, na katerega ste nam jih posredovali. Podatki bodo po preteku tega časovnega obdobja izbrisani.

Svoje soglasje za obdelavo podatkov lahko v vsakem trenutku prekličete. To storite tako, da nam pošljete sporočilo na elektronski naslov dpcp@toyota.si, lahko pa uporabite tudi naslednjo povezavo.

Zgornja pravila morate prebrati skupaj sSplošnim pravilnikom o zasebnosti in varstvu podatkov Toyota, v katerem so opisani splošni načini obdelave vaših osebnih podatkov ter ki ga morate prebrati in sprejeti. Obiščite naslednjo povezavo https://www.toyota.si/legal/privacy-policy.