1. New Cars
  2. Garancija in asistenca
Izberite

Toyota bZ4X Style

Športni terenec

Toyota bZ4X - Style - Športni terenec
Od
52.200 €
54.200 €
Od
Več informacij
0 l/100 km
0 g/km
Elektromotor 160kW (218 KM)
Toyota bZ4X - Style - Športni terenec
Pacific Blue with black roof (2MT)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

Garancija

Vsako vozilo Toyota je proizvedeno tako, da upošteva izjemno visoka merila kakovosti, trajnosti in zanesljivosti. 

Za brezskrbno vožnjo vam po preteku tovarniške garancije ponujamo brezplačno vključitev v program Toyota Relax  (vse do starosti vozila 10 let) in podaljšano jamstvo za hibridno baterijo do 10 let za naša hibridna vozila. Naša celovita podaljšana garancija zagotavlja popolno brezskrbnost za dodatnih 24 mesecev.

Pomoč na cesti

Naša vozila so narejena za dolgoletno zanesljivo vožnjo brez težav. Vendar boste občasno morda potrebovali pomoč - zaradi mehanske okvare, nezgode ali prazne pnevmatike. Kot del naše zavezanosti skrbi za stranke ima vsako novo vozilo triletno kritje Toyota Eurocare, s čimer zagotovimo, da boste brez zamude spet za volanom in uživali v brezskrbni vožnji.

 

Kontaktni podatki:

  • Na lokalnem trgu: 080 23 35
  • V Evropi: +386 1 530 50 00

Popravila

Nezgode se lahko zgodijo tudi najbolj previdnim voznikom. Na srečo se lahko ne glede na resnost nezgode zanesete na mrežo Toyotinih pooblaščenih serviserjev. Naši usposobljeni tehniki so zavezani zagotavljanju celovite storitve popravil, ki je zasnovana tako, da vašo Toyoto povrne v prvotno stanje.

Toyotini usposobljeni tehniki bodo vaše vozilo popravili v skladu z najvišjimi Toyotinimi standardi (NCAP, BSI itd.). Če so potrebni deli, bomo vedno vgradili le originalne Toyotine dele z najmanj 12-mesečno garancijo, če je le mogoče, pa vam bomo priskrbeli nadomestni avto, da boste ostali mobilni.