1. New Cars
  2. Highlights
Izberite
51.600 €

Izjemne lastnosti

20-palčna platišča iz lahke kovine

Platišča, ki pritegnejo poglede

Z izstopajočimi 20-palčnimi platišči iz lahke kovine pod izrazitimi kolesnimi loki nikakor ne boste ostali neopaženi. Zaradi njihove razkošne zasnove s 5 dvojnimi kraki boste povsod pustili nepozaben vtis.

Zaznavanje vozil v mrtvem kotu

Stalni pregled nad mrtvim kotom

Vstopite v novo dobo varne vožnje s sistemom zaznavanja vozil v mrtvem kotu, ki z ultrazvočnimi tipali na boku zaznava vozila, ki jih vi ne vidite. Ob zaznani nevarnosti zasveti indikator, kar zagotavlja večjo varnost za vas in druge udeležence v prometu.

12,3-palčni zaslon

Vožnja naj bo zabavna

Z 12,3-palčnim večpredstavnostnim zaslonom vožnja nikoli ne bo dolgočasna. Predvajajte svoje najljubše zimzelene klasike ali odkrijte čisto sveže hite – ta elegantni zaslon bo poskrbel za zabavo na prav vsaki vožnji.

Prezračevanje sprednjih sedežev

Svežina v sprednjem delu vozila

Prezračevanje sprednjih sedežev s kroženjem zraka skozi sedeže poskrbi, da se ti ne navzamejo neprijetnih vonjav in vozniku ter sovozniku zagotavlja svežino.

Ogrevan volanski obroč

Priročna funkcija med vožnjo

Energijsko učinkovit ogrevan volanski obroč bo poskrbel, da vas ne bo zeblo v roke, ko ga boste držali med vožnjo pozimi.

Ogrevana sprednja sedeža

Izjemno udobje sprednjih sedežev

Vozite v popolnem udobju in z ogrevanimi sprednjimi sedeži enako luksuzno izkušnjo zagotovite tudi sovozniku. Poleg večjega udobja ogrevani sedeži skrbijo tudi za dobro počutje, saj med dolgo vožnjo pripomorejo k sproščanju napetih mišic.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/si/sl?path=highlights/7fb7f6d1-dbbc-4886-98ea-d1856e3815db with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.si/new-cars/bz4x/highlights","configure":"","specs":"https://www.toyota.si/new-cars/bz4x/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.si/new-cars/bz4x/highlights","configure":"","specs":"https://www.toyota.si/new-cars/bz4x/specifications"}}}}