1. Discover Toyota
  2. Beyond
  3. Safety
Izberite

Ustvarjamo brezskrbnost

Ustvarjanje je proces, ki se pravzaprav nikoli ne konča. Naš traja že skoraj devetdeset let. Temelji na spoštovanju, napredku, izboljšavah, preseganju lastnih meja, iskanju novega in boljšega. Prav zato trdimo, da ne izdelujemo zgolj avtomobilov, temveč ustvarjamo mobilnost in srečo za vse. Izumljamo sodobno tehnologijo, ki ljudem olajšuje življenje ter omogoča varno, udobno, svobodno, učinkovito in okolju prijazno mobilnost. Na tem potovanju šteje vsak korak, črta, ideja in misel. Nanj smo se podali s samozavestjo, znanjem, veseljem, radovednostjo in predanostjo. Prav zato gremo vedno znova onkraj meja.

Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax. Po preteku tovarniške garancije vam Toyota omogoča, da se brezplačno vključite v program jamstva Toyota Relax.
Odkrijte več

10 let jamstva za hibridno baterijo

Novi hibridi znamke Toyota ponujajo 5-letno tovarniško garancijo za vse sestavne dele hibridnega pogonskega sklopa. Po petih letih starosti vašega vozila se lahko odločite za brezplačno podaljšano jamstvo za hibridno baterijo.
Odkrijte več

Jamstvo pnevmatik

Nudimo vam možnost brezplačne vključitve vozila v program dopolnilnega jamstva pnevmatik, ki ga je mogoče aktivirati vse do 10 leta starosti vozila oz 185.000 km in traja en servisni interval.
Odkrijte več (Opens in new window)

MyT

Povežite se in zaživite. Da bo vaša vožnja se bolj varna, učinkovita in zabavna.
Odkrijte več

Spletno naročilo na servis

Hitro in enostavno si rezervirajte idealen servisni termin. 
Odkrijte več

Pomoč na cesti

Da bi še bolj brezskrbno uživali v vožnji, vam z veseljem nudimo 3-letno pomoč na cesti Toyota Eurocare, ki je na voljo v štiridesetih evropskih državah.
Odkrijte več

Toyota Zavarovanje

Toyota je v skrbi za večje zadovoljstvo strank, v sodelovanju partnerjem, zavarovalnico GENERALI, pripravila konkurenčne pakete zavarovanj posebej za vozila Toyota.
Odkrijte več

Preventivne servisne akcije

Vaša varnost je na prvem mestu. Pripeljite vozilo na pooblaščeni servis. Vaš serviser bo brezplačno opravil vse, kar zajema servisno akcijo.
Odkrijte več

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Tehnologija je ustvarjena za ljudi. Olajšuje življenja. Ustvarja bolj varna potovanja. Misli na okolje in naravo.
Odkrijte več

MOBILNOST

Mobilnost je demokratična pravica vseh ljudi. Naši izdelki in storitve jo spreminjajo v resničnost.
Odkrijte več