1. New Cars
 2. Prius Plug-in Hybrid
Izberite

Vizionar Prius

Lepota, dinamika, učinkovitost
Prius nikoli ni bil običajen avtomobil in vedno je podiral meje. Je utemeljitelj  hibridnega koncepta. Novi Prius na novo postavlja standarde priključno-hibridnega električnega vozila. Je znanilec nove tehnologije, saj njegova dvojna narava združuje čisti električni pogon s popolno svobodo, ki omogočata brezemisijsko vožnjo po vsakdanjih opravkih in brezskrbnost na daljših potovanjih. Novi Prius je pameten, pogumen, nepričakovan.

 

Spoznajte novi Prius Plug-in Hybrid

Kliknite na vozilo in spoznajte novi Prius Plug-in Hybrid v 360-stopinjskem pogledu.

Model prikazuje samo en paket opreme in ni reprezentativen za celotno paleto. Specifikacije se lahko razlikujejo glede na trg.

Brezkompromisni priključni hibrid

Zakaj bi sklepali kompromise? Novi priključni-hibridni električni Prius ponuja najboljše iz obeh svetov. Električni način omogoča tekočo brezemisijsko vožnjo. Ko se baterija izprazni, sistem preklopi na učinkovito hibridno napajanje. Na ta način sta zmogljivost in učinkovitost združeni z nizko porabo goriva in nizkimi emisijami CO2.

Prefinjena preprostost

Novi Prius v oblikovnem smislu temelji na klinasti zasnovi prejšnjih generacij, ki s svojimi ostrimi linijami ustvarja svežo elegantno kupejevsko silhueto.  Obliko, ki jo odlikuje čistost brez odvečnih detajlov, je navdihnil naravni tok zraka. Dinamična drža in kladivasta zasnova sprednjega dela ustvarjata slog, ki ga ne morete prezreti.

Vaš novi najljubši prostor

Notranjost ponuja kokpit, ki je osredotočen na voznika, lebdečo armaturno ploščo in razkošje, v katerem bodo uživali vsi potniki. Harmonični detajli poudarjajo temno barvno tematiko. Uporabniku prijazna tehnologija vključuje večfunkcijski voznikov zaslon, ki zagotavlja popoln nadzor, medtem ko odzivna osvetlitev armaturne plošče, povezana z naprednimi varnostnimi sistemi avtomobila, prinaša novo raven varnosti.

Najsodobnejša tehnologija

Prius je vedno navduševal s svojo tehnološko dovršenostjo. Točno takšen je tudi v svoji peti izdaji. Opremljen je z zmogljivo povezljivostjo in intuitivnimi vmesniki za brezhibno integracijo z vašim digitalnim življenjem. Bogat nabor varnostnih in povezljivih funkcij, vključno s storitvami na daljavo, do katerih lahko dostopate prek aplikacije MyT, naredi vsako potovanje varnejše, prijetnejše in zabavnejše.

 • Skrb za vozinika in potnike

  Novi Prius ponuja najnovejšo različico varnostnega paketa Toyote T-Mate. S svojo paleto funkcij za pomoč vozniku in sistemov za ublažitev trka zagotavlja neprecenljivo podporo v današnjem prometnem voznem okolju, ki ji ni kos noben drug avto v njegovem razredu.

 • Vedno na tekočem

  Posebna vgrajena podatkovna povezava omogoča posodobitve po zraku. Na ta način bo Prius vedno nadgrajen z najnovejšimi multimedijskimi in varnostnimi sistemi, programsko opremo in različnimi funkcijami.

 • Izkoristite moč sonca

  Prius je tako napreden, da lahko pretvori sončno svetlobo v električni pogon*. Svojo 13,6 kW baterijo lahko polni tudi prek sončnih celic na strehi in na ta način ustvarja dodaten električni doseg. Sončna streha omogoča polnjenje baterije, tudi ko je avtomobil več dni parkiran na mestu.

  *Odvisno od paketa opreme in razpoložljivosti na trgu