Brezplačno preizkusite
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite Toyota partnerja

Novi AYGO

JUST GO

Od 9.940 €
 • Zasnovan, da preseneti

  Agilen in pripravljen za pot. Z izrazitim novim videzom, privlačno oblikovanim sprednjim delom in ponudbo izjemnih barv vam AYGO omogoča, da izrazite svoj značaj.

 • Učinkovitost

  Vsako podrobnost zasnove naših vozil analiziramo, da zagotovimo najmanjši možen vpliv na okolje in porabo goriva. To velja posebej za novi motor modela AYGO (tip 2NR-FKE), ki beleži še dodatno zmanjšanje emisij onesnaževal in izjemno varčno porabo goriva.

 • Kompakten in agilen

  S skupno dolžino 3,45 metra in obračalnim krogom 10,2 metra ni nobena cesta preozka in noben zavoj preoster.

 • Pripravljen na nepričakovano.

  Kompakten in okreten AYGO ima vse elemente, ki poskrbijo za vašo varnost. Opremljen s sistemom za predhodno zaznavanje trka (PCS) in sistemom opozarjanja ob menjavi voznega pasu (LDA) – AYGO je pripravljen na vse.

  Odkrijte več varnostnih funkcij

Novi AYGO. Kam zdaj?

Življenje je zabavnejše, če sledite svojemu razpoloženju. Kompakten, tih in agilen – AYGO predstavlja lahkotnost vožnje po ozkih mestnih ulicah. Model AYGO prav tako preseneča s svojim živahnim, smelim in edinstvenim novim videzom. Obenem pa se lahko z nekaterimi izjemnimi barvami iz ponudbe svobodno izrazite.

Največ zabave v vožnji doslej.

Načrtujte manj in živite več – z modelom Novi AYGO. Energičen, smel in edinstven – z modelom Novi AYGO boste izstopali v množici.

 • Podrobnosti, ki blestijo

  Živahen, smel in edinstven model AYGO blesti z dnevnimi lučmi LED spredaj in značilnimi lučmi LED zadaj ter ustvarja nočni videz, ki ga ni moč spregledati.

 • Nenehno povezan

  AYGO je s pametno, varno in enostavno integracijo pametnega telefona vaš popoln sopotnik. Z najljubšimi aplikacijami na pametnem telefonu, ki so prikazane na 7-palčnem zaslonu na dotik modela AYGO, in glasovnim nadzorom pametnega telefona so navigacija, ohranjanje povezave in zabavne vsebine v modelu AYGO zagotovljene.

 • Odkrijte novo pot

  Življenje je zabavnejše, če sledite svojemu razpoloženju. Kompakten, prefinjen, tih in še vedno agilen model AYGO zlahka opravi z ozkimi stranskimi cestami, nabito polnimi glavnimi ulicami in ozkimi parkirnimi mesti. Sledite svojemu vzgibu.

Novi AYGO v vsaki podrobnosti

Uglajen, prepoznaven in povezan – Novi AYGO je povsem opremljen, da zadosti vašim potrebam.

Bodi edinstven

Bodi edinstven

Prepoznaven, prefinjen ali privlačen? Model Novi AYGO ponuja edinstven videz notranjosti za vse vrste značajev.

Pripravljen na nepričakovano

Pripravljen na nepričakovano

Kompakten in okreten Novi AYGO ima vse elemente, ki poskrbijo za vašo varnost. Opremljen s sistemom za predhodno zaznavanje trka (PCS) in sistemom opozarjanja ob menjavi voznega pasu (LDA) – Novi AYGO je pripravljen na vse.

Odkrijte več varnostnih funkcij
Kolesa, ki naredijo vtis

Kolesa, ki naredijo vtis

Stilni kolesni pokrovi in strojno obdelana lita platišča modela Novi AYGO so najnovejša mestna obutev.

Sestavite svoje vozilo AYGO

Novi AYGO. Kakšni ste po značaju?

Več o vozilu AYGO

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.