Brezplačno preizkusite
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite Toyota partnerja

Toyota GR Supra

Vse za občutek

Od 72.900 €
 • Združitev športne aerodinamike in sodobnega, močnega videza

  Z dolgim pokrovom motorja, kompaktno karoserijo in dvojno izbočeno streho bo prepoznavna zasnova nove Toyote GR Supra zagotovo prepričala ljubitelje vožnje ter osvojila srca ljubiteljev klasičnih športnih vozil.

 • Vse za občutek

  3,0-litrski, vrstni šestvaljnik Toyote GR Supra zagotavlja brezhibno moč in takojšen odziv. Z dvojnim turbopolnilnikom, neposrednim vbrizgavanjem goriva in variabilnim nadzorom ventilov proizvaja 340 konjskih moči in 500 Nm navora, kar omogoča razburljiv pospešek od 0 do 100 km/h v 4,3 sekunde in največjo hitrost 250 km/h.

 • Vodilna na področju varnosti

  Toyota GR Supra je opremljena s sistemom Toyota Supra Safety +, naborom tehnologij, ki vključujejo sistem zaznavanja vozil v mrtvem kotu, sistem opozarjanja ob menjavi voznega pasu in prilagodljivi tempomat s sistemom Stop and Go.

Legenda se vrača

Nova Toyota GR Supra, ki črpa navdih iz več kot 50 let bogate dediščine, ponuja najbolj pristno izkušnjo do sedaj. Z mešanico moči, ravnotežja in okretnosti, ki požene kri po žilah, navdušencem zagotavlja neprekosljiv užitek pri vožnji.

 • Zgoščeni presežki

  Oblikovanje Toyote GR Supra po načelu zgoščenih presežkov je neposredno razvidno iz dolgega pokrova motorja, kompaktne karoserije in široke drže. Z združitvijo športne aerodinamike in sodobnega, močnega videza že na prvi pogled ponuja pristne vozne lastnosti, tudi v mirovanju.

 • Suprina duša

  Toyota Supra, legendarnega slovesa med ljubitelji športnih avtomobilov, filmov in računalniških igric, je v zadnjih 40 letih svoje mesto v popularni kulturi avtomobilizma še utrdila. Zametki nove Toyote GR Supra dejansko segajo v šestdeseta leta prejšnjega stoletja, vse do legendarne Toyote 2000GT.

 • Občutek moči

  3,0-litrski, vrstni šestvaljnik Toyote GR Supra zagotavlja brezhibno moč in takojšen odziv, z njim pa se boste počutili doma tako na cesti kot na dirkališču. Z dvojnim turbopolnilnikom, neposrednim vbrizgavanjem goriva in variabilnim nadzorom ventilov proizvaja 340 konjskih moči in 500 Nm navora, kar omogoča razburljiv pospešek od 0 do 100 km/h v 4,3 sekunde in največjo hitrost 250 km/h.

Užitek v vožnji, kot ga še niste doživeli.

Toyota GR Supra se ne osredotoča na zavidanja vredne tehnične podatke ali čase krogov na dirkališču, temveč na občutek, ki ga imate za volanom.

<span style="font-size:3rem">Aerodinamika, ki navdih črpa z dirkalne steze</span>

Aerodinamika, ki navdih črpa z dirkalne steze

TOYOTA GAZOO Racing je odigral ključno vlogo pri izboljšanju zmogljivosti Toyote GR Supra. Zasnova Toyote GR Supra, ki se opira na mednarodno strokovno znanje na področju motošporta, omogoča optimalne aerodinamične lastnosti upora in vzgona ter idealno razporeditev teže med osema v razmerju 50:50.

<span style="font-size:3rem">Kokpit, osredotočen na voznika</span>

Kokpit, osredotočen na voznika

Kokpit nove Toyote GR Supra se v postavitvi zgleduje po dirkalnih avtomobilih z enim sedežem, kar pomeni, da ste kot voznik v samem središču dogajanja. Prikazovalnik podatkov na vetrobranskem steklu (HUD) in digitalni kombinirani merilniki, ki se nahajajo ob športnem volanu s tremi kraki, vam ob pravem trenutku zagotavljajo vse informacije, ki jih potrebujete.

Izjemen občutek

Izjemen občutek

Nova Toyota GR Supra je bila zasnovana kot športno vozilo v najčistejši obliki in brez sklepanja kompromisov med občutkom pri vožnji in užitkom. Zahvaljujoč kratki medosni razdalji in širokemu koloteku dosega zlato razmerje 1:1,55, zaradi česar jo odlikujejo izjemna okretnost in vrhunska stabilnost.

<span style="font-size:3rem">Varnost na prvem mestu</span>

Varnost na prvem mestu

Pri športnem vozilu, ki se ponaša s takšno zmogljivostjo, je varnost ključnega pomena. Toyota GR Supra je opremljena s sistemom Toyota Supra Safety +, naborom tehnologij, ki vključujejo sistem zaznavanja vozil v mrtvem kotu, sistem opozarjanja ob menjavi voznega pasu in prilagodljivi tempomat s sistemom Stop and Go. K občutku varnosti dodatno prispevajo sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), opozorilo za temperaturo in funkcija eCall, ki v primeru resne nezgode opravi samodejni klic za nujno pomoč.

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.