Brezplačno preizkusite
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite Toyota partnerja

Camry Hybrid

HYBRID

Bodi zgled

Od 32.400 €
Poraba od 4,3 l/100 km
CO2 od 98 g/km
 • Novi Camry hibrid združuje zmogljivost in slog.

  Elegantno sodoben profil poudarjajo 17- ali 18-palčna lita platišča. Na sprednjem delu pa dominira samozavestna maska z lučmi LED. Camry ponuja privlačno cestno podobo ne glede na to, ali jo gledamo od daleč ali od blizu.

 • Izjemna zmogljivost, ki hibridni pogon dviga na višjo raven.

  Novi 2,5-litrski hibridni pogonski sklop zmore 218 konjskih moči, hkrati pa ponuja izjemno majhno porabo goriva in nizke emisije CO2. Zaradi odlične izolacije je vožnja pri vseh hitrostih povsem tiha in mirna.

 • Pripravljen na naslednji trenutek.

  Novi Camry hibrid je serijsko opremljen z varnostnimi tehnologijami Toyota Safety Sense. Radarski senzorji in kamere ves čas zaznavajo morebitne nevarnosti in jih po potrebi preprečujejo. Zaradi njih je vožnja povsem brezskrbna.

  Odkrijte varnostne funkcije
 • Zadovoljil bo vse voznike in njihove potnike.

  Toyotina nova globalna arhitektura TNGA skupaj z varnostnimi funkcijami in intuitivno tehnologijo ustvarja izjemne vozne lastnosti. Vožnja je natančna in udobna, voznik pa ima dogajanje ves čas pod nadzorom. Tudi v notranjosti ni nikakršnih kompromisov. Potniki imajo dovolj prostora pred nogami, nad glavo in med ramenskimi obroči. V prtljažniku pa je dovolj prostora za vso prtljago.

Povsem nova Toyota Camry Hybrid

Nova Toyota Camry Hybrid je zmagovalna kombinacija, ki sofisticirano eleganco limuzine združuje z vsemi prednostmi hibridnega pogona. Rezultat je izjemna vozniška izkušnja, ki hibridni pogon postavlja na višjo raven.

Hibrid nove dobe

Novega Camryja odlikujejo vznemirljive vozne lastnosti. Toyota je že več kot 20 let pionir hibridnega pogona. Camry pa Toyotine hibride dviga na višjo raven.

 • Ko zmogljivost sreča eleganco.

  Novi Camry hibrid ima vse. Združuje sofisticirano eleganco limuzine in vse prednosti hibridnega pogona.

 • Vznemirljiv videz

  Samozavestni videz novega Camry hibrida poudarja prefinjeno eleganco kakovostne limuzine in jo združuje z dinamično zasnovo. Sodoben profil določajo tudi nova 17- in 18-palčna lita platišča. Sprednji pogled pa soustvarjajo atraktivna maska in stilsko dovršene luči LED.

 • Ustvarjen brez kompromisov.

  V kabini boste takoj zaznali vrhunsko izdelane in odlične materiale. Poleg tega vas bosta navdušili praktičnost in prostornost. Neprekinjene linije ustvarjajo občutek izjemne prostornosti. Pametno zasnovani kokpit pa vozniku omogoča idealen položaj pri vožnji.

Novi Camry Hybrid združuje zmogljivost in slog.

Novi Camry Hybrid ponuja atraktiven videz, sofisticirano udobje in bogat nabor intuitivne tehnologije. Vse to pa ustvarja izjemno vozniško izkušnjo.

Hibrid nove dobe

Hibrid nove dobe

Toyota ima že 20 let pionirsko vlogo pri snovanju avtomobilov na hibridni pogon. In zdaj je vsa najsodobnejša tehnologija na voljo tudi v novem Camryiju Hybridu.

Nova vozniška izkušnja

Nova vozniška izkušnja

Toyotina nova globalna arhitektura TNGA omogoča izjemne vozne lastnosti in intuitivno varnostno tehnologijo. Platforma TNGA avtomobilu zagotavlja nizko težišče, ki je osnova odličnih voznih lastnosti in visoke stopnje udobja. Avtomobil ponuja izjemen občutek kontrole. Voziti novi Camry Hybrid je pravi užitek.

Pripravljen za zaščito

Pripravljen za zaščito

Toyota Safety Sense združuje asistenčne varnostne sisteme, ki so v novem Camryju Hybridu del standardne opeme. Ti sistemi preprečujejo morebitne trke, zaznavajo prometne znake in vas navdajajo z občutkom varnosti in brezskrbnosti.

Odkrijte varnostne funkcije

Več o Camryju

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.