1. Electrified
  2. Plug-In Hybrid Electric
Izberite

Električni priključni hibridi

Odkrijte več o priključno-hibridnih vozilih.
Naša priključno-hibridna električna vozila (PHEV) ponujajo vse prednosti naših sampolnilnih hibridnih električnih vozil, vendar dodajajo še večjo zmogljivost in možnost daljšega potovanja s čistim električnim pogonom. Opremljeni so z zmogljivo baterijo, ki jo je možno polniti na domači ali javni polnilni postaji. Takšna baterija ponuja do 75 kilometrov brezemisijskega dosega. Na daljših potovanjih sistem brezhibno preklopi na učinkovit bencinsko-električni način, ki vam zagotavlja brezskrbnost in mirnost.

Najboljše iz obeh svetov

RAV4 Plug-in Hybrid ponuja dvojno energijo, ki jo zagotavljata hibridna tehnologija četrte generacije in zmogljiva baterija. Na ta način vam omogočata, da uživate v najboljšem iz obeh svetov. Deležni boste dinamične zmogljivosti in izjemne učinkovitosti električnega vozila (EV), vključno z nizkimi emisijami CO2 in nizko porabo goriva, ki sta med najnižjimi v svojem razredu.

Toyota odgovarja na vprašanja.

Trajna moč

Vozila znamke Toyota so izdelana iz kakovostnih sestavnih delov, ki jih odlikuje dolga življenjska doba. Točno takšne so tudi baterije v priključnih hibridih Toyota. Poleg brezhibnega delovanja nudijo tudi 5-letno jamstvo (100.000 km). Z rednimi letnimi pregledi hibridnega sistema je to jamstvo možno podaljšati do 10 let z neomejenim številom kilometrov.

Shema vračanja nam omogoča, da z električnimi baterijami, ko se izteče njihova življenjska doba, ravnamo varno in odgovorno.  Pooblaščeni serviserji Toyota trenutno odstranijo preko 90% bakterij o iztečeni življenjski dobi vozila.

 

Povezane storitve MyT

Aplikacija MyT omogoča, da prek pametnega telefona preverite stanje baterije, trenutni električni doseg in da na daljavo ohladite ali ogrejete kabino avtomobila. Tudi na ta način boste lahko maksimalno izkoristili svojega priključnega hibrida Toyota.
Odkrijte MyT.

Kako poteka polnjenje priključnega hibrida?

Spoznajte več

Poiščite najbolj primerno priključno-hibridno vozilo za vas.

Od pionirskega Priusa do zmogljivega športnega terenca RAV4. Naši priključni hibridi ponujajo izjemno vozniško izkušnjo ter unikatno kombinacijo učinkovitosti in zmogljivosti.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/si/sl?model=pg%2Cre